2009-01-30
 22:31:01

The list

Nu är semifinalerna i VM klara. Frankrike och Kroatien möts i en förhoppningsvis grym final på söndag. Det jobbiga är att Tobias spelar samtidigt. Vad ska jag välja; div 2 match med Lysekil eller VM final? Hmm.. För övrigt så hade Tomas Axnér en go kommentar om en kroatisk spelare efter matchen: "hans vilja att göra mål är större än hans sexualdrift". Jojo, så kan man ju alltid säga. Fick riktigt god mat av min kära svärmor förut. Hon bjöd på lövbiffs rullar i vitlökssås och potatisgratäng. Mumma! Nu blir det sängen för att kolla I am legend med älsklingen. Lite (o)intressant läsning för den som orkar bry sig.

1. Hur gammal är du om fem år?
27. Nästan.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i går?
Tobias.
3. Hur lång är du?
176 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
The Kingdom.
5. Vem ringde du senast?
Tobias.
6. Vem ringde dig senast?
Min svärmor.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms:a.
10. Vilken ögonfärg har du?
Blågrön.
11. När vaknade du i dag?
09.48.
12. Vilken är din favoritjulsång?
O holy night.
13. Vilken är din favoritplats?
Hemma hos mamma och pappa.
14. Vilken plats föredrar du minst?
Offentliga toaletter.
15. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Precis där jag vill vara.
16. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mardrömmar efter alldeles för mycket Arkiv X tittande.
17. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jossans prat om gynekologundersökningar.
18. Hur stor är din säng?
180 cm bred och 210 cm lång.
19. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.
20. Sover du med eller utan kläder på dig?
Det beror väl på sällskapet.
21. Hur många kuddar har du i sängen?
6 vanliga och 6 prydnads. För mycket, jag vet..
25. Är du social?
När jag känner för det.
26. Vilken är din favoritglass?
Snickersglass och hallonsorbet.
28. Tycker du om kinamat?
Ljuvligt!
30. Vad dricker du till frukost?
O'boy, apelsinjuice eller te.
32. Kan du spela poker?
Är hejdlöst bra pga ett sjukt grymt pokerfejs.
34. Är du en beroende människa?
Delvis.
35. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Flera stycken faktiskt, men Ida Odén i Sävehof och jag föddes exakt samma dag 1987.
36. Vill du ha barn?
Givetvis.
38. Har du någonsin åkt ambulans?
Jajemen.
39. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng. Gillar inte saltvatten.
40. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, interiör, mat, nöjen.
41. Äger du dyrbara smycken?
Räknas HM som dyrt?
44. Vem är den roligaste människan du känner?
Mikaela Siwer. Skrattar bara jag hör namnet!
45. Sover du med gosedjur?
Nej, men med riktiga.
46. Vad har du för ringsignal?
Justin Timberlake - FutureSex/Lovesound
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ingen aning. Har jag det mamma?.
48. Hund eller katt?
Katt. Och små hundar..
49. Flirtar du mycket?
Inte direkt.
50. Kan du byta olja på bilen?
Olja? Byta? Tveksamt.
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Inte än.
52. Vilken var den senaste boken du läste?
Twilight-böckerna. .
53. Den bästa bok du läst?
Twilight-böckerna.
54. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej.
55. Dansar du i bilen?
Är det ens möjligt?
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Ingen aning. NRJ tor jag. Nej förresten, The Voice.
57.Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Föreläsningsanteckningar.
58. När var du i kyrkan senast?
På min mosters begravning förra julen. 

God natt och trevlig helg!
2009-01-30
 17:51:21

Laxå

Nu har man anlänt till den underbara lilla staden Laxå. Eller ja, staden och staden, det är väl mer ett samhälle. Eller nja, samhälle och samhälle, det är väl mer en by. I morgon blir det Norrköping för att kolla på Tobias lillebror Fredrik när han spelar handbolls-SM. Och eftersom det är jätte långt mellan matcherna så hinner vi förhoppningsvis med en liten shoppingrunda i centrum.

Dagen började annars inget bra. Var så trött när jag gick och lade mig igår kväll så jag glömde troligtvis att ställa alarmet, för ringde det gjorde det i alla fall inte. Vaknade 09.48, nästa buss gick halv 11 och jag skulle då hinna till de sista 50 minuterna av föreläsningen. Det blev helt enkelt ingen skola idag.

Nu blir det VM semifinalen mellan Danmark och Frankrike. Synd att inte Kristian Kjelling är kvar i turneringen, han är lätte lätt världens snyggaste handbollsspelare. Min Bias kommer på andra plats :)





På återseende.
2009-01-29
 23:59:53

Pissmatch

Vet verkligen inte vad jag har att göra på en handbollsplan just nu. Dagens match var under all kritik från min sida, återigen, och precis som förra gången bjöd vi i laget inte på något vidare skönspel. Hur svårt ska det vara?! Tror aldrig jag har spelat en handbollsmatch i hela mitt liv för att sedan gå av planen mållös. Det var precis vad jag gjorde idag.  Inte för att jag är en sådan som måste göra många mål för att vara tillfredställd, några bra och målgivande pass, bra försvarsspel samt att laget spelar bra räcker för min del. Nog för att man inte ska vara alltför självkritisk, men vad har jag egentligen på planen att göra när jag inte ens vågar hoppa och skjuta? Precis, inte mycket. Men det är väl som så att om jag någon gång ska bli bättre så krävs det ju matchning. Oerhört frustrerande att vänta på att det ska vända bara.

Efter matchen var det turbo-dusch som gällde för mig och Rebecka. Ner till Cheers för att joina de andra på räkfrossan. Himla gott var det även om vi fick slänga i oss maten för att hinna äta innan de stängde.

Nu blir det sängen. I morgon blir det upp tidig till skolan för en föreläsning. Mycket för där. Efter det är det full fart hemåt för att sedan passa ett tåg till Laxå. Jag och Tobias ska hälsa på hans mamma med familj i helgen. Trevligt!

God natt och sov så gott.

2009-01-28
 14:53:28

Nyckeltal

Är nyss hemkommen från skolan och idag har vi haft föreläsning om koncernredovisningar. Hmm, låter väl sådär kul va? Är ungefär lika kul som det låter. Dessutom har vi en ganska så opedagogisk och allmänt tråkig lärare så man får inte ut speciellt mycket av föreläsningarna. Det gäller helt enkelt att ta tag i allt själv. I morgon ska jag och Daniel börja med vårat arbete så jag tänkte ta tag i att beräkna ett par nyckeltal nu med en gång. Efter det bli det en powernap innan träningen. Nicky kom precis och lade sig på mitt bröst så det där med att ligga i sängen och skriva på datorn kan jag nog glömma. Har hon väl lagt sig där så flyttar hon inte på sig i första taget.. Dessutom har hon hållit mig vaken hela natten genom att bita sönder en plastblomma och sedan komma med dessa till min sängkant i hopp om att jag ska kasta apport till henne. Får väl helt enkelt behaga henne geneom att klia under hakan ett par minuter så hon ger med sig. Det värsta är att då kommer Mimmi som naturligtvis ska ha minst lika mycket uppmärksamhet. Bortskämda små djävular...

Arreviderci. (Eller hur det nu stavas...)
2009-01-27
 22:57:38

New Moon




 



Vad fick jag inte syn på när jag loggade ut från bloggen?! Dra på trissor! Uppföljaren till Twilight, New Moon, kommer att ha premiär i USA 20/11 2009! Nordisk film försöker tydligen få den ungefär samtidigt. Nu kan jag somna gott och nedräkningen kan börja. Bara 10 månader kvar...

2009-01-27
 22:49:01

Tisdagstristess

Är för trött för att skriva. Hade planerat in att sova vid det här laget idag. Återkommer i morgon, så håll till godo tills dess. Bjuder dock på lite roliga klipp så här på kvällskvisten.








God natt.
2009-01-26
 23:20:05

Tiden går fort när man har roligt

Det börjar bli lite ut av en vana att jag börjar mina inlägg med en ursäkt för att jag inte har uppdaterat på så länge. Men vet ni vad? Det ger jag blanka fan i. Det är min blogg, alltså gör jag det precis när jag vill, och att skriva utan att egentligen ha något att skriva om är ju ganska menlöst och för att inte glömma lönlöst. Kan juinte vara speciellt kul att läsa ändå. Ska dock försöka att skriva lite oftare, det ger mig på något kostigt sätt en inre frid då jag får skriva av mig lite.

Sedan sist har jag bland annat spelat match, tänker inte nänma mer om så om den för det var den sämsta matchen man kan tänka sig. Kan ha varit den sämsta matchen från min sida i hela mitt snart 22 år långa liv. Usch. Nåväl, annars har det inte hänt speciellt mycket. Försöker plugga så mycket jag kan men jag har ingen som helst motivation över huvud taget. Det är ganska påfrestande faktiskt för det känns som att läsa på högskola ska vara kul och inspirerande då man själv valt att vara där. Det kommer väl tillbaka antar jag, för jag tänker inte ge upp i första taget.

Har gått och blivit helt klänning-tokig det sista, trots att jag egentligen inte ens klär i en klänning. Har redan beställt en från HM-katalogen och nu hittade jag ett par till som gärna skulle få hänga i min garderob. Forever21.com, typ Gina Tricot i USA, har riktigt billiga och läckra kläder då och då. Funderar på att beställa 2 st, kostar inte mer än ca 300 + frakt. Inte illa pinkat! Men då är frågan vilka färger jag ska välja? Hmm..



                
                  

                                                                         
               


Bra fråga det där, har en tendens att köpa svarta klänningar så kanske vore det roligt med en färglad för en gångs skull? Men förresten, när ska jag få använding av dem? Jaja, det löser sig. Vet att min kära mamma himlar med ögonen just nu och undrar hur jag har råd att handla så mycket med mitt studiebidrag till förfogande. Men mamma, jag köper som sagt billiga grejer. Det blir roligare så.

Min dag har bestätt av plugg och träning. Dock ingen handbollsträning utan i stället gym med söta lilla Snygg-Anna. Vilade från handbollen idag då min knä fick sig en liten smäll igår på matchen. Inget allvarligt utan mer en förnuftig (för en gångs skull) försiktighetsåtgärd från min sida. Är tillbaka i matchen på onsdag. I morgon ska jag till skolan och plugga med min goa lilla Johanna. Vi har även planerat in en salladslunch med Café de la Creme. Godaste salladen i världen går att köpa där, går inte med ord beskriva hur gott det är. Man väljer mellan fullkornspasta/pasta/fullkornsris/ris och sen får man givetvis tomat, gurka och sallad. Därefter väljer man 4 egna ingredienser i salladen och mitt val blir alltid kyckling, majs, rödlök och ost. Mumma! Till det världens godaste vitlöksdressing. Nu vattnas det i munnen på er va? Hade ett sådant ställe funnits i Uddevalla så skulle jag troligtvis äta det väldigt ofta. Imorn kväll är det ingen handbollsträning, vi ska köra spinning och styrka på Sportlife i stället. Ska bli kul!

Nu blir det sängen ensam med mina sötnosar. Sätter nog på en film att somna till, vi köpte nämligen 10 stycken på Videomix, förlåt Hemmakväll i helgen. Troligtvis blir det A mighty heart med Angelina Jolie, har hört att den ska vara riktigt bra.

God natt.
2009-01-21
 22:09:17

2009-01-21

Nu har jag tydligen tvingat min kära sambo att köra hårdbanting i en vecka. 6 påsar Nutrilett är allt han får i sig varje dag, och hur tror ni det påverkar humöret? Jo, ungefär lika mycket som en rökberoende utan cigaretter. Han blir förbannad för precis allting och pratar om hur mycket han skulle ge för en 150 grammare på Sibylla med mos och västkustsallad samt en riktigt stor cola. Och vad är då det värsta? Jo, det faktum att han började med bantningen idag. Han har alltså inte en hållt på i ett dygn. Hur kommer han då att vara om några dagar? Vill inte ens spekulera i det och funderar starkt på att flytta hem till någon annan tills helvetet är över.

I morgon är det åter match mot Skövde HF. En svår nöt att knäcka men skam den som ger sig.

Nu blir det nog lite GuitarHero innan TV4Sport eftersänder matchen mellan Kroatien och Spanien. Hoppas på en grym match och har en svag känsla av att Kroatien vann (såg det tyvärr på Sportspegeln precis).

God natt.

2009-01-20
 17:42:29

Bloggdesign

Efter att ha ändrat både Annas och Jossans blogg så kände jag att det var hög tid att ändra lite även i min. Hur resultatet blev går väl att diskutera men det får helt enkelt duga för tillfället.  Det är jobbigt det där med bloggdesign. Man hinner tröttna innan man gjort klart den nya och så blir man ju väldigt avundsjuk på alla andra som har så fina. Nästa steg blir  att lära mig hur man går tillväga för att lägga in lite slingor och annat krimskrams.

Dagen har varit lugn och började med massage på Kroppsforum. Är van vid att massage brukar vara skönt och avslappnanade men det här? O nej. Mina arma ben fick sig en rejäl omgång och jag fick verkligen anstränga mig för att inte säga aj både en och hundra gånger. Så här i efterhand är det dock jäkligt skönt, svävar nästan fram (haha) och det verkar som att det fanns mycket skit i benen efter tung styrketräning. Efter denna omtumlande massage var det dags för lunch som idag intogs på Thai Palace. Himla gott. Väl hemma igen blev det film och städning.

Nu kallar köket och lite mat innan träningen. Ska dessutom försöka få lite externredovisnings-övningar gjorda under tiden. Himla roligt det där. Är nog inte riktigt frisk som tycker så...

Sa till en början att min blogg inte skulle bli någon digital dagbok av vad som händer i mitt liv. Dock verkar det som, gott folk, att det är precis det den har blivit. Min blogg får helt enkelt vara en dagbok med inslag av tankar och åsikter. Ville bara få det sagt.

På återseende.
2009-01-18
 16:59:03

Youtube

Här kommer lite roliga youtube-klipp en söndagkväll som denna.














2009-01-18
 13:46:04

Another bloody sunday

Nu har jag varit sådär riktigt dålig igen på att uppdatera bloggen. Drar en kort resumé av vad som hänt i mitt otroligt spännande och spontana liv sedan torsdag.

Torsdag kväll var det match mot seriejumbon Baltichov, en match vi borde ha vunnit med 10-20 bollar men som blev onödigt jämn efter bedrövligt spel. Dock skrevs segersiffrorna till 32-28 (tror jag).

Fredag var det skola och sedan bar det av till Göteborg för att se matchen mot Önnered. Tyvärr blev det inte riktigt som man hoppats på och tjejerna fick åka hem utan poäng efter en mindre bra insats. Domarna var rent ut sagt katastrofala. Det är ett under om de får döma kvar på hög nivå nästa år, det verkar ju inte finnas någon som någonsin har varit nöjd med deras insats? Att för övrigt döma ut 22 utvisningar och ett par röda kort i matchen mellan Önnered och Aranäs säger väl det mesta (de tyckte själva att det var en tuff match men frågan är väl om det inte var de som satte ribban på en tok-låg nivå). De dömmer inte för att det är kul, de dömmer för att de vill synas hela tiden, ha "makt" och för att de antagligen inte lyckades själva som handbollsspelare (obs, bara spekulation från mig). Hårda ord men nog så rättvisa efter att ha sett dem 3 matcher i vinter. Nu var det ju dock inte därför som det blev förslust, för de dömde lika dåligt åt båda hållen och Önnered var för dagen det bättre laget. Men för bövelen! De förstör ju matchen redan efter 1 min i stort sett. Jaja, nu har jag fått ut mina agressioner mot dessa två och hoppas på att de kan bättra sig.

Lördagen började med träning på Sportlife med Jossan och Anna. Efter att ha gjort oss i ordning drog vi en sväng till Torp där vi alla fick köpt lite i klädväg. Personligen köpte jag en ljuslila tunika och ett långt vitt linne, shoppade dessutom ett par nya jeans och BB-trosor för halva priset tidigare i veckan. Ett riktigt kap! Tobias fick 3 nya t-shirtar från WE och något annat märke som han blev jätte glad över. Himla härligt med sån där "halva priset-rea". På kvällen blev det handboll hos mig samtidigt som vi avnjöt (?) av våra grillspett vi gjort. Madde och Jenny gjorde oss sällskap och senare under kvällen kom Annas bror Johan och Daniel. Det var film på tapeten och den första vi tittade på var Prom Night, riktig skit-skräckfilm, och den andra PS. I love you. Kvällen (natten) avslutades vid 2 snåret men jag var ju inte trött så jag lade mig i soffan och kollade ett gammalt CSI avsnitt. Vaknade vid 6 på morgonen och då blev det till att pallra sig in till sängen. Nästa gång jag vakade var klockan hav tolv. Oops, vadå sova bort halva dagen?

Nu blir det film, Transsiberian, och senare under dagen blir det till att diska och plugga lite. Kanske följer med Anna och tränar, men troligtvis inte. Vill nog ha en träningsfri dag i dag.

På återseende.

MH

2009-01-15
 15:23:31

My guardian Angel

Har hittat en ny favvo-låt, My guardian Angel med The Red Jumpsuit Apparatus. Ojojoj, detta är Malin musik personifierad. Hmm, kan man ens säga så om det är en låt och inte en person? Jaja, ni fattar vad jag menar.




Idag har jag en städ och tvättdag, ni kan ju tänka er hur kul det är. Klämde i alla fall in en lunch på Cheers idag med. Kan maten överhuvudtaget vara osmaklig där? Alltid lika gott. Ikväll är det match. Kan ju inte säga att jag är jätte laddad. Har ont i varenda liten cell i min kropp. Märks att man inte varit igång så här mycket på länge. Helgen kommer vara välbehövlig. Kul förresten att handbolls-VM drar igång i helgen. Antar att jag kommer ha ett par handbollstjejer här framöver för att se matcherna inspelade :)

Nu måste jag hämta tvätten! Annars är det väl nån gnällig kärring som blir förbannad för att man inte är ute ur tvättstugan i tid. Hur orkar de?

Återkommer troligen ikväll.

MH
2009-01-14
 21:22:58

Comeback

I'm back! Igår intog jag åter en handbollsplan i bortamatchen mot Kortedala. Vinst med 29-17 efter en mycket bra insats av alla tjejer. Satte mina två skott under matchen, och då räknar jag bort underarmsskottet som klockrent träffade min egna lagkamrat Johanna (linje) i sidan. Haha, tyvärr är det väl sådant som händer. Nu låter det som världens grej att jag har gjort comeback, men o nej, det är det verkligen inte. Visst, jag har inte spelat match på 3 år så i det avseendet är det väl häpnadsväckande, men jag känner mig fortfarande som en yr höna för det mesta på handbollsplanen. Nåväl, det blir nog bättre så småningom. Som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! I morgon är det åter dags igen, då stundar hemmamatch mot Baltichov. Lätt vinst på pappret, om det är smamma lag som sist, men alla som kan handboll vet att mycket kan hända och jag tror på coach-vinst då Anna springer på sidan likt Staffan Olsson.

