2010-03-29
 22:21:55

Måste. Ha. Nu.


2010-03-29
 22:18:16

Soon to be påsk

Är rätt sliten efter helgen som varit. Pluggade ju hela fredagen med Johanna i skolan och lördagen gick åt till tenta och lagfest. Tentan gick väl sådär, våra lärare är tydligen inte av den snälla sorten eftersom de tog med frågor på områden de muntligen uttalat att vi skulle hoppa över. Thanx!

Lagfesten var riktigt rolig. Hade superkul både på förfesten hos Sissi och ute på Morten's. En toppenkväll helt enkelt! Alkoholintaget var dock alldeles uppåt väggarna tokigt. I stället för att dricka drinkar, som jag tänkt mig, slutade kvällen med alldeles för många shots. Blev säkert ett 20-tal om man räknar de som dracks ute samt de som förtärdes på the before fest. Mådde som jag förtjänade igår helt enkelt.

Gårdagen innehöll inget mer än mathandling, de nyaste avsnitten av Gossip Girl och The Vampire Diaries samt Shutter Island. De filmer som nu ligger överst på att-se-listan är Dear John och Remember me. Just so you know, liksom.

Den här måndagen har spenderats i skolan med Johanna. Vi har kommit igång lite smått med examensarbetet och har nu fått till some kind of utkast av en tänkt innehållsförteckning. Dessutom tittade vi ut en del av litteraturen vi eventuellt kommer använda. Vi börjar sakta men säkert.

Annars har jag bara slappat här hemma. Lyckades somna till men tydligen gjorde det inget eftersom jag ändå inte kommer ha svårt att somna så fort jag lägger mig, vilket blir så fort jag skrivit klart detta inlägget.

I morgon väntar först en andra anställnigsintervju på företaget jag var hos förra veckan. Klockan 09.30 ska jag träffa personen som är ansvarig för ekonomerna och sen får vi se hur det går. Som det känns nu så kommer jag nog ta jobbet om de erbjuder mig det, dock är jag som tidigare nämnt lite, lite tveksam. Först och främt får vi se hur intervjun går.

Nu blir det sängen och ljudbok. Är sjukt sugen på gräddglassen med chokladkross som ligger i frysen, dock sparar jag den till i morgon så jag kan dela den med min älskling.

Natti, natti.

2010-03-26
 21:01:29

Ursäkta the lack of blogginlägg

Mycket har hänt sedan förra lördagen, då senaste inlägget kom från Göteborgsvägen 14 C. Ni får ursäkta men jag har haft väldigt mycket att göra. Efter en heldag med tentaplugg i skolan orkar jag inte med någon större utläggning, så vi kör speed varianten med de största sakerna i stället.

Vi förlorade sista matchen med b-laget och hamnade tyvärr på en bedrövlig 4:e plats i tabellen. Vi missade 3:e platsen, och därmed uppflyttningen till division 1, med ynka 2 mål i sämre målskillnad. Lyckligtvis verkar det som om laget ändå får gå upp en division och det pratas om att till och med 5:an kommer att få gå upp. Det vore ju givetvis kanon för klubben, eftersom nästa års division 2 kommer att hålla riktigt låg standard.

Har varit på arbetsintervju angående en ekonomtjänst. Får reda på nästa vecka om jag blir den, utav 5 intervjuade, som de erbjuder jobbet. Det luriga är dock att jag i så fall måste börja om 3 veckor och det kommer  innebära att jag jobbar 3 dagar i veckan samtidigt som vi skriver c-uppsatsen. Till en början var reaktionen att det självklart går att lösa, men så här några dagar senare så börjar jag att tvivla. C-uppsatsen kommer helt klart bli lidande, det är ingen idé att sticka under stolen med, och det är ju inget bra om man leker med tanken att senare läsa ett masterprogram där de vid intagningen lägger stor vikt vi just c-uppsatsen. Dessutom vet jag att min partner Johanna högst troligen kommer att söka in till ett sådant, och då vill inte jag vara den som drar ner oss och sabbar hennes chanser. Nåväl, vi får först och främst se huruvida jag får jobbet eller ej.

Har givetvis tentapluggat också, eftersom jag under morgondagen har tenta i sista kursen. Hur det går har jag ingen aning om, precis som vanligt. Det kan bli pannkaka likaväl som det kan bli VG. Det beror helt på vilka frågor som kommer.

I morgon vankas det lagfest och den ser jag fram emot otroligt mycket. Att dessutom slå ihop det med att fira sista tentan är inte fy skam.

Nu blir det till att kolla klart Så ska det låta samtidigt som jag fixar lite nytt lack på naglarna. Tobias är ute med jobbet så därför är det jag och katterna ikväll. Har till och med badat med Nicky under kvällen, hon ramlade nämligen i badkaret för första gången. Blev givetvis riven men det var ingen fara, bara ett smärre märke på foten. Avslutar kvällen med att se filmen 500 days of summer.

Har för övrigt kollat mitt och Tobias skattebesked under kvällen, och det är lika skönt varje gång man får tillbaka en större summa pengar. Givetvis kommer dessa gå direkt till sommarens planerade utlandsresa, som för övrigt i stort sett är bestämd till Rhodos då ingen av oss varit där. Toppen!

Sayonara.

2010-03-20
 10:04:31

Game day again.

Matchen i onsdags gick bra. Vi lyckades vinna och det var ju huvudsaken i jakten på att säkra en plats i nästa års division 1. För mig själv gick det bättre än väntat. Jag orkade mer än jag trodde, foten gjorde inte allt för ont och jag fick sätta dit några bollar. Dessvärre missade jag en straff. Är väl ingen större fara egentligen, men jag missar typ aldrig straffar. Så det så.

Gårdagen spenderades med Tobias. Först blev det ett besök på gymmet, och därefter lite mathandling. Vi fixade ihop en pastasallad till lunch och på kvällen åt vi fläskfile med färska stekta champinjoner i kantarellsås. Till det klyftpotatis och alldeles underbar päronsoda. Man kan inte annat än älska päronsoda. Hann även med att plugga lite under dagen, dock som vanligt alldeles för lite jämfört med vad jag borde ha gjort. Såg Så ska det låta på kvällen och kunde efter det konstatera att tjejlaget sjöng riktigt bra men att de var alldeles för tråkiga. Kör gärna två hela låtar efter varandra som typ ingen har fört. Boring. Killarna i EMD sjunger bra när de kan en låt, annars nynnade de ju typ bara och såg löjliga ut. Erik var den ende av de tre som fick godkänt av mig. Avslutade dagen i sängen med att kolla på Numbers och lyssna klart på The Postcard Killers.

Idag har jag än så länge bara plockat i ordning här hemma, skickat in en ansökan till ett ekonomjobb under sommaren i Lidköping och pluggat. Var tvungen att gå upp tidigt för att hinna med pluggandet. Åker iväg på sista matchen (sista någonsin kanske, vi får se) kl 14 och när jag är hemma ikväll väntar andra grejer än att stoppa näsan i kalkylberäkningar.

Nu ska jag fortsätta plugga en stund till och sen ska jag ta mig ett bad samt äta en god och enorm frukost. Måste bada eftersom jag är så förbannat frusen. Ska väcka Nicky också, hon ligger på mattan under bordet och snarkar som en hel karl. Och jag överdriver inte.

Sayonara.
2010-03-18
 16:41:03

What day? Gameday!

Har gått runt här hemma hela dagen och haft ångest inför slutspurten av den här kursen. Gjorde klart inlämningen som ska in på lördag förut. Trodde jag. Det visade sig dock att det inte riktigt stämde i slutet och jag kunde bara inte hitta vart felet låg. Skickade över uppgiften till Johanna så hon får kolla på det sista, för jag kan nog inte göra så mycket mer. Dessutom har jag och Johanna en uppgift kvar, den ska dock in senast 31:e så det är ju ett litet tag kvar. Måste plugga inför tentan först och främst så vi får se när vi gör klart den.

Annars har jag fördrivit dagen med att städa, tvätta och kolla på Gossip Girl. Borde dock ha pluggat mer men det skjuter jag på till morgondagen. Då blir det en riktig heldag. Mindre kul. Gah.

Ikväll ska jag försöka mig på att spela match. Vet inte alls hur det kommer fungera, men tydligen behövdes det folk och testa skadar ju aldrig. Lär ju vara helt död efter halva uppvärmningen, konditionen är nere på 0 efter drygt 3 månader utan riktig träning. Får gå på vilja helt enkelt.

På återseende.

2010-03-16
 18:28:58

Totalt slut

Såväl gårdagen som den här dagen har spenderats i skolan och jag är helt slutkörd. Snacka om att jag har haft för lite att göra det sista.

Efter att ha storhandlat med Tobias direkt efter skolan och efter att ha ätit ska jag nu ta mig ett varmt och välbehövligt bad. Lär som vanligt få sällskap av katterna på varsinn kant. Att fiska efter mina fingrar och tår är nämligen väldigt underhållande. Därefter ska jag sätta mig och söka lite jobb samt försöka klura lite på Excel-uppgiften vi har kvar på kursen. Den är inte nådig den, fattar ingenting just nu.

Längtar tills jag får lägga mig i sängen ikväll och somna till min, just nu, väldigt intressanta ljudbok. Det lär inte bli senare än kl 22, kommer inte orka vara vaken en minut längre.

I morgon väntar skola mellan 10 och 16. På kvällen spelar tjejerna andra kvartsfinalen mot Lugi och jag kommer givetvis vara där som vanligt och köra statistiken med Brynja, samtidigt som vi hejar oss hesa. Hoppas på en jämn och publikvänlig match!

Nu: badet.
2010-03-14
 22:24:20

Nostalgi

2010-03-14
 19:35:32

Vill till varmare breddgrader

Sitter och kollar på solresor och vill inget hellre än att åka nu på momangen. Tyvärr är det ju inget alternativ pga min skola och Tobias jobb, men vad fasen, man kan ju alltid kolla för framtida mål. Det blir helt klart en vecka utomlands med Tobias i sommar, så länge vi är lediga samtidigt. Vi har inte varit iväg tillsammans sedan 2005 så det är på tiden. Som det verkar nu så har Tobias 4 veckor semester och jag har typ 3 månader, så det ska nog gå att få till en liten resa. Har ju nämligen inte fått något sommarjobb än så länge och tyvärr tror jag inte att det kommer att bli något heller. Det är svårt det där med sommarjobb eftersom de ofta inte annonseras ut utan i stället bygger på kontakter eller tidigare somrars arbete. Telia, som jag har varit på de tre senaste somrarna, har ju lagt ner helt och hållet, annars hade jag haft en säkert jobb där. Ja ja, i värsta fall får jag leva på sparpengar i sommar och helt enkelt ha det första lediga lovet sedan 2003. Ska kolla med lite egna kontakter om det kanske kan finnas något litet en del av sommaren i alla fall. Vi får se hur det hela artar sig. Kanske hör någon av sig från de typ 10 ställena jag har sökt på.

Gårdagen var väldigt trevlig. Började ju med morgonträning i hallen mellan 9-11. Var faktiskt med på handbollsövningarna så länge det gick och det kändes faktiskt rätt bra. Efter träningen och en go' dusch gick jag med Nypan, Rebecka och Jenny till Cactuz och käkade en tacosallad. Därfter fixade jag och Jenny presenter till tre födelsedagsbarn i laget. Nypan fick ett spel samt ett halsband och armband, och Elin fick pengar till sin tatuering. Jag och hon ska nämligen beställa tid så fort handbollssäsongen är över för att göra varsinn andra tatuering. Måste dock bestämma vad jag ska skriva för text bara, har några alternativ.

På eftermiddagen kollade jag Lysekil mot Kropps och (till min lycka) vann Lysekil. Synd att matchen inte gällde någonting, Lysekil är ju redan klara 3:a i serien och Kropps 2:a. 

Kl 19 vankades det födelsedagskalas hos Elin. Kvällen bjöd på god mat och efterrätt, många skratt och Melodifestivalen. På tal om Melodifestivalen vann som vanligt helt fel låt. Anna B är svintråkig enligt mig och likaså hennes låt. Mina favoriter var Salem och Manboy. Den sistnämnda hade helt klart kunna vinna i Norge. Östeuropa hade säkert gillat en popdänga som den och de brukar ju oftast bestämma vilka som vinner.

Den här söndagen började med ännu ett pass med Tobias på Sportlife. Gång/löpning i 25 min och styrketräning stod på programmet. Lyckades dessutom pressa skiten ur Tobias vid bänkpressen, det är jag nöjd med. Även om han vek ner sig lite :) Avslutade besöket med en skön dusch samt en stund i bastun. Därefter gick vi en snabb sväng på stan och efter det begav jag mig hem medans Tobias stack och kollade på någon innebandy. Fick även lagat lite mat, hemmagjorda köttbullar med potatis och brunsås dagen till ära.

I morgon väntar skola. Ska först träffa Johanna för att börja lite med en uppgift och sedan är det en extrainsatt lektion mellan 14 och 17. Välbehövligt eftersom det är tenta nästa fredag. Efter skolan bär det direkt av till handbollsträningen, kommer troligtvis bli lite sen eftersom skolan håller på så länge.

Nu blir det hallonsorbet medans jag kollar klart CSI:NY.

Sayonara.



2010-03-12
 22:41:29

Eclipse

Nu har den änligen kommit, trailern till 3:e filmen i Twilight-serien. Som jag längtar till premiären. Dock är trailern ganska intetsägande, hoppas nästa som släpps är lite mer fartfylld. Watch and enjoy. Btw, jag ogillar skarpt att de byter skådisar.


2010-03-12
 22:34:09

Weekend

Sitter här i min ensamhet och har skittråkigt. Blev övergiven för en stund sen trots en planerad myskväll, känns väl så där om jag ska vara ärlig. Men men, tydligen lockade en utekväll mer.

En uppiggande sak är dock att jag fick godkänt på sista tentan. Ni som har hängt med vet ju att jag verkligen trodde att jag skulle kugga. Nu verkar det som om det har gått hyfsat för hela klassen, så våran examinator har nog varit snäll när han har rättat. Tacka gud för det.

Den här fredagen har annars bestått av en heldag i skolan och, som tidigare nämnts, åt jag och Johanna en super-duper god salladslunch. Vi hade i stort sett bara några praktikfall i Excel hela dagen. Tyckte verkligen det var skit bra för nu kan man programmet 1000 ggr bättre än innan samt att man förstår vissa ekonomiska kopplingar. Hurrey!

Väl hemma hann jag lägga mig i soffan och läsa nya Handbollsmagasinet som damp ner i brevinkastet idag. Den tidningen blir fan bara sämre och sämre för varje nummer. Den består typ av 60% reklam, 30% värdelöst trams och 10% intressant läsning. Nåväl, man får väl ara glad över att det överhuvudtaget finns en tidning om handboll. När Tobias kom hem begav vi oss i alla fall iväg till Sportlife för ännu ett gympass. Har varit riktigt duktig med det den senaste veckan, har hunnit med 4 st utöver de kollektiva träningarna. Dessutom har vi bokat in ännu ett besök på söndag, då blir det nog både ett gympass och en långpromenad. Har man inget annat planerat så.

I morgon väntar träning 9-11, sedan ser jag väl förmodligen matchen mellan Kropps och Lysekil och på kvällen är det födelsedagskalas hos Dagis

Efter att ha tryckt i mig lite hallonsorbet och Pepsi beger jag mig nu mot sängen, eller snarare rullar. Är enormt trött och kommer troligtvis knappt hinna sätta på nya ljudboken The Postcard Killers innan jag somnar. Tur att man kan ställa in en timer på ipoden, annars hade jag vaknat mitt i natten då den fortfarande är på. Det gjorde jag innan Tobias visade mig den älskvärda funktionen.

