2011-01-07
 10:59:30

..och Mimmi.

img_0065 (MMS)

..och Mimmi.

2011-01-07
 10:58:28

Morgonmys med Nicky...

img_0066 (MMS)

Morgonmys med Nicky...

2011-01-05
 09:43:37

Happy freaking new year!

Jaha, då var det alltså 2011. Året då jag går från 23 år till 24. Fattar ni? 24 fan-freaking-tastic år. Sinnes. Känns som om hus, hund och barn inte är speciellt långt borta, om ni förstår vad jag menar.

Har i alla fall fått en bra start på året. Kör en kort jobbvecka måndag till onsdag, sen blir det långledigt torsdag till söndag. Har egentligen inget planerat under helgen, mer än att jag ska försöka ta mig till Jysk och inhandla nya kuddar, spela match på lördag (om jag blir uttagen vill säga) samt tvätta (fast det får ta mig tusan T göra). Känns bra med en lugn helg, helt enkelt.

Nyårsafton spenderades hos Martin och Bea. Vi åt riktigt god mat i form av bruschetta och räksoppa, Wellington (smördegsinlindad oxfilé) samt chokladfudgekaka. Några glas vin slank ner och vissa av oss klarade det bättre än andra. Hänger givetvis inte ut några namn. Personen ifråga börjar ju bli till åren så man får ha visst överseende. 

Har nog även glömt nämna att Tobias har dragit axeln ur led. Igen. Hur det gick tillväga är en rätt underhållande historia. Han skulle visa en ungdomsspelare i Hallby hur man försvarar sig mot en så kallad kullagerfint, och vips så var axeln ur led. Vältränad? 

När det gäller skador lyckades jag själv med en rätt makaber sak igår. Jag ramlade givetvis på en isfläck, natruligtvis dold under snön, och översträckte det redan värdelösa knät. Satan i gatan vad ont det gjorde! Som tur är har jag fått lära mig att ha hög smärttröskel, blir lätt så när man konstant är skadad eller har andra skavanker konstant. Klen kan vi även kalla det.

Hur som helst hade jag ändå tänkt träna igårkväll och vara med på det som gick. Trodde jag. Bestämde nämligen med T att han skulle hämta mig hemma lite efter 18.30. Jag väntade och väntade, ringde och ringde men ingen dök upp. Klockan hann bli 19.15 och det var för sent att fundera på en promenad. I snön tar det ca en halvtimma att gå till hallen. Lägg till 10 min extra pga ett ömmande knä. 19.40, när träningen hållt på i 10 minuter, behagar T att ringa. Tror ni jag var skogstokig? Han fick höra både det ena och det andra när han kom hem, dock somnade vi som vