2012-10-31
 10:52:56

Slappardag

Idag har Hellgren-tjejerna en riktig slappardag. Frukost för oss båda och en tupplur för Thilda är avklarad. Nu sitter vi i soffan och kollar Desperate Housewives. Thilda är som fastklistrad, as usual.

2012-10-30
 19:45:17

Thilda och Lily

Supertrevlig fika hos familjen Hietlin. Bjöds på smarrig äppelpaj, så det där med att hoppa onyttigheter började ju bra. Tänker dock inte vara oförskämd genom att inte äta när jag bjuds på fika, så det kommer vara okej. Veckodag eller ej. Hur som helst bor de verkligen jättefint där ute. Snacka om att man blir sugen på att skaffa eget hus. Det kommer väl så småningom.

Lily har precis som Ella kommit på att man kan låta en hel del. Så sött. Thilda är inte riktigt där utan kör på det mer lågmälda spåret. Det kommer väl antar jag.

Har hunnit laga och äta dagens middag, mozzarella och salamifylld kycklingfilé med sallad, och nu inväntar vi Tobias. Thilda har somnat i min famn efter att ha spytt ner hela mig och halva soffan. Antar att hon är i någon tillväxtfas eftersom hon börjat sova mer på dagarna igen, det är nämligen fjärde tuppluren idag.

2012-10-30
 13:46:29

Fika

Har precis kommit hem efter att ha varit och handlat. Så skönt att göra det själv utan Tobias. Han frågar i princip om vi är klara innan vi har gått in i affären. Thilda är däremot med på noterna och låter det ta den tid det tar.

Har slängt i mig lite lunch i form av lättkvarg, hallon och skivad banan. Supergott och egentligen alldeles för nyttigt. Har dock bestämt mig för att det är slut på allt godis och kakor and so on.. Ett par kilo till kan allt försvinna även om alla graviditetskilon (plus några till) är borta. Det lär de inte göra om jag inte lägger manken till, så nu bli det hårdare veckor och fria helger till att börja med. Ska även införskaffa mig ett TRX-band så jag kan börja träna här hemma.

Måste väcka Thilda nu och mata samt klä på henne (hon fick åka i pyjamas till Ica). Vi ska nämligen åka till Taberg och hälsa på Lily, Hanna och Johan. De bodde tidigare i huset bredvid oss. Vi gick först i samma föräldragrupp, och så föddes Thilda och Lily på samma dag. Stackars Hanna gick, för övrigt, med värkar i huset bredvid och såg mig bli hämtad av inte mindre än 2 ambulanser. Så det kan bli.


2012-10-29
 18:21:32

Hemma

Det var inga problem att köra hem. Tobias skötte det galant, och Thilda sov hela vägen plus lite till när vi väl var hemma.

Har städat i ordning, packat upp, lagat mat och tvättat, fast att det egentligen inte är våran tid förrän i morgon. Skönt när det i stort sett alltid finns lediga tider. Gjorde lax till middag som var riktigt dålig. Smakade inte alls bra och var supertorr. Man får väl vad man betalar för antar jag, var någon billig historia jag köpt. No more billig lax. Åt hur som helst nästan inget så det får bli en stor smoothie sen i stället.

Tobias har sen träning i Borås idag. Vi kommer med andra ord förmodligen sova när han kommer hem. Jag och Thilda myser därför i soffan och väntar på kvällens sevärdheter på tv. Har dålig koll på vad som går, men CSI och Homeland är det i alla fall. Har säkert redan sett båda två. I-landsproblem big time.

2012-10-29
 07:43:27

Ny vecka

Vi har det bra här uppe i Laxå. Ruskigt kallt men ingen snö. Tanken är att åka hem nu på förmiddagen, men är det för halt får det bli lite senare helt enkelt.

Vi är redan vakna eftersom vi somnade redan vid 21 igår. Thilda har lika bra morgonhumör som vanligt.

2012-10-27
 22:22:52

Laxå

Nu är vi installerade hos Tobias mamma med familj i Laxå. Ligger i sängen sedan en stund tillbaka och Thilda stensover. Blev inte mer än en tupplur under dagen, mot normala 2-3, så hon var rejält trött.

Resan hit gick super trots att Thilda var vaken nästintill hela vägen. Inte ett ljud från henne. Tog ändå 2,5 timma att köra.

Tacos har ätits och vi har kollat på handboll och premiären av Så mycket bättre. Tog mig även en skön dusch. I morgon har vi inga planer alls utan tar dagen som den kommer. Det är tydligen handboll på tv på eftermiddagen så den antar jag att vi lär sitta klistrade framför.

Natti natti.

2012-10-27
 12:16:32

Ännu mer balsam (Dove)

Fick ju som sagt ett helt gäng Dove intensivbalsam från Buzzador att testa. Nu har jag testat det själv och måste säga att jag gillar det skarpt. Tycker Dove's hår produkter brukar vara riktigt bra (nu får jag väl skäll av mina två frisörvänner). Håret blev glansigt och mjukt utan att kännas fett med en gång. Att det dessutom bara behövde sitta i 1 min är ju himla käckt.

Har delat ut till ett par stycken till vänner och familj, men har en hel drös kvar. Hör av er om ni vill testa vetja!

2012-10-26
 22:19:23

Som balsam för själen

Har som sagt haft Tobias för oss själva hela dagen. Finns inget bättre. Inga måsten utan bara ta dagen som den kommer. Mysig frukost, tvätta, långpromenad, en tur till stan för handling, matlagning, nyaste Johan Falk-filmen, Berg flyttar in osv.

I morgon åker vi till Laxå, efter Tobias jobb, och stannar till måndag förmiddag.

Natti natti.

2012-10-25
 20:22:38

Tjejkväll

Tobias är iväg på sponsorkväll i Borås, så jag och Thilda har tjejkväll. Har precis proppat henne full av mat i hopp om en repris på föregående natt. Sån tur har vi nog dock inte, men hoppas går ju.

Sjukhusbesöket gick bra, de nöjde sig med ultraljud den här gången. Gick supersmidigt, Thilda låg snällt still hela tiden. Det var annat än föra gången..

Blev en snabb shoppingtur på A6. Hittade äntligen vantar till Thilda. Även en t-shirt och två par byxor fick följa med hem. Rea-fynd.

I morgon är Tobias äntligen heeeelt ledig, så då ska vi verkligen mysa till det!

2012-10-25
 12:34:40

Sista checken

Thilda har sovit ofattbara 10 timmar i sträck i natt, helt utan mat. Herrejösses så skönt. Jag vaknade vid 8 och var hur pigg som helst. Fick till och med väcka Thilda, annars fanns risken att mina bröst hade exploderat av all mjölk.

Hur som helst blev det baguetter och smoothie till frukost med Tobias. Thilda satt med vid bordet i sin tripptrapp-stol. Bullade upp med en filt, annars är den lite för stor än.

Borås vann hur som helst igår. Vinsten satt hårt inne och domarna var totalt under isen. Tre röda och säkert femton 2-minutare i en snäll match. Sen var det sådana där domare som inte går att prata med. Finns inget värre. Ett annat konstaterande är att Cyrus tränare (för övrigt riktigt trevlig kille) nog borde börja fokusera mer på sitt eget lag. Att kalla en hyfsat vältränad kille för tjockis känns lite, äh.. som att kasta sten i glashus. Han har ju trots allt ett par trivselkilon själv. Blir bara fjantigt.

Thilda sover sen en dryg timma tillbaka, går tydligen inte hoppa över förmiddagsluren även om man sovit hela natten. Hon får sova en halvtimma till sen ska vi göra oss i ordning för ett besök på sjukhuset. En allra sista (förhoppningsvis) check av hjärtat väntar. EKG, ultraljud och hela köret. Hoppas att hon inte är helt speedad efter all sömn bara, det är ju inte det lättaste att få en 4-månaders att ligga still. Det ska gudarna veta.

2012-10-24
 17:08:23

Mitt i veckan

Fika/lunch med Elin och Ella idag. Rea-shoppade även lite åt Thilda på Kappahl. Var egentligen ute efter vantar till henne, men det fanns ju givetvis inga fina. Får kolla på A6 i morgon.

Nu är vi hemma och slappar lite i soffan innan Tobias match. Han själv laddar upp på bästa sätt. Även Thilda. Bara jag som är vaken. Får sällskap av Ella och Elin till matchen. Norrlänningen ska se sitt livs andra handbollsmatch och Ella sin första 😀

2012-10-23
 22:37:59

Se där ja!

Hinner knappt lägga ner Thilda på rygg innan hon är över på mage. Hon har legat i babygymmet hela eftermiddagen och snurrat runt som bara den. Med andra ord går det inte att lägga henne ensam nåt mer, då dimper hon väl i backen. Golvet funkar ju dock som tur är.

Nu tar vi natten!

2012-10-23
 11:03:43

2012.10.23

Har haft en riktigt mysmorgon med Thilda. Hon har varit supergosig och för en gångs skull legat i min famn utan att försöka kravla sig ur. Annars ska hon ju helst sitta eller stå upp mest hela tiden. Nu har hon dock däckat. Vanliga förmiddagsluren I guess.

Ska tvätta klart och slöa i soffan innan vi drar och käkar lunch med Tobias efter hans jobb. Tycker synd om stackaren, inte många kunder nu när säsongen praktiskt taget är slut. Lär ju knappast bli bättre när den faktiskt är slut. Men öppet ska det vara.

I morgon möter, för övrigt, Borås Cyrus här i Jönköping. Himla skoj! Håller tummarna för vinst.

Tvätten var det ja..


2012-10-22
 12:57:59

Dove intensivbalsam

Kartongen är här! Nu ska jag bara dela ut flaskorna, och givetvis testa det själv. Får inte glömma att rapportera in till Buzzador hur det går också..

Återkommer med uppdatering!

2012-10-22
 12:54:13

4 månader

Idag blir våran lilla älskling 4 månader!

På BVC gick allt bra. Inte konstigt att hon blivit tung att bära, hon närmar sig för tusan 7 kilo! 6,8 just nu och till det 63 cm. Tror bara hakan och kinderna väger 1 kg tillsammans :)

Tobias är på jobbet och vi ligger i soffan och vilar. Thilda testade hoppgungan ett par minuter och det verkar ha tagit musten ur henne helt eftersom hon däckade. Detta trots sömn mellan 21-10 i natt. Hur som helst behöver hon sträcka lite till på sig för att sitta helt bra i gungan. Armarna når inte riktigt upp till hålen.

Nej, nu blir det nytto-lunch här. Nyponsoppa med vaniljglass. Ibland får man unna sig!

2012-10-21
 21:35:10

Men!

Så försvann all text i förra inlägget.. Det var då själva fan. Hur som helst vann Borås lätt. Fortfarande obesegrade. Kul!

Thilda slocknade precis och jag gör snart henne sällskap. Sjukt trött trots 9,5 timmars sömn i natt, varav 7 i sträck. Måste börja träna och käka vitaminer.

I morgon väntar vägning och mätning på BVC. Ska bli spännande att se vad vår lilla sumobrottare väger numera :)

2012-10-21
 21:29:05

Vinst!

2012-10-21
 13:27:26

Helg

Hjälpte Tobias i shopen ett par timmar igår. Artiklar skulle in i datorn och kläder skulle hängas upp/vikas. Att det ska krävas en kvinna för att få lite ordning är ju inget nytt. Thilda låg glatt på golvet och charmade de få kunder som kom in.

Efter det fika hos Ida, Niclas, Leah och Charlie. Köpte med prinsessbakelser. Är det lördag så är det! Vi blev sen kvar hela eftermiddagen och kvällen, var nog hemma först runt halv 11. Supertrevligt med tacos, godis och youtube-klipp. Hoppas på repris!

Nu sitter vi i bilen på väg till Borås. Match mot Country och vi får sällskap på läktaren av mamma och pappa. Käk med dem på stan innan matchen börjar. Är, trots megafrukost, vrålhungrig!

2012-10-19
 19:10:33

Fredag. Igen?

Känns som om det inte är annat än fredagar. Trots den dåliga kollen på vilken veckodag det är.

Vad vi har gjort idag är egentligen inget att fylla ett blogginlägg med. Vi har nämligen gjort... Ingenting. Usch, får dåligt samvete över att inte ta vara på dagen, men har helt enkelt inte varit på humör. Så kan det vara.

Tobias har träning idag i stället för igår så vi är hemma allena. Han tar med sig kebabrulle hem sen, har ingen lust till matlagning alls. Mycket hämtmat nu. Får bli ändring på det, har gjort matschema för hela nästa vecka. Är ju så mycket godare med hemlagad mat, egentligen.

Nu inväntar vi The Notebook som visas på tv ikväll. En av världens bästa filmer. Finare än så kan det inte bli.

För den intresserade; Thilda lyckades med att rulla runt för första gången på egen hand idag. Så nöjd efteråt! Hon alltså, inte jag. Nu kan man ju absolut inte lämna henne ensam någon annanstans än på golvet..

2012-10-18
 20:10:13

Babysång

Idag har vi hängt med babygruppen ett par timmar. Sång stod på schemat den här gången. Okeeej... Inte min kopp te egentligen. Hur som helst trevligt som vanligt. Mammorna är super gôa. Blir förmodligen en promenad med en del av dem i morgon förmiddag. Får se vad det är för väder först. Öser regnet ner så stannar vi nog hemma.

Annars har vi fördrivit dagen med att handla och städa. Tobias har dessutom städat i ordning i ett par garderober. Inte en dag för sent. Maten är i magen och vi har precis sett Sävehof - Atletico Madrid från igår.

Nu mys i soffan med Tobias!

2012-10-18
 10:59:39

Gorgonzolatortellini

Till Mickis:

1 paket tortellini med ostfyllning
1 paket gorgonzola
2 dl grädde
1 fläskfilé
Färska champinjoner

Stek fläskfilén och champinjonerna i mindre bitar. Salta och peppra.

Koka tortellinin.

Smält osten i en kastrull tillsammans med grädden.

Blanda samman alla ingredienser.

Bon appetit!


2012-10-17
 15:43:24

2012.10.17

Shit, vilken match det blev igår. Inte många som trodde på den vändningen. Kul!

Idag har vi umgåtts med Elin och Ella. Blev sushi och Rocky Road-brownie till lunch. Gott!

Nu väntar vi på Tobias. Vi ska nämligen göra honom sällskap till Borås. Jonas, som brukar åka med honom, ska inte träna idag så han vill väl ha sällskap. Ska dock försöka hinna med att förbereda kvällens middag innan vi åker, så det bara är att ställa in i ugnen ikväll. Är inte sugen på mer hämtmat, käkade pizza i helgen, McDonalds igår och sushi idag.

2012-10-15
 18:11:35

2012.10.15

Vaknade precis efter en 2 timmars tupplur. Thilda sover dock vidare så jag ska passa på att hämta tvätten och börja laga mat. Tänkte improvisera ihop en kycklinggryta med mango chutney idag. Har fått för mig att det är gott.

Annars har dagen spenderats i soffan. Har börjat kolla på serien Homeland, sett 4 avsnitt än så länge. Jäkligt bra serie. Hade även Leah på besök medan Tobias och Niclas tog en löprunda. Den ungen är bara för söt. Vilket charmtroll. Fick bland annat förklarat för mig att Thilda och Tobias förmodligen älskar henne.

2012-10-14
 20:55:00

2012.10.14

Har haft bästa Jenny här hela dagen. Vi började med frukost, sedan en stund i soffan och efter det en sväng till A6. Köpte mig faktiskt en tunnare vinterjacka alt. höstjacka. Är supernöjd, har bara så himla tjocka vinterjackor sedan innan.

Efter A6 blev det en sväng in på IKEA för mat. Köpte mig även två taklampor till vardagsrummet. Lyckades dock köpa ojordade "mellankablar" så jag fick ingen fjutt på dem. Får bli en tur dit i veckan igen för att köpa rätt.

Sedan såg vi Hallbys damer förlora mot Kropps. Inget skönlir i matchen direkt. För övrigt vann Borås sin match borta i Nyköping och är än så länge obesegrade. Kul!

Solsidan har avverkats och nu kollar jag Champions League, Kielce mot Velenje. Hoppas och tror att Tobias kommer hem vilken sekund som helst. Skönt!

2012-10-13
 19:00:36

Lördag

Som om det inte vore nog så sov Thilda även mellan 18-21 igår. Sen 22.30-09.30. Sinnessjukt.

Här har vi spenderat dagen med att kolla ett gäng CSI-avsnitt, tittat på handboll i hallen, handlat mat och käkat pizza. Nu kollar vi Jennys match mot Larvik på tv och sen är det Sävehof-Celje efter den. Trycker även i oss godis och cola (karaktär...).

I morgon åker Tobias till Nyköping för match, men jag och Thilda får besök av Jenny i stället. Vi ska bland annat se Hallby-Kroppskultur. Skoj!

2012-10-12
 18:07:57

Med extremt STOR risk för att bli tjatig..

Det låter säkerligen överdrivet när jag tjatar om hur mycket Thilda sover, men det är i allra högsta grad sant. I natt sov hon som vanligt 12 timmar (med två überkorta matpauser). Och idag kryddade vi det med en lååång tupplur mellan 12-16. Hon beter sig ju som en tonåring. Antar att det vänder någon gång...

2012-10-12
 12:25:23

Fredag?

Ett minus med att vara föräldraledig är att man har noll koll på vad det är för veckodag. Ingen helgkänsla infinner sig heller, har ju egentligen helg mest hela tiden. Fast ändå inte.

Nåväl, är tydligen fredag idag enligt kalendern. Tobias har dock träning i Borås ikväll i stället för igår, så jag och Thilda är home alone. Lär bli X-factor innan han kommer hem, sen ska vi se nyaste Johan Falk. Den vi såg för någon vecka sen var inget vidare, så jag hoppas mer på den här.

Skrev ju att vi borde tagit in utemöblerna igår. Det gjorde vi ju givetvis inte. Men det blev en timmas promenad innan middagen. Kallt men superskönt. Thilda låg nöjt nedbäddad i fleeceoverall och åkpåse. Verkar än så länge som om sittdelen är betydligt populärare än liggdelen. Väl hemma lagade jag min absoluta favoriträtt, gorgonzolatortellini med fläskfilé och färska champinjoner. Räcker till idag med. Gott!

Lär bli en hemmadag idag, men en promenad med Thilda får det allt bli. Vore synd att inte ta vara på det, för en gångs skull ,fina vädret.

Nu en tur till tvättstugan innan sjusovaren vaknar.



2012-10-11
 16:44:55

Rubrik-dyslexi?

Bevista? Skulle ju stå bebismys och inget annat. Var hur som helst supertrevligt hos Ida och barnen. Nu väntar vi att Tobias ska komma hem från jobbet. En promenad skulle sitta fint i det underbara vädret. Utemöblerna skulle även behöva plockas in medan de är torra. Tråk-göra, men annars slutar det med att de står kvar där ute över vintern. Mindre kul nästa sommar.

2012-10-11
 11:40:52

Bevista

Ska snart packa in mig och Thilda i bilen för att hämta upp Elin och Ella. Vi ska nämligen hälsa på Ida, Leah och nykläckta Charlie. Thilda kommer vara stor som ett hus i jämförelse.

2012-10-10
 18:20:08

Buzzador

Jag har blivit utvald att "buzza", dvs testa, Dove color care intensivbalsam. Får ett par förpackningar att testa själv, men sen är det tänkt att jag ska dela ut en hel drös med förpackningar till vänner. Om någon av mina vänner med färgat hår är intresserade, så hojta till vetja!

(Bild lånad från Buzzadors hemsida)

2012-10-10
 18:11:56

Tandläkaren

För mig gick besöket hos tandläkaren smärtfritt. Pyttsade dessutom ynka 60 kr för besöket. Hade nämligen två tandvårdsbidrag à 300 kr att plocka ut. Lite värre blev det för Tobias som ska tillbaka och fixa två gamla lagningar.

En mindre rolig grej var att AC:n började tjuta i bilen innan vi gick in till tandläkaren. Dock slutade det på vägen hem. Hoppas det inte kommer tillbaka. Lär ju inte bara helt gratis att fixa om det behövs. De pengarna kan man ha betydligt roligare för.

2012-10-09
 21:11:14

Den nionde oktober

Nu är vi tillbaka i Jönköping. Både skönt och oskönt. Skönt att slippa bo i en väska, men Lidköping är ju ändå hemma. Kommer alltid vara. Någon gång ska vi allt flytta dit.

Har haft sista babymassagen idag. Allt gick superbra tills ryggen skulle knådas, då inföll en urakut hunger. Nöden har ingen lag, var bara att mata och titta på medan de andra fortsatte.

Efter massagen blev det storhandling och sen hem för att slöa resten av kvällen.

Thilda har precis somnat så jag ska ta med mig Tobias till badrummet för en ordentlig rengöring av tänderna. I morgon ska vi nämligen till tandläkaren båda två. Hoppas innerligt att det går smärtfritt. Har hört om så många som haft massa hål efter sina graviditeter!