Natti natti.
2010-03-11
 22:26:55

Inte så tråkiga direkt

2010-03-11
 20:09:29

Aloha!

Storstädning är vad som har stått på programmet idag. Har till och med gjort rent ugnsplåtarna och köksfläktfiltret (eller vad det nu heter) genom att lägga det i badkaret med en massa såpavatten. Vuxenpoäng där. Kan dock meddela att filtret var bland det vidrigaste jag sett. Har nämligen inte gjort rent det en enda gång sedan vi flyttade in i den här lägenheten för snart 2 år sedan. Fy fan, skärpning. Kommer aldrig göra om det misstaget igen i alla fall.

Förutom att städa så har jag fördrivit dagen med att lägga in ett par nya ljudböcker på ipoden, pluggat (i typ 20 min, sen fanns det inget mer att läsa på) plattat håret, målat naglarna, lagat mat och gosat med mina älsklingar. En helt meningslös dag helt enkelt.

I morgon väntar skola (hör och häpna!) mellan 9 och 15. Jag och Johanna har planerat in en lunch under dagen på världens bästa sallads ställe. Vi åt jämt där förr, men nu är det snart ett år sen sedan sist. Man får nämligen komponera ihop sin egen sallad. Förutom basingredienserna sallad, pasta, gurka och tomat så väljer jag alltid kyckling, ostbitar, rödlök och majs. Till det den obligatoriska, och likaväl gudomliga, vitlöksdressingen. Som jag längtar!

Efter skolan bär det av hem för att byta om och sedan tar jag återigen med mig Tobias till gymmet. På kvällen blir det väl som vanligt god mat och mys, men jag tänker aldrig någonsing kalla det fredagsmys. Ever. Så sjukt löjligt vad svenska folket överdriver uttrycket.

På lördag stundar morgonträning mellan 9 och 11. Senare på dagen spelar Tobias Lysekil mot Kropps b-lag och på kvällen blir det födelsedagsmiddag hos Elin.

Nu ska jag kolla klart mitt nya favvo-program Gränsbevakarna USA. Australien och Nya Zeeland funkar också men USA är en hel timma långt, de andra är bara 30 min.

Hänger med på tex-tv (eftersom ClientWare bara lägger ner) hur det går för tjejerna borta mot Lugi. Tyvärr ser den inte speciellt bra ut, för en stund sen låg de under med 10 bollar och då var det början av andra halvlek. Bara de kämpar på så är jag nöjd! Lugi är grymma just nu.

Nu: tv och popcorn med PÅSKMUST.

Sayonara.
2010-03-10
 13:55:23

The gym

Fick med mig Tobias till gymmet idag, tyckte att det var på tiden att han körde ett rejält gympass i stället för all jäkla löpning han håller på med. Hur som helst hade vi kul och fick kört igenom hela kroppen. Det är inte varje dag.

Nu ska jag sätta på någon film (har äntligen köpt ev HDMI-kabel så att jag kan kolla på tv:n i stället för datorn) och därefter väntar matlagning. Ikväll är det lite matchgenomgång inför första kvartsfinalen som går av stapeln i morgon och därefter är det handbollsträning. Har jag tur kan jag vara med på ett litet hörn. Måste ju testa foten lite för att se om det är någon idé att ens överväga att spela på tisdag. Har i alla fall bestämt att jag ska köra ett par omgångar av "idioten" ikväll. Ofta man gör det frivilligt? Ja, när man inte har kunnat springa på 3 månader så blir man så dum i huvudet att man gör det utan tvång. 

Haha, Tobias kom precis hem efter att ha varit en sväng på stan. Och vet ni vad? Jag fick en present! En oversize t-shirt som jag själv har funderat på att köpa. Hur stor är chansen att han visste att jag ville ha den, liksom? Han är guld min älskling. Dessutom har han köpt med sig en semla var. Guld var det ja.

Sayonara.

 
2010-03-09
 12:07:35

The joy!

Efter en god frulle och lite plugg bestämde jag mig för att kolla det där Law and order-avsnittet jag skulle ha sett igår. Förstå glädjen när jag går in och det bredvid Gossip Girl står "new episode"! Dra mina orakade ben baklänges..!

Så efter att ha sett det ska jag nu göra mig lite smått i ordning för att möta Tobias på stan. Först ska vi lämna in bilen på verkstaden och får vi inte med den hem med en gång så blir det en promenad hem igen och ett besök för mathandling på Willy's. Kylskåpet gapar nämligen extremt tomt.

Återkommer så småningom.

2010-03-08
 22:43:27

Överskottsenergi

Fick skjuts hem av Elin efter träningen, med eftervarande långdusch, och nu sitter jag här och är rastlös. Det går mig på nerverna att vara hemma varje dag och inte göra någonting. Är ju hemma eftersom våran skola är totalt värdelös och tror att vi ska klara av kurserna när de börjar en vecka för sent samt sen innefattar typ 3 föreläsningar. Katastrof.

Har i alla fall precis skickat in en ansökan till ett ekonomjobb här i Uddevalla. Vi får se om det leder nåt vart. Zappade dessutom mellan Spårlöst och Svenska Hollywoodfruar och kan efter det konstatera att Maria M är världens skönaste människa. Att lägga över 4000 tusen på en skitful kudde, bli helt till sig när favvo-läppstiftet ska sluta tillverkas och även hänga tofsar överallt är stört. Men ändå så jäkla störtskönt.

Nu blir det till att kolla klart dokumentären om porrstjärnor på 3:an och dätefter blir det Law and Order: SVU.

I morgon väntar plugg (på det lilla som finns att tillgå), storhandling och sen ska jag följa med Tobias och kolla vad det är för fel på bilen. Resten av dagen blir det bara mys och någon form av träning. En joggingrunda efter 3 månader kanske vore något? Behövs om jag eventuellt ska spela match nästa vecka igen.

På återseende.

2010-03-08
 15:41:46

Internationella kvinnodagen

Grattis till mig, och alla andra typ 3,5 miljarder kvinnor i världen. I dag är det tydligen våran dag.

Har fördrivit första delen av dagen med att gymma med Jenny, och därefter har jag lagat lunch till mig och Tobias samt kollat nattens stora Oscarsvinnare The hurt locker. Helt okej film, dock händer inte speciellt mycket.

Efter att jag har tagit en power nap så stundar handbollsträning (för mig rehab) och därefter matchgenomgång. Väl hemma ikväll intar jag soffläge framför tv:n, men jag ska dessutom kolla om det finns något jobb jag kan söka.

Hej så länge!

2010-03-07
 21:07:19

All star team 2009/2010, om jag får välja.

Damer

Målvakt
1:a val Lisa Karlsson, Skövde
2:a val Cecilia Grubbström, Sävehof

V6
1:a val Anna-Carin Petersson, Skuru
2:a val Edijana Dafe, Kärra

V9
1:a val Jenny Alm, Kroppskultur
2:a val Caroline Hellström, Spårvägen

M9
1:a val Sabina Jacobsen, Lugi
2:a val Isabelle Gulldén, Sävehof

M6
1:a val Caroline Friberg, Lugi
2:a val Anna Larsson, Skövde

H9
1:a val Erica Widell, Skövde
2:a val Mia Rademacher, Lugi

H6
1:a val Nathalie Hagman, Skuru
2:a val Jenny Wikensten, Sävehof

Försvarare
Anna Larsson, Skövde

Tränare
Niklas Harris



Herrar

Målvakt
1:a val Stephen Nielsen, Drott
2:a val Mikael Appelgren, Skövde

V6
1:a val Mattias Tholin, Guif
2:a val Philip Nilsson, Ystad IF

V9
1:a val Tobias Warvne, Lindesberg
2:a val Jonathan Stenbäcken, Sävehof

M9
1:a val Alexander Stenbäcken, Sävehof
2:a val Rickard Ericsson, Malmö

M6
1:a val Eric Fritzon, Sävehof
2:a val Payam Hatami, Lindesberg

H9
1:a val Albin Tingsvall, Hammarby
2:a val Zoran Roganovic, H 43

H6
1:a val Niclas Ekberg, Ystad IF
2:a val Mattias Zachrisson, Guif

Försvarare
Linus Rasmusen, Ystads IF

Tränare
Kristján Andrésson
2010-03-07
 10:16:08

Love is my drug

Tjena! Ett tag sedan sist. Har varit lite busy, eller ja, jag intalar mig det i alla fall. En kort resumé sedan sist:

Onsdag
Följde med till Göteborg för att se sista seriematchen mot Önnered. Tyvärr förlust men vad fasen gör det när slutspelsplatsen ändå säkrades och Jenny dessutom vann skytteligan. Tjoflöft vad kul! Det blev dessutom rena drömkvartsfinalen eftersom Skövde och Sävehof valde andra lag än oss, vilket resulterade i att det blir Lugi mot Kropps i bäst av 5 matcher. Visst, Lugi har haft ett sjuhelsikes flyt efter jul och har då besegrat alla seriens lag, men jag tror ändå att vi kan skrälla och knipa en semifinalplats. Tänk er själva om tjejerna skulle vinna första matchen borta i Lund på torsdag, då lär ju Lugi (ursäkta språket) skita på sig och därefter kan allt hända. Jag tippar 3-2 i matcher till oss.

Skickade dessutom in blanketten om vad min och Johannas c-uppsats kommer att handla om.

Torsdag
Ja vad tusan gjorde jag då? Jo, just det ja. Jag och Tobias var en sväng på Torp och på kvällen var det träning och efter den föreläsning med Malin B (våran mentala coach).

Fredag
Spenderade i stort sett hela dagen med Jenny. Först åt vi en grymt god lunch på Cheers, därefter tog vi en tur till Torp där vi kikade i lite affärer samt handlade mat. Sedan for vi hem till mig och lade oss på soffan och vilade ett par timmar och efter det käkade vi tacos. Eller ja, Jenny stod för det mesta av ätandet :) På kvällen kollade vi Kropps mot Trollhättan och efter det gick vi hem till mig igen.

Lördag
Började dagen med träning på Sportlife med Jenny, Anna och Elin. Riktigt skönt att träna riktigt för första gången den här veckan efter den efterhängsna förkylningen. Bastun var ett givet inslag efteråt och när vi var klara blev det raka vägen hem för att tvätta. På eftermiddagen blev det en snabbfika på stan med Elin och Jenny, tyvärr hade fiken typ stängt så det fanns ingenstans att sitta ute. Dock löste vi det helt okej genom att köpa med från Cactuz och sätta oss på torget. Fortsatte dagen med att umgås med min kära sambo som kom hem efter att ha jobbat 36 timmar i sträck och det hela avslutades i soffan framför Seven. Varken första eller sista gången jag ser den filmen, som enligt mig är den bästa någonsin.

Idag blir det en lugn dag. Tänkte kolla Grey's Anatomy innan jag tar mig upp ur sängen. Sen följer en god frukost och efter det ska jag tvinga Tobias att ta hand om tvätten samtidigt som jag sätter tillbaka sängkläderna. I eftermiddag spelar såväl Tobias som Kropps herrar och jag kommer välja Kroppsmatchen. Vad som händer i kväll får tiden utvisa.

I morgon väntar en heldag i skolan och som vanligt träning på kvällen.

Under veckan får vi reda på hur sista tentan gick. Hoppas verkligen att jag klarade den för jag har ingen lust att göra en omtenta nu direkt efter den stundande tentan och i början av uppsatsen. Dock har jag ju som sagt en magkänsla som säger att jag missade. Fan. 

Nej, nu väntar Grey och Nicky vill bli kliad på magen dessutom. 

Sayonara.  

2010-03-02
 11:59:37

Helt jävla suveränt

Snacka om att de här killarna kan sjunga. Fler ord känns överflödigt.

2010-03-01
 20:17:20

Give me!

