2010-04-14
 13:11:53

23 bast

Så har det blivit en sådan där födelsedag igen. Tycker allt att födelsedagar kan kvitta, i alla fall mina egna. Det är kul när andra fyller men att fira mig själv är inget jag sysslar med. Så är det med den saken.

Skolan rullar på för er som undrar och vi har kommit en liten bit på c-uppsatsen. Är glad att jag har Johanna att skriva med, hon strukturerar upp allt på ett himla bra sätt. Själv är jag jättesnurrig och skriver om det jag blir tilldelad, men det är ju det jag gillar och så det brukar vara. Helt okej för mig.

I morgon börjar jag dessutom på mitt nya jobb. Ska bli jätte kul och spännande. Hoppas och tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Jag har nu definitivt bestämt mig för att det inte blir någon handboll nästa säsong. Mina knän värker näst intill varenda dag nu för tiden och jag har inte motivationen som krävs för att elitsasta. Då är det dessvärre ingen idé att fortsätta. Har fått lite förfrågningar från andra klubbar men som det känns nu ska jag ta en säsong utan handboll och satsa på att komma in bra i jobbet, och dessutom avsluta skolan på ett bra sätt. Det låter väl vettigt? Tror jag börjar bli lite klok på äldre dar'. Jag stänger ju inte dörren för handbollen totalt, det kan mycket väl bli så att jag börjar nästa säsong igen. Men som sagt, vi får se. Ska se till att träna bra på egen hand, vill ju inte tappa alla muskler plus gå upp en massa i vikt. För det sistnämnda lär jag ju definitivt göra om jag slutar träna helt och i stället satsar på en karriär som soffpotatis. No way!

Har för övrigt betällt en resa till mig själv i födelsedagspresent idag. Den 21 till den 29 juli befinner jag mig i Grekland, närmare bestämt på Rhodos, tillsammans med Tobias. Det ska bli så förbannat jäkla gött så ni anar inte. Att det dessuotm i juli är 33 grader varmt, 25 grader i vattnet och 0 regndagar gör inte saken sämre. När jag åker utomlands vill jag att det ska vara så jäkla varmt det bara går. Helst över 40 grader, men vad fasen, 33 duger gott och väl.

Bloggen ligger ju, som tidigare nämnts, lite på is och därför har det börja smidas lite planer på att göra om själva konceptet. Funderingar finns på att ta in en permanenet gästbloggare, och tro mig, det är inte vilken gästbloggare som helst. Men som sagt är det bara funderingar än så länge. Återkommer angående den frågan.

Ikväll väntar grillning och handbollstittande hos Anna. Ska bli så jäkla gött med årets första grillning. Hoppas dessutom att Lugi kan bjuda upp till lite mer kamp än sist. Det var inte speciellt kul att åka ner till Partille för att se en på förhand jämn match vara avgjord innan paus. Jag gillar't inte.

Nej gott folk, nu väntar lite småsaker att göra här hemma. Ska skicka in min och Tobias deklarationer, betala anmälningsavgiften för resan och några räkningar samt uppdatera min almanacka. Tänkte dessutom äta lite på en av födesledagspresenterna jag fick av Tobias, nämligen 2 st Ben & Jerry's. Fick dessutom en Nike mjukiströja och Nike byxor av honom. Han tycker att om jag nu ska träna själv så kanske det inte är så roligt att gå runt i massa handbollskläder så fort man ska till gymmet. Han är bra söt han.

Nej, nu har jag bättre saker för mig. Bland annat så ska jag ju bli ett par tusen fattigare.

Vi hörs när vi hörs.

Sayonara.
2010-04-05
 21:24:20

Bloggen går i graven?

Ja, det kan mycket väl bli så. Det är liksom ingen idé att tvångsskriva ett inlägg i veckan. Hur kul är det? Inte ett dugg kul, varken för er eller för mig. Så till en början låter jag den vara kvar, men inläggen kommer ploppa upp sporadiskt och med rätt långa mellanrum. Bara så ni vet.

Har troligtvis ca 2 månader framför mig med 60% jobb (om jag får tjänsten) och 100% skola, plus en tenta jag ännu inte har gjort. Lägg till träning och jag kommer inte ha mycket tid över. Måste dessutom bestämma mig för hur jag ska göra med handbollen. Inte spela alls, byta klubb, osv. Tufft det där.

Har i alla fall förhoppnigar om (om jag lyckas få det där jobbet) en veckas ledigt i slutet av juli så att jag och Tobias kan åka på den planerade utlandsemestern. Som det ser ut nu lutar det åt Kreta. Håll tummarna för att det går vägen, vetja.

Nej, nu går jag ta mig tusan och tar mig en smörgås och en stor kopp te. Därefter styr jag nog stegen mot sängen trots att klockan inte ens är 21.30. I morgon väntar, precis som resten av veckan, arbete på uppsatsen med Johanna. På torsdag blir det dock besök på företaget jag eventuellt ska jobba på. Håll tummarna för att jag får jobbet med, vetja.

Shit, jag får inte glömma att kika in på Sportlifes hemsida. Ska nämligen boka mig och Tobias på ett spinningpass (60 min) på torsdag,och direkt efter ett corepass (30 min). Jag ångrar redan att jag föreslog det.

På återseende gott folk. När det nu blir...
2010-04-02
 20:00:18

Musik