2009-05-29
 00:11:45

Movies

Satt och letade efter lite filmer att titta på så här innan det är dags att sova. Halkade då in på SF:s hemsida och gick in för att kolla lite kommande filmer. Det var ta mig tusan rena lyckoruset. Här är några av filmerna som kommer ut under 2009 som jag bara MÅSTE se.

♥ Star Trek
♥ Natt på museet II
♥ Knowing
♥ Terminator Selvation 3/6
♥ The Proposal 24/6
♥ Transformers II 24/6
♥ Ice Age III 1/7
♥ Brüno 10/7
♥ Harry Potter och halvblodsprinsen 15/7
♥ Public Enemies 24/7
♥ Sommaren med Göran 31/7
♥ G.I Joe 14/8
♥ Inglourious Basterds 21/8
♥ Beck - I stormens öga 28/8
♥ Flickan som lekte med elden 18/9
♥ 2012 20/11
♥ Twilight Saga: New Moon 20/11
♥ Luftslottet som sprängdes 27/11


Helt sinnessjukt bra bio sommar och höst!

Börjar att beta av den nu med Terminator Selvation.

God natt.
2009-05-28
 16:00:37

Sommarlov!

Nu har jag gått på sommarlov. Eller ja, sommarlov blir det ju inte eftersom jag ska jobba juni, juli och augusti, men jag slipper i alla fall skolan ett bra tag. Tentan igår gick väl sådär, är högst osäker på om jag klarade den. Våran katastrofala lärare tog givetvis med saker han inte hade gått igenom överhuvudtaget, och därför hoppade jag över att träna på det, och när man har 3 böcker att läsa till en tenta så får man ju sålla ut lite eftersom det är omöjligt att hinna lära sig allting. Det är ju ingen annans fel än mitt eget egentligen, men hur vissa människor kan få vara examinatorer på högskolor övergår mitt förstånd.

Igår kväll var det träningsdags igen. På programmet stod handboll och tester. Givetvis fick jag börja med testerna, så efter benböjen var jag så slut i benen att jag knappt kunde röra mig. Då är det härligt att gå in och träna handboll igen. Mitt redan dåliga fotarbete byttes till ett helt obefintligt fotarbete. Men men, det var gött att få gjort testerna. Kvällen avslutades med mat och Champions League fotboll på Butler´s med Anna, Jenny, Jossan och Elin. Givetvis började det störtregna när vi satt på uteserveringen så det blev till att fortsätta hemma hos Anna. Anna som för övrigt drog till Göteborg mitt i allt och lämnade mig, Jenny och Lina kvar helt ensamma i hennes lägenhet. Tror hon då verkligen att hon kan lämna oss där utan att vi hittar på något hyss? Haha, oooo nej. Antar att hon inte har kommit hem än för jag har inte fått något argt samtal från henne :)

Idag har jag varit på sjukgymnastiken för att hämta min journal som försäkringsbolaget ville ha. Tydligen räcker det inte med läkarjournalerna, de vill väl se så att jag har gått på sjukgymnastik och inte bara struntat i det. Nu är de papprena i alla fall inskickade, så vi får väl se om de bedömer att jag har rätt till någon ersättning för sveda och värk. Annars har jag haft en rejäl städdag. Dammsugning, torkat golv, bytt sängkläder, skurat toaletten och alla köksluckor i köket. Pluspoäng till mig. dessutom har jag lagat mat, känns som det var en evighet sedan sist. Det har helt enkelt blivit mycket färdigmat det sista. Torsdag som det är blev det givetvis pannkakor och ärtsoppa.

I morgon blir det troligtvis en ny tripp med Anna till Överby. Får väl passa på när jag är ledig, för från och med måndag kommer jag bara vara ledig på helgerna. Hur ska jag klara veckorna utan en enda sovmorgon? Skolan har skämt bort mig alldeles för mycket. På kvällen blir det mys- och tvättkväll med Tobias. Troligtvis med tacos och en hyrfilm, om jag får bestämma.

På lördag ska jag vara med Anna & Co och spela någon brännbollsturnering. Tydligen hade de fått många återbud, så jag och Jossan fick rycka in. Sedan tidigare ska även Jenny och Elin vara med. Ikväll efter träningen ville Jossan till och med träna lite, så vi ska slå lite slag :) Dessutom har Jossan lovat att färga mitt hår på lördag. Inte en dag för sent för min utväxt är av det värsta slaget.

Nä, nu blir det en smärre power nap innan träningen kl 18.

Sayonara. '

2009-05-27
 10:25:55

Tenta!

Nu bär det av till Trollhättan för en salladslunch med Johanna innan tentan som går av stapeln kl 13. Wish me luck!
2009-05-26
 22:48:42

Blogg-break

Det har bllivit ett smärre break från bloggandet sista dagarna. Anledningen till det är att jag har pluggat inför sista tentan som är i morgon. Jag bävar inför den. Man tror i vissa ögonblick att man kan det, men någon sekund senare så raserar alltihop. Hur det än går så ska det bli skönt att ha det gjort, det värsta som kan hända är att man får göra omtenta i augusti.

Efter tentan i morgon är det handbollsträning samt tester som gäller. Därefter blir det Butler´s med ett par tjejer från laget för att kolla Champions League finalen mellan Barcelona och Manchester United. Givetvis håller jag på Man U. 

Resten av helgen, jag tar nämligen helg redan på torsdag, ska jag inte göra någonting. Jobbet på Telia börjar på måndag, likaså den "riktiga" försäsongen, så jag ska unna mg en rejäl slapparhelg. Dessutom är Tobias borta hela helgen på någon handbollskurs så jag har lugna gatan här hemma. Inte för att han brukar göra något direkt väsen av sig, men ni fattar poängen.

Nä, nu ska jag läsa igenom den teoretiska delen inför tentan, sen blir det till att packa väskan innan sängen väntar.

På återseende!
2009-05-23
 11:48:08

Ny tatuering mån tro?

Har ju länge pratat om att utöka antalet taturingar på min kropp, och nu har jag nog äntligen bestämt mig för vad det blir. För er som inte vet så har jag sedan 5-6 år tillbaka ett kinatecken lite längre ner på ena sidan av magen och den ser enligt mig lite fjuttig ut. Därför har jag funderat på att göra den större på något sätt och nu har jag kommit fram till att göra två mindre tatueringar precis bredvid den gamla, på såvis ser den ju sörre ut. Det blir i alla fall ett till kinatecken, som står för mitt kinesiska stjärntecken kanin, (jag vet, hur roligt är det att vara kanin när det tex finns tiger) samt en text på latin. Alis volat propriis har jag fastnat för och det betyder "hon flyger med egna vingar". Det kommer säkerligen dröja ett bra tag innan jag gör slag i saken, men nu vet jag i alla fall hur jag vill ha det.

Pluggandet inför tentan går än så länge helt okej. Känner att jag för första gången på länge är ute i någorlunda tid, även om jag givetvis kunde lagt på ett kol ännu tidigare. Jag har i alla fall kommit fram till att jag får mest gjort på kvällarna, på mornarna står det helt still i huvudet på mig. Igår satt jag till exempel och pluggade till 23.30, och det var sista timmen som allt bara gick av farten. Gött.

Idag blir det till att räkna en del exempel och läsa lite i anteckningarna, därefter blir det grill (om vädret tillåter) och fest hos Anna med utgång som mål. Kul! Först ska jag kolla klart Wolverine som jag började på i natt. X-men is the shit. Har förresten lyckats övertala Tobias att följa med ikväll, det var längesedan han var med.

Såg en bild från en annan blogg på Josephine Tourey, en tidigare dansk landslagstjej, och på bilden har hon likadana skor som jag en gång hade. Det är verkligen de bästa av alla 175849 par skor jag haft och jag skulle mer än gärna ha dem igen. Hmm, kul fakta va?



Sayonara.
2009-05-22
 11:34:39

Another fucking friday

Så var det helg igen, helt sjukt hur fort tiden går. Men jag gillar´t, för det innebär att jag om några dagar har gjort klart mitt andra år som ekonomistuderande. Det är riktigt gött. Bara ett och ett halvt år kvar.

Sedan sist har det vart både grillkväll och kalas hos Anna. Hon bjöd på smörgåstårta och marängsviss efter träningen i onsdags. Träningen för övrigt var sjukt jobbig, men ändå sjukt rolig och sjukt skön att ha genomfört efteråt. Jag är ta mig tusan inte så långt efter alla andra som jag trodde att jag skulle vara, men jag är ändå en bit efter. Får jobba på den biten i sommar. Åter til Annas födelsedag. Jossan fick ansvaret att köpa en present från mig och henne, och det resulterade i ett silverarmband och salladsbestick i silver. Motiveringen till detta var enligt Jossan att Anna äter så fruktansvärt mycket sallad. Med mina och Jossans mått mätt så äter hon hysteriskt mycket. Sallad alltså, jag menar inte att hon frossar i mat hela tiden. Dessutom var hela grejen med dessa salladsbestick, enligt Jossan, att de var lite böjda och därmed inte raka som de normalt sett brukar vara. Ja, hon tänker då alltid både en och två gånger den tjejen.

Igår var det pluggdag för hela slanten och jag fick besök från Trollhättan för att göra klart vårat grupparbete. Och klara blev vi, även om det kanske blev lite senare än vad vi hade tänkt. Fortsatte kvällen med mer plugg och somnade framför filmen på 4: an; Assult on Predict 13. Riktigt bra film.

Idag blir det ännu mer plugg. Förutom att gå och handla samt springa under dagen, om regnet ger med sig, så ska jag plugga konstant. Kul en fredag? Nej. Men nu är det sista tentan på onsdag och jag kommer att ångra mig om jag inte gör det som behövs. Sen kan jag slappa och strunta i skolan på några månader.

I morgon blir det troligtvis och förhoppningsvis lite festligheter och utgång med tjejerna. Det var ett önskemål från våra landslagstjejer som inte fick festa till det på avslutningsfesten förra helgen.

Nä, nu blir det Spotify och plugg ett bra tag.

Låten som spelas på repeat just nu:



På återseende.
2009-05-19
 11:25:10

Plugg, plugg och ännu mera plugg. Och lite till. Och ännu lite till.

Ja ni fattar, jag kommer att få plugga dygnet runt nu i en vecka framöver. Tentan kommer att bli svår, men eftersom det är det sista vi gör i skolan för den här terminen så är jag ändå lite motiverad. Kors i taket.

Lagfesten i lördags var himla trevlig. HG:s music quiz började så där bra alltså. Han hade ju skrivit upp de rätta svaren i ordning, men sen när han skulle spela upp låtarna så gjordes detta slumpmässigt, dvs shuffel var intryckt. Briljant. Givetvis kom han på detta först efter att alla låtarna var igenomlyssnade så det var bara till att lyssna om alla och köra en gång till. Kvällen avslutades som den brukar, på Morten´s.

Söndagen gick åt till plugg och en promenad med Tobias. Avslutade dagen med att se Deja Vú. Jag verkligen älskar den filmen! 

Gårdagen bestod av skola, plugg, möte med Jesper och Malin på Kroppsforum och CSI-kväll med Anna. Den här gången, vilken är den 3:e måndagen i rad (börjar vi ana en tradition kanske?), fick vi även med Annas Joakim och Jossan. Tyvärr har ju Jossan en tendens att prata sönder filmer/serier, men igår skötte hon sig faktiskt ganska så bra. Pluspoäng där. Joakim, förresten, blev igår klar för Kropps. Han flyttar hit 1 augusti och jag vågar nog sätta en peng på att, även om han har en egen lägenhet till en början, det inte dröjer länge innan vi har ett nytt sambopar i laget. Innan denna tisdag är till ända, så kommer Anna ha ringt mig och kommenterat detta uttalande. Jag lovar.

Nu blir det plugg ett par timmar sedan någon form av matlagning. Har lovat Jossan att vi ska ut och springa ikväll så det får väl helt enkelt bli så.

Sayonara.
2009-05-19
 11:08:16

Hemskt

OBS! Känsliga tittare varnas. (Typ Anna)



2009-05-18
 17:40:03

Eurovision Song Contest 2009

Tycker, trots att schlager inte är min typ av musik, att det fanns några låtar som allt går att lyssna på. Hur Norge kunde vinna så stort med den katastrofalt dåliga låten förstår jag bara inte. Tydligen kan vem som helst göra en låt, och tydligen kan vilken låt som helst vinna. Mina personliga favoriter var dessa:



 

 


2009-05-14
 22:12:37

Update

Har ingen motivation till att blogga så här kommer en kort update om mina sista dagar:

♦ Träning och Överby med Anna i tisdags.
♦ Skola, solning och bio i onsdags. Änglar och Demoner var grymt sevärd men har man läst boken, vilken för övrigt är den bästa jag någonsin läst, så undrar man hur fan regissören tänkte. Ta bort en av de viktigaste karaktärerna och pga det ändra händelserna? Lågvattenmärke.
♦ Skola och löpning med Tobias idag. Vi sprang över 7 km. Och jag orkade. Dock i ett väldigt lågt tempo.

I morgon blir det skola och därefter solning samt fredagsmys.

På lördag är det träningsdag och lagfest för hela slanten.

Förresten, vi fick VG på organisationsarbetet. Gött!

Sayonara.
2009-05-11
 23:33:26

Natti Natti

Nu har Anna gått hem och jag är själv för natten. Tobias jobbar ju, precis som varje måndag. Funderar på att leta fram någon film att somna till, troligtvis blir det Slumdog Millionare. Den verkar riktigt bra.

I morgon blir det träning på Sportlife, lunch på Cheers och eventuellt en tripp till Överby för att hitta något snyggt att ha på sig till lagfesten på lördag. Måste plugga en del dessutom.

Några låtar att somna till.

 




Natti natti.
2009-05-11
 18:42:41

Unmotivated

Är totalt slut efter helgen. Att åka fram och tillbaka till Stockholm på en dag är inget jag vill göra om igen. Var vaken 23 timmar och det spelade ingen roll att jag sov 9 timmar igår, jag är sjukt trött för det. Som tur är har jag sovmorgon i morgon.

Sävehofs damer vann välförtjänt damfinalen, grattis till dem! Däremot förlorade mitt favoritlag Guif mot Alingsås i herrfinalen. Jäkla skit. Dessutom vet jag inte vad han Bliznac höll på med vid prisutdelningen. Han måste ha fått nån alldeles sjukt för stor släng av självförtroende efter matchen för han gick fram och tog prischecken på 100 000 kronor från Svenska Spel tillsammans med lagkapteten Andreasson. Okej, det är väl inte så farligt, lagkaptenen var ju ändå med. MEN sen försöker han gå fram och ta emot pokalen innan Andreasson, som är lagkapten och alla vet ju att det är lagkaptenen som tar emot och höjer bucklan. Som tur är förstår han väl att det inte är han som ska ta den, för när Andreasson spatserar fram så går han tillbaka. Som ni förstår så hejade jag på Guif, men något som trots allt är kul är att Johan Pettersson fick lägga till även ett SM-guld i sin medaljsamling. Nu har han vunnit allt som går att vinna utom OS typ. Starkt jobbat.

Gårdagen var mycket lugn med en löprunda och intervaller med Tobias som enda egentliga händelse.

Nu ska jag städa innan Anna kommer hit för ännu en CSI kväll.

Arrividerci.

2009-05-09
 06:27:28

Nu åker vi

Är på så där bra humör efter att ha sovit 4 timmar i natt. Tror i och för sig att jag endast har sovit två av dessa, för resterande tid har jag fått hämta ner Nicky från TV:n, där hon givetvis skulle balansera och försöka nå en tavla. Idag är hon en idiotkatt i mina ögon. Men bara idag.

Undrar när det blir min tur att bli upplockad? Mickis började hämta upp första vid 6 och det är nu 25 minuter sedan. Har mina aningar om att antingen är det hon själv som är sen, eller så är det Anna hon får stå och vänta på :)

På tal om trollen, nu åker Mikaela enligt ett sms från henne. Och mig hämtar hon först!

Sayonara.

2009-05-08
 23:40:06

Jag och Annorna

Har långtråkigt och är rastlös så jag slänger upp varsinn bild på Annorna; Anna Öberg och Anna Baldesjö från helgen som var. Nu måste jag verkligen sova, ska upp om 5,5 timma. Kul. Jag som älskar att inte få sova tills jag vaknar av mig själv. God natt.







Och några mindre smickrande kort... Lyckades få Peter Harrysson på kort längst ner :)




2009-05-08
 23:34:12

Sinnessjukt bra

 



2009-05-08
 12:11:38

Stockholm here we come

Onsdagskvällen avslutades med grill hos Anna samt Champions League-fotbolls hemma hos oss. Jossan var ju sådär sugen på fotboll så hon gick väl efter 15 min typ, kvar blev jag, Tobias, Anna och Joakim. Ett konstaterande förresten; grillade marshwallows är nog det godaste som finns.

Gårdagen började sent, vaknade först 11.30 och då var det bara till att börja med tvätten. Efter detta begav jag och Anna oss till Torp för en liten uppgiggande shoppingrunda. Anna samlade många vuxenpoäng med sina köp av sängöverkast, lakan och påslakan. Dra på trissor! Själv köpte jag en ny mascara, kattgrejer och ett par nya skor som visade sig bli gratis. Eller ja, gratis och gratis, jag hade typ 400 i bonus på mitt Stadiumkort som jag inte hade utnyttjat men dessa grundar sig ju på allt jag har handlat där tidigare. Så därav är det ju egentligen inte gratis. Nåväl, det blev ett par vanliga enkla vita tygskor. Jag och Anna pratade om hur länge de skulle få vara rena och vita och jag trodde tills på söndag. Ack så fel jag hade, de blev skitiga redan under gårdagskvällen då jag snurrade in mig i nån smutsig jäkla gren som låg på marken. Typiskt.  Kvällen avslutades med räkfrossa på Cheers med Anna, Madde, Dagis (Elin) och Mini-Dagis (Elins lillasyster Kajsa).

Idag har jag mycket saker jag ska göra. Tänkte börja med träning på Sportlife. Löpning typ 30 min och sen styrka. Skulle egentligen gått ut och sprungit med Tobias, men han fick åka iväg och jobba i stället. Efter träningen blir det till att handla och sedan hem för att baka morotsmuffins och laga mat. Dagens mat att laga blir kyckling och potatisgratäng och dessutom har jag en massa disk att ta tag i. Därefter blir det plugg hela dagen samt kolla på hockey semifinalen ikväll. 

I morgon beger vi oss iväg på en liten road trip. Klockan 6 går Mickis bil mot Stockholm där vi ska se SM-finalerna och... Ja, vad ska vi göra där så tidigt? Det blir nog inga problem att fördriva tiden.  

Nä, nu hägrar Sportlife.

Sayonara.
2009-05-06
 15:19:01

Power nap

Blev inget bloggat igår för att jag hade helt enkelt inget att skriva om. Det har jag egentligen inte idag heller men det här blir väl mer ett tecken på att jag lever. Fick inte mycket gjort under gårdagen, tittade på två filmer; Fast & Furious och Death in the valley of Elah (tror den heter så), samt sprang en löprunda med Tobias och sedan lite intervaller. Helt död var jag efteråt för den som undrar.

Idag har det varit skoldag, sen blev det lite matlagning när jag kom hem. Makaroner och köttfärssås dagen till ära.

Ikväll blir det möte med handbollen vid 18.00, efter det blir det bara slappande framför TV:n.

Nödvändigt inlägg? Verkligen inte.

Nu ska jag power nappa.

På återseende.
2009-05-06
 15:09:57

All star team

Årets All Star Team i Elitserien presenterades igår, och 6 av 7 som jag röstade på kom med. Jag hade Angelica Wallén som mittnia i stället för Gulldén. Givetvis är Gulldén förtjänt av att vara med, men Wallén har varit riktigt grym den här säsongen. Så om det hade varit möjligt borde dessa två fått dela på positionen enligt mig.  Dock blev Wallén Årets spelare, som röstas fram av elitseriespelarna själva, så hon har i alla fall premierats på något vis. Riktigt kul är det faktum att Erica Widell kom med som bästa högernia. Spelade med henne när jag var liten i HK Linne och hon om någon har verkligen tagit ett stort ansvar den här säsongen i sitt klubblag Skövde HF. Så grattis till Erica!


Damhandbolls motivering:

Målvakt: Krystina Selicharova, Västerås
23-åriga Krystina upptäcktes i Västerås förra våren då det tjeckiska landslaget mötte Sverige i EM-kvalet. I somras värvades hon till IVH och har nu vaktat deras mål - dessutom som enda utländska spelare i Elitserien. Den långa keepern har varit en av matchvinnarna i sitt klubblag hela säsongen med hög räddningsprocent.

Vänster 6: Anna-Carin Petersson, Skuru IK
A-C har under säsongen varit en av Skurus bästa spelare. Hon är med sin rutin och snabbhet mycket värdefull för klubblaget. Tvillingen Anna-Carin noterades för 101 mål i grundserien. Hon togs ut till landslagslägret i påskas.