Jag vill så himla gärna ha en liten hund. Tyvärr finns inte möjligheten för oss att ha en just nu, det får allt vänta ett par år, men drömma kan man alltid göra. Se bara vilka sötnosar det finns.

               

         

2010-03-01
 18:18:36

Sick and tired

Så har jag återigen lyckats bli sjuk. Så tröttsamt, måste ha det sämsta immunförsvaret ever.

Sedan sist har jag ju varit hemma i Lidköping hos mamma, pappa och Marcus. Tobias var givetvis med. Har bara haft det gött och umgåtts med familjen. Hann även med att träffa alldeles underbara Emelie och det är aldrig fel! Såg dessutom 2 filmer som lillbrorsan fixade, Law abiding citizen & The edge of darkness. Båda två var väldigt bra men den förstnämnda var ruggigt jäkla bra. Se den.

Har även sett tjejerna vinna hemma mot Skuru efter en sjukt bra match och nu är slutspelsplatsen i praktiken klar. Efter matchen åkte vi några stycken till Jonas (som spronsrar laget med sitt företag) träningsanläggning på Riverside. Där badade vi ångbastu samt i poolen. Himla gött. Därefter följde Anna och Jenny med mig hem där vi kolalde Melodifestivalen och Bröllopsfotografen.

Gårdagen spenderades i Trollhättan, där jag fick se Tobias lag bli utskåpade av Trollhättan. Dessutom kan domarinsatsen ha varit den sämsta i historien. "Stornäsa" och hans partner kan inte få en syl i vädret utanför handbollsplanen, för på den hävdar de sig som jag-vet-inte-vad och de tror säkerligen att de är världens härskare. Riktigt jäkla pinsamt. Stäng av dem för guds skull eller sätt dem på b-flicksmatcher. Eller nej, gör inte det. Då kommer hälften av tjejerna de dömer sluta innan de fyllt 15.

Kvällen avsultades med kyckling i pitabröd samt tidig sänggång eftersom jag mådde dåligt.

Idag har jag inte fått mer gjort än att se på film (Forever strong, sjukt bra) och tv. Skulle egentligen varit i skolan hela dagen och jag har haft världs-ångesten över att jag stannade hemma. Dock försökte jag faktiskt pallra mig upp i morse men när jag började borsta tänderna svartnade det för ögonen och jag började kallsvettas. Nej, ingen skola idag inte. Pratade dock med Erica i klassen nu i eftermiddags och jag verkar inte ha missat speciellt mycket. Kursen blir väldigt konstig eftersom vi inte har mer än 4 föreläsningar innan tentan. Då är det inget skoj att ha missat en av dessa. Nåväl, det ordnar sig nog.

Nu blir det att knåpa ihop en ansökan till ett ekonomijobb Nypan tipsade mig om. Det kan tyvärr inte vänta eftersom sista ansökningsdagen är idag. Efter det blir det Grey's Anatomy.







Sayonara.

2010-03-01
 17:59:00

Dagens

Dagens humör: Helt åt helvete, fråga Tobias.


Dagens mående:
Överkörd av en ångvält är en bra beskrivning. Huvudvärk, svullen hals, feber, ont i öronen och resten av kroppen. Hostar sönder halsen dessutom, yey.


Dagens borde:
Träna och plugga. Men kan jag? Nej.


Dagens frisyr:
Nyduschad för dagen så håret är fräscht men någon frisyr är det inte tal om.


Dagens smink:
Inget smink.


Dagens klädsel:
Den nyinhandlade rosa Nike sport-HB:n och mjukisbyxor.


Dagens planer:
Inget, förutom att söka ett jobb.


Dagens fundering:
Hur effektivt är mitt immunförsvar egentligen? Troligtvis lika mycket som Tre Kronor var i OS.


Dagens beroende:
Te.


Dagens tråkigaste:
Allt. Förutom filmen jag såg förut som var nåt in i helvete bra.


Dagens längtan:
Att bli frisk.


Dagens superlängtan:
Att kunna spela handboll. NU.


Dagens låt:
Rihanna - Fire bomb. Alla dagar i veckan.