Annars började dagen med skola, sen blev det lunch på Cheers och efter det fick jag med mig Anna, Elin och Rebecka hem. Projektet för dagen var att designa om Annas blogg. Det tog ungefär 3 timmar. Phu. Sedan stundade träning, skrattretande nog för så dålig som jag var på träningen idag är nog olagligt att vara. Skotten blockades, inspelen gick rakt i händerna på försvararen och bakåt läckte jag som ett såll. Man får väl tyvärr räkna med att sådana träningar dyker upp ibland.

Nu blir det dusch, sen ska jag lägga mig i sängen med min nya älskling, boken Ljudet av ditt hjärta. Måste skicka in min studieförsäkran också, annars blir det inget studiebidrag nästa vecka. I morgon är det tvätt och städ på schemat. Har tankar på en långpromenad om tid ges för att förhoppningsvis lätta lite på mitt ryggont inför matchen på kvällen.

Nä gott folk, nu blir det duschen med Mimmi. Hon är verkligen inte som alla andra katter. Hade hon fått så hade hon varit inne i duschen med mig, men hon får nöja sig med att sitta på badkarskanten. Nicky däremot hatar duschen men är gärna med när man badar, hon gillar nämligen att fiska efter ens tår i vattnet.

Fortsatt trevlig kväll.

MH
2009-01-12
 22:17:38

När jag hör din röst..

Så äntligen har de kommit, mina nya böcker i Twilight-serien. Har på några få timmar idag redan läst halva första boken, När jag hör din röst, dvs 250 sidor. Inte illa pinkat! Herregud vad bra den är. Hur jag än försökte så gick den inte att lägga ifrån sig. Hade tankar på att "sjukanmäla" mig från träningen, men det kunde jag ju inte göra heller. Tok-bra är vad den är.

Träningen gick bra, grinade lite illa över knät en gång men som vanligt gick det över väldigt fort. Konstigt det där, känns som om någon sätter en kniv i knät på mig vid vissa rörelser men efter 3 sekunder är det borta igen. Jaja, det är väl sånt jag kommer att få leva med om jag vill fortsätta spela handboll helt enkelt. Mickis, stackaren, råkade ut för en mindre rolig incident under träningen. Linda med dessutom, det var en riktigt otursföljd träning som genomfördes idag.

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Sexturisterna på femman. Helt sjukt hur patetiska, dumma i huvudet och vidriga männen i den dokumentären är. Åhhhh.... Ändå är det på nåt konstigt sätt "intressant" att se. Man är riktigt, riktigt lycklig lottad här hemma i Sverige. I morgon stundar match borta mot Kortedala i division 2 och givetvis hoppas vi på två inkasserade poäng. Dock är de duktiga och jobbiga att möta så det blir en tuff nöt att knäcka. Innan matchen har jag lovat Anna att bidra med min otroligt tekninska talang (not) och hjälpa henne designa om sin blogg. Dessutom står handling på schemat medälsklingen när han slutar jobbet vid lunch. Yes, han jobbar dygn idag så jag och Mimmi samt Nicky har hela stora sängen för oss själva igen. Eller ja, sängen och sängen, på måndagar har jag en tendens att sova större delen av natten i soffan.

Sov så gott.

MH
2009-01-11
 18:11:44

Sunday, bloody sunday.

Ja så var den här igen, ångestdagen söndag.  Helgen har inte varit lugn alls; igår hade jag tenta och idag spenderades hela dagen i Agnebergshallens cafeteria. I morgon börjar en ny kurs i skolan, externredovisning, vilket förhoppningsvis är kul och intressant. Kan förhoppningsvis ta det lugnt någon vecka innan all plugg hets drar igång igen.

Igår kväll var Jenny och Carro här och kollade Körslaget, i vilket Uddevalla än en gång gick vidare. Skoj. När Carro gått hem fortsatte vi att kolla film, Gone Baby Gone och slutet på The League. Den förstnämnda är ruggit bra medans den senare nog inte kommer att gå till historien som en alltför sevärd film.

Veckan som kommer ser jag fram mot med STOR glädje. Inte pga skolan, förstås, utan för att jag ska börja spela match igen. Oj vad kul det kommer att bli, och att dessutom ha Anna som coach är ju alla tiders. Kommer troligtvis vara jätte nervös och inte våga göra någonting, men va tusan, det är väl sånt man får räkna med. Nu lät det som att det är pga Anna som jag kommer att vara nervös, men o nej, även om hon kan vara en aning skrämmande ibland så var det inte henne jag syftade på utan bara situationen att spela match.

Nä, nu ska jag försäka designa om min blogg. Inväntar för övrigt med stor spänning att min sambo ska komma hem så jag får reda på hur det gick i hans comeback på handbollsplanen. Vi får vä lse om han överhuvudtaget fick dra av sig överdragströjan...