Mitt 6: Anna Larsson, Skövde HF
Den långa mittsexan är duktig såväl bakåt som framåt. I fjol utsågs hon till Elitseriens främsta försvarsspelare och nu är hon alltså med i All Star Team. Hon är mycket betydelsefull för klubblagets mittblock och svårstoppad framåt.

Höger 6:  Jenny Wikensten, IK Sävehof
Vänsterhänta Jenny är en mycket kontringsstark spelare. Dessutom säker avslutare från högerkanten. Hon har gjort 91 spelmål i grundserien. Jenny har skaffat sig en ordinarie plats som H6:a i Damlandslaget under säsongen.

Vänster 9: Johanna Ahlm, IK Sävehof
Johanna utsågs i fjol till "Årets spelare". Hon har under denna säsong åter varit en av Elitseriens absolut bästa spelare. Duktig framspelare och avslutare. 141 mål har Johanna gjorts i grundserien. Stöttepelare även i Damlandslaget.

Mitt 9: Isabelle Gulldén, IK Sävehof
Bella är uttagen i All Star Team för andra året i följd. Trots sin ungdom uppträder hon mycket rutinerat på plan. Hon har en utmärkt blick för spelet. Isabelle har skaffat sig en ordinarie plats i Damlandslaget.

Höger 9: Erica Widell, Skövde HF
Vänsterhänta Erica har utvecklats mycket under denna säsong, såväl som spelfördelare som avslutare. Hon har svarat för 86 mål i grundserien. Erica har stor del i klubblagets framgångar och är en matchvinnartyp.

Frågan är då; vem blir året försvarare? Jag gissar på Anna Larsson i år igen.

2009-05-06
 15:03:27

DAGENS ...


Vill ha:
Godis och sol.
Klädsel: Jeans, långt vitt linne och tunn grå cardigan.  
Smink: Conceler, puder, mascara och rouge.
Frisyr: Okammat, dvs lockigt och allmänt risigt.
Händelse: Ett samtal med en kär vän.
Låt: Akon - Be with you
Planer: Möte med handbollen 18.00.
Saknad: Min moster Inger, alla dagar i veckan.
Dummaste: Att jag sovit för lite i natt.
Behov: Sommar.
Bästa: Power napen jag ska ta nu.
Humör: Trött men glad.
2009-05-05
 00:01:16

Det blev inte riktigt som planerat

I stället för att ta en promenad under kvällen med efterföljande skumbad så blev det en riktig myskväll med Anna. Vi började med att åka till Willys för att köpa påskmust. Ni förstår att jag och Anna ÄLSKAR påskmust, och nu börjar de ta slut i affärerna och de kommer inte tillbaka förrän nästa jul, dvs om en si så där 6 månader. Så vi har börjat bunkra upp, och jag har numera 10 stycken ståendes hemma på balkongen. Dessutom säljer Willys ut dem för ynka 5 kronor styck. Rena rama julafton! Nåväl, kvällen fortsatte med varsin Felix enportions Black&White eftersom vi inte orkade laga mat och sedan blev det morötter, dipp och julmust framför CSI och Ballar av stål. En kanonkväll med andra ord.

Nu blir det CSI New York innan jag somnar.

Natti natti!
2009-05-04
 17:31:51

Ballerina och förkylning, eller kanske allergi?

Köpte Ballerina kex idag när vi var och handlade. Hur gott är inte det då eller?! Hur gott som helst. Så nu har jag precis tryckt i mig ett par stycken och tror att jag bör stanna där, annars blir Tobias så där glad om han kommer hem i morgon och jag har ätit upp hela paketet. Då är jag ine poppis.

Har precis städat hela lägenheten och blev helt slut, svettades gjorde jag också. Sen när har jag börjat svettas? Jag som knappt svettas när jag tränar. Jaja, onödiga tankar. Jag vet, hur kul är det att läsa om huruvida jag svettas eller inte. Ska i alla fall lägga mig i ett skumbad sen så jag luktar bättre.

Köpte mig lite nya nagellack förut förresten. Tänkte att jag får passa på och göra naglarna fina nu när jag för första gången i mitt liv börjar få långa. Har försökt mig på en fransk manikyr och på långt håll ser resultatet jätte bra ut, men på nära håll ser det ut som om en fem åring har fått gå lös med lacket på mina naglar. Jaja, övning ger färdighet som det heter. Tobias passade på att köpa sig en ny parfym. Lacoste blev det, och den luktar riktigt, riktigt gott. Det är ju bra för mig som ska känna hans doft hela tiden.

Har antingen dragit på mig nån förkylning eller så är jag helt enkelt pollenallergisk. Har ont i huvudet, har lite rinnsnuva, är trött och farmför allt så kliar mina ögon. Inte kul!

Nu ska jag vila lite och försöka få lite pluggat. Efter det, om jag orkar, så blir det en promenad i stället för löpningen jag hade tänkt göra. Den skjuter jag på tills i morgon då Tobias följer med.

Sayonara.
2009-05-03
 23:00:48

En sån här SKA jag ha en vacker dag



2009-05-03
 22:58:12

Så sjukt bra


http://www.youtube.com/watch?v=Y4bUIdpn4p4&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=MPcGy77Gru8
2009-05-03
 22:52:19

Helgen är över

Började nästan gråta när jag satt på bussen på väg hem till Uddevalla förut. Skulle så himla gärna bo hemma i Lidköping igen, så att jag kan träffa mamma, pappa, Marcus och bästa kompisarna precis när jag vill. Men samtidigt så trivs jag ju jätte bra här i Uddevalla, och skulle sakna kopisarna här om jag flyttade hem igen. Så Lidköping får allt vänta ett par år på mig. Får åka hem och träffa de jag vill träffa lite oftare helt enkelt.

Lördagen blev för övrigt väldigt festlig. Kollade ju först fotboll, vilken kanske inte var så festlig direkt men de vann i alla fall, och sen blev det Café o Bar med Anna och Emelie. Givetvis avslutades dagen med ett smärre fylleslag och ännu en utgång på Stadt. Den här gången var åldern äldre så jag slapp alla lillbrorsans kompisar :)

I morgon blir det skola igen, så back to basic. Tur att det är sista kursen för den här terminen, för jag är så fruktansvärt omotiverad.

Avslutar inlägget med ett kort som säger allt om hur tjejernas skidresa till Hemsedal har varit.

2009-05-03
 12:46:49

TV

Önödiga fakta av (o)intresse:


1. Vad för typ av program ser du helst på TV?
Kriminalserier som CSI och Criminal Minds. Men även One Tree Hill, Grey´s anatomy och Gossip Girl.

2. Följer du någon TV-serie, vilken??
Ja, CSI missar jag aldrig. De andra ovannämnda försöker jag att inte missa men det händer tyvärr.

3. Finns det någon kanal du klarar dig utan, varför?
6:an är inte så flitigt använd hemma hos oss, den kommer nog bara på om det är typ fotboll eller hockey.

4. Finns det någon kanal du inte klarar dig utan, varför?
Femman, helt klart! Där går alla serier jag försöker följa.

5. Har du platt-TV eller tjock-TV?
Har två platt-tv, varav den ena är en 50 tums jag och Tobias fick i julklapp av mina goa föräldrar. Den gillar vi skarpt.



2009-05-01
 19:33:53

Home sweet home

Även om jag trivs alldeles ypperligt i Uddevalla så är det något visst med att komma hem till vänner och familj. Det beror säkerligen på att jag inte åker hit speciellt ofta.

Gårdagen var mycket trevlig tillsammans med Jossan och Anna. Först var det grillning hos Jossan, sedan begav vi oss till hennes kompisar och till slut hamnade vi på Stadt. Det är verkligen helt sjukt kul att träffa gamla kompisar som man inte har sett på år och dar. Saknar många av dem. Dock var det ju 18 igår, och det märktes då folk hellre hälsade med "hej Marcus syrra" i stället för "hej Malin". Jag börjar bli på tok för gammal helt enkelt.

         

Den här dagen har spenderats ute i solen, framför tv:n med filmen Miraklet i St Anna och nu på kvällen med grillning tillsammans med mina kusiner. Mycket gemytligt.

Imorgon blir det till att kolla fotboll, Vinninga AIF mot Falköping. Det är grejer det, fotboll när den är som bäst (div 4). Har ett par gamla kompisar som spelar, och dessutom är mina kusiners pappa tränare där. På kvällen blir det till att gå ut med Anna (Ö) och käka. Hoppas på att Emelie följer med också.

Har snart kommit i kapp USA när det gäller One Tree Hill. Har bara sista avsnittet kvar och det ska jag kolla på NU. Och efter det blir det en film till, Body of Lies.

Saknar dig.

Sayonara.