2012-10-09
 01:48:36

Rosa månad

Ett inlägg väl värt att läsa.

http://ikroppenmin.blogspot.se/2012/10/till-mitt-barn-i-drommarna.html?m=1

#fuckcancer

2012-10-08
 20:06:22

Bada

Jag och Thilda har badat ihop i badkaret två dagar i rad. Hon trivs verkligen som fisken i vattnet. Doppar även huvudet utan något som helst missnöje. Skönt! Hade varit jobbigt om hon var livrädd för vatten.

Igår hade vi besök av både Lina och Emelie. Trevligt! När jag körde in Lina till stan mötte vi, för övrigt, en räv på vägen. Den var inte det minsta rädd och satte sig dessutom och gjorde nummer två precis utanför bilen. Inga konstigheter.

Idag har vi inte gjort många knop. Slängde ihop en plåt muffins. Hälften chokladmuffins med nutella i, och hälften vanliga muffins med blåbär och hallon. Det, och besök av moster plus kusin, är dagens happening.

I morgon styr vi hem mot Jönköping igen. Babymassage står på schemat och på eftermiddagen/kvällen ska vi ta igen massa mystid med Tobias.

2012-10-06
 22:39:32

Hemma och vänder

Kom hem från Lidköping igår kväll och i morgon förmiddag åker jag och Thilda tillbaka. Tobias har match i Borås, sen åker han direkt ner till Malmö för mässa med jobbet. Roligare att vara med familjen än att vara själva hemma.

Har varit en sväng på A6 idag igen. Känns som mitt andra hem. Kan ju konstatera att det är lätt att fördriva en del tid med shopping när man är föräldraledig. Tur att det mest blir kläder till Thilda, och att det är billigt. En vinteroverall, ett fleeceset, små lurviga stövlar och en tröja följde med hem.

Väl hemma har jag monterat i sittdelen i barnvagnen. Thilda är inte speciellt förtjust i vagnen när hon är vaken, så vi ska se om det bli bättre så här. Man kan nämligen ha fullt sittläge, halvt liggläge och fullt liggläge så vi testar de två sista. Än är hon för liten för att sitta upp.

Thilda och Tobias har somnat, och jag gör dem strax sällskap. Är inte lika bortskämd med sovmorgnar längre, så jag behöver somna i någorlunda tid. Oftast blir det uppstigning vid 8-snåret. Ibland har jag tur och får somna om ett par timmar till. I morse fick jag dock sova till strax efter 10. Tobias gick upp med Thilda vid 07.30. Så skönt!




2012-10-04
 22:49:19

Bullar precis överallt

Det kan väl inte ha undgått NÅGON att det är kanelbullens dag idag? Tror knappast det. Jag och Marcus bakade hur som helst egna, både vanliga och flashiga snurror. Första gången jag försökte mig på snurror, blev väl inte så estetiskt tilltalande kanske. Magen bryr sig förmodligen ändå inte.

Annars har det varit en lugn dag. Käkat kebabrulle till middag och glott på tv. Har även badat med Thilda.

För att nämna gårdagen i all hast så spenderades den först med lunch hos Josse (hamburgare + mycket trevligt sällskap) och sedan i Idrottens Hus med pappa, Thilda och Lina. Stabil storseger för handbollstjejerna. Kul!

I morgon bär det av hemåt Jönköping för att umgås lite med Tobias innan han vänder mot Malmö igen. Får se om vi åker tillbaka hit på lördag eller söndag helt enkelt. Måste hem och gosa lite med mina andra (fyrbenta) bebisar. Fick hjälp av Linda och Niklas med dem igår och idag. Guld värt, tusen tack!

2012-10-04
 12:13:01

Hall of fame

På repeat just nu.
 
 
2012-10-02
 21:34:37

Lidköping

Thilda uppskattade babymassagen idag med. Det ska vi se till att fortsätta med hemma framöver. Sista gången på BVC nästa vecka.

I morgon blir det lunch med vänner, och kanske en annan liten bebis. På kvällen väntar handbollsmatch med Lina. Var sjukt längesedan jag såg någon handboll i Lidköping, ska bli skoj!

2012-10-01
 20:50:42

Segt

Seg måndag. Återkommer i morgon. Babymassage efter lunch, sen styr jag och Thilda bilen mot Lidköping. Tobias lämnar oss för Malmö nästan en vecka. Seeeegt.