På återseende.

Malin
2009-01-09
 14:57:23

Lagom roliga fredag

Är det inte på fredagar man ska släppa allt och bara ha en lugn och skön helg? Jo så kanske är fallet men inte för mig som har världens största juridiktenta i morgon. Usch, har sån ångest för hur det ska gå. Hursomhelst så har jag i alla fall pluggat på allt som kan tänkas komma, sen är det bara att hoppas på att man kommer ihåg det när man väl sitter där. Det värsta som kan hända är att man får göra omtenta, vilket ju hade varit bra skönt att slippa. Förhoppningsvis lyckas jag med nöd och näppe klara den, det räcker gott och väl för mig. Min dag kommer alltså bestå av plugg, äta och ännu mera plugg. Måste dessutom gå till Tidpunkten och köpa ett nytt busskort. Lite godis och dricka till tentan i morgon behövs naturligtvis också inhandlas.

Måste bara få in ett bildbevis på min skicklighet i GuitarHero. Förevigade detta genom att ta en bild på resultatet. Och ja, jag vet att det bara är på easy-nivån och att det säkert finns de som är 100 procentiga, men det bryr jag mig inte om. Tobias påstår att han har fått 99 % och klarat 253 i rad men jag anser att så länge han inte har bildbevis så är jag bäst i vårat hem.





Fick mail om att mina nya böcker har skickats så förhoppningsvis finns de att hämta i morgon, om posten levererar paket på lördagar vill säga (?). Det gör de säkerligen inte. Har en känsla av att jag kommer sträckläsa dem, det dumma är att jag sett trailerna för filmerna på youtube så jag vet i stort sett vad de kommer att handla om.

Nä, nu ska jag gosa lite med min lilla Mimmi och städa i ordning lite och efter det blir det till att plugga på gamla tentor hela eftermiddagen. Måste dessutom sätta en massa flikar i lagboken så att jag inte behöver bläddra i registret varje gång. Ska bli så skönt att äntligen få läsa en ekonomikurs igen efter all juridik och statistik. Har inte haft någon sådan i år än och det är jäkligt konstigt med tanke på att det är ekonom jag ska bli.





Återkommer säkerligen under kvällen.

MH
2009-01-07
 16:29:27

Vilken dag?

Visst är det svärt att hålla koll på vilken dag det egentligen är nu efter alla helger? Känns som en måndag idag eftersom det var röd dag igår. Men måndag är det inte, nej nej, det är ju för bövelen onsdag. Vilket också betyder att det snart är helg igen. Tiden bara rinner iväg..

Ställde klockan på 9 i morse, men det blev inte riktigt så att jag gick upp då. Tobias vaknade till typ halv tio och gick då ut för en joggingrunda. Själv gick jag upp först när han kom hem, då var klckan närmare halv elva. Jaja, jag ska i alla fall upp tidigt i morgon och tvätta så jag unnade mig helt eneklt den där oplanerade sovmorgonen. Sen dess har dagen bestått av plugg till dess förbannelse och en tur till våran naprapat Erik som knäckte rygg och nacke på mig. Man ligger där och tänker att snart dör man, för gränsen mellan deras nackvrid och att vrida nacken av någon måste vara hårfin, men efteråt är det riktigt, riktigt skönt. Väl hemma igen blev det lite mat och ännu mera plugg. Har nu sista halvtimmen kollat på kanske historiens tråkigaste handbollsmatch mellan Kuwait och Egypten. Sömnpiller må jag säga, så därför tar mig en lite powernap innan träningen. Ska dessutom försöka sitta uppe sent ikväll och plugga och kolla handbolls finalen, så då behöver jag en liten pn.

Återkommer under kvällen.

MH

2009-01-06
 19:57:45

Gainomax reklamen


Sötaste reklamen någonsin. Kanske borde skaffa mig en egen apa?







2009-01-06
 19:34:49

Min älskling


Nu ska jag va så där töntig och lägga ut massa bilder på Tobias, men va fasen, han är ju så go :)






























2009-01-05
 23:06:04

Klockan är bara barnet..

..eller nä, det är den inte. Sitter här själv eftersom Tobias jobbar natt vilket också betyder att jag får sova själv. Gött! Inget ont mot Tobias, men fy fan vad härligt det är att sova själv en dag i veckan. Annars brukar det nämligen vara så att jag får ligga på en fjärdedel av sängen, katterna på en fjärdedel (ja de tar plats vill jag lova) och Tobias på resterande halva. Måndagar är guld värda, då kan jag ju ligga tvärs över sängen om jag vill. Wooohoooow! Jaa, vad ska jag göra resten av kvällen då? På tv finns inget att se, varken på de vanliga kanalerna eller TV1000. Varför beställde jag överhuvudtaget de jäkla skit kanalerna?! Sitter just nu och kollar på en dokumentär om sexköp i Thailand på Kanal 5. Tragiskt. Ännu värre är det faktum att det är samma dokumentär som jag sett förut. Nåja, om en halvtimma börjat ett CSI avsnitt. Har förmodligen redan sett det, men vad fan, sova kommer jag inte kunna göra än på någon timma ändå. Får lira lite GuitarHero så länge..

Ja hur har jag då spenderat den här måndagen? Jo ni, jag har jobbat och jag har tränat. Där emellan har jag ätit. Så, det var en snabb beskrivning. Trodde för övrigt att jag skulle få göra comeback efter tre års rehab (ja ni läste rätt, kan väl inte direkt skryta med att jag har skött rehaben exemplariskt) nu på onsdag men den b-lags matchen blev inställd så debuten skjuts upp till nästa torsdag. Herregud, jag kommer vara hur nervös som helst! Och jag som aldrig brukade bli nervös förr.

I morgon blir det till att stiga upp relativt tidigt för att plugga. Klockan 14.00 är det dags för ännu en måste-match i damernas elitserie. Kroppskultur mot Skånela och jag ska som vanligt sitta med den oerhört tråkiga statistiken. Sånt man får ställa upp på när man inte kan spela. Hoppas tjejerna är lika bra om sist och vinner med samma siffror. Förra gången blev det 10 upp, kan det bli mer i morgon? Skit samma, så länge de vinner så spelar det ingen roll om det är med 1 eller 20 mål. Vinst som räknas. Vore kul om det kom lite mer publik den här matchen, som troligtvis är den viktigaste på säsongen. Hoppas verkligen att den egna hejarklacken GFK Ultras sätter en go' prägel på matchen och att det denna gången kan bli utan en massa löjliga skriverier efteråt.

Eftersom min kära lilla mamma numera fått upp ögonen för min blogg och blivit en flitig läsare så vill jag skicka en liten hälsning till henne. Och till pappa. Och till lillebror Marcus. Ni vet att jag älskar och saknar er.

God natt gott folk. Nu ska jag ta mig an The Killers - When you were young på GuitarHero. Kan vara en av tidernas bästa låt.

På återseende.

MH
2009-01-05
 08:59:30

Seeeeeegt..

I morse var det inte alls roligt att gå upp. Somnade typ kl 3 i natt, sov alltså 4 timmar, så ni kan ju räkna ut själva hur pigg jag är just nu. Blir ju inte bättre av att det inte är speciellt mycket att göra på jobbet idag. Skulle kunna somna mot skrivbordet här och nu, tur att det finns kaffe. Får trösta mig med att det är sista dagen på jobbet och att jag kan sova så länge jag vill i morgon.

Fan va' gött eller?, som Jossan skulle sagt.

Arrivederci.

MH
2009-01-04
 22:47:26

GuitarHero

GuitarHero kan nog vara det roligaste och mest beroendeframkallande spelet någonsin. Min käre sambo har nog spelat en si så där 5-6 timmar idag medans jag har pluggat. I början var jag ljusår bättre än honom men efter allt övande så har han gått om mig och kan nu titulera sig mästare i vårat hem. Tro mig, när jag också har fått träna några dagar så kommer jag vara tillbaka på tronen, det är ett som är säkert.

Min dag började annars kl 10 då jag vaknade av att Nicki använde undersidan av mina fötter som klösbräda. Tur att skinnet är relativt tjockt där, annars hade det nog gjort bra mycket ondare. Sen var det bara till att gå upp och ge katterna mat, antar att det var därför mina fötter fick sig en omgång. Efter det städade jag lite och fick då en sån där fixidé om att jag just IDAG var tvungen att ta i tu med våran hall och måla om den. Kom dock på att allt jag hade till denna ommålning är färgen. Har varken roller, pensel, papper till golvet, spackel eller sandpapper. Jag fick helt enkelt skjuta på detta så nu får det bli näst nästa helg i stället. Dagen fortsatte med plugg och lite tv-tittande på handbollslandskampen mellan Sverige och Kuwait. Än en gång lite mer pluggande, idag var det konsumentköplagen mm som jag gick igenom, och därefter blev det en promenad till Willy´s för lite godisinköp. Kvällen avslutades i soffan framför The Hills och nu har vi parkerat oss i sängen alla fyra. Blir till att kolla lite på Mothman på 4:an.

I morgon är det sista dagen på jobbet för i vinter, får förhoppningsvis komma tillbaka även stundande sommar men vad jag har förstått är det stora omstruktureringar på gång. Återstår att se om det blir en 3:e sommar på Telias fakturakundtjänst. Efter jobbet är det träning som gäller, förhoppningsvis har min onda rygg gett med sig helt då.

Har ju tidigare skrivit om min lilla crush i filmen Twilight. Orkar helt enkelt inte vänta på att resterande filmer ska komma på bio, för övrigt verkar det som om alla 4 är färdigfilmade men att det tvistas om vilket filmbolag som ska ge ut filmen, så igår beställde jag den andra och tredje boken i serien om Edward och Bella. Den fjärde boken kommer på svenska i mars så den får vänta.

Nä, nu ska vi tydligen kolla handboll innan vi somnar. Sverige - Marocko från VM 2002. Kul.

God natt och sov så gott.

MH

2009-01-03
 17:41:45

The Hills

Idag blev det tidig uppstigning eftersom vi hade träning i Färgelanda kl 09.00. Mycket kan man säga om Färgelanda, men fin hall har de i alla fall. Träningen gick bra men tror jag sträckte mig i ryggen efter första skottet, ont gör det i alla fall. Bra gjort. Äsch, går väl snart över och jag ska inte vara den som gnäller. Väl hemkommen kollade jag ett par The Hills program innan jag somnade på soffan. Sen väcktes jag av Tobias som försökte få med mig till mataffären. Förklarade att jag måste sova lite till men icke sa nicke, han lyckades tjata hål i huvudet på mig så det var bara till att pallra sig upp. Efter handlingen blev det ytterliggare ett par Hills. Till min stora glädje så kör MTV ett maraton hela helgen. Så jag vet vad jag har att göra mellan pluggandet idag och i morgon. Ganska patetisk serie egentligen om några rika småflickor vars pappa betalar allt så att de kan praktisera/gå i skolan och äta/festa ute varje kväll. Ska ju vara en realityserie men hur det är med den saken vet jag inte, känns lite för planerat ibland alltså. Men förbannat kul att se är den i alla fall!




 
Nu är det en vecka kvar till tentan, behöver plugga all ledig och egentligen all oledig tid också fram tills dess. Tur att jag slutar jobba på måndag så jag har resten av veckan på mig att finslipa mina kunskaper, eller nej, snarare råplugga och hoppas på att det jag lyckats få in i skallen kommer på tentan och inget annat.

Nä, nu ska jag spela lite Guitar Hero med Tobias. Han har just nu två mycket intresserade (läs: livrädda) katter till publik och har precis förklarat för mig att han slår mig med förbundna ögon. Jojo, försöka kan han ju.

Ikväll blir det potatisgratäng med iblandade bacontärningar och sen ska jag vara nyttig och doppa gurka- samt morotsstavar. Mummelimumma.

På återseende.

MH
2009-01-02
 15:57:31

Vill ha!

Har hittat mina nya stolar till köket, nu ska jag bara komma iväg och köpa dem. Gick inte att ha klädda stolar eftersom katterna använder dem som klösbrädor, så vanliga svarta trästolar får det bli. Dessutom är de väldigt billiga, toppen! Hittade även en tavla jag fastnade för, skit fin men är det verkligen ett nödvändigt köp? Skit samma, jag vill ha den och den skulle passa såååå bra i sovrummet. Enligt min mamma har jag nåt köp-begär, förstår inte vad hon får en sådan sak i från... :)

Långtråkig dag på jobbet idag, ska bli skönt att träna direkt efter. Ikväll blir det dessutom tacos. Gött!








Varför går det inte att få texten till vänster igen efter att man centrerat bilderna? Åhhhh!

På återseende.

MH
2009-01-01
 19:56:25

Gott nytt år!

Japp, så var det över. Året 2008. Detta år som gått så snabbt att man knappt hunnit blinka. Herregud, snart sitter man här 70 år gammal och undrar vart åren tagit vägen. 2009 ska bli ett bra år, det har jag gett mig fan på. Har inte gett några nyårslöften men har ändå lovat mig själv en del saker jag ska göra eller ändra på. Återstår att se om man ett år åldre blivit ett år klokare och kanske därmed mer disciplinerad.

Gårdagskvällen var mycket lyckad med god mat och trevligt sällskap. Kvällens höjdpunkt var när Madde, en aning påverkad av rödvinet, sjöng en låt som fick oss att vikas dubbla av skratt. Det var inte det att låten var rolig, för jag tror inte att nån lade märke till texten, utan det var hur hon sjöng låten som var så hysteriskt roligt. Att en person kan sjunga i falsett och med basröst om vartannat som Madde gjorde är få förunnat. Tur att Jossan har det dokumenterat på mobilen.
Dagen har gått åt till sömn i olika perioder. Vi vknade först vid 12 och sen tog vi en promenad för att sedan gå hem för att städa och göra egen pizza. Himla gott. Efter det tvingade jag Tobias att kolla på Twilight en gång till, för den är ju så himla bra. Somnade sedan någon timma.

Nu blir det Victoria's Secret Fashion Show. Ett måste varje år.

I morgon blir det jobb och efter det träning. Har dessutom blivit lovad att det ska finnas tacos klart när jag kommer hem av min älskling.  Mumma.

Här kommer lite bilder från gårdagen.













GOTT NYTT ÅR!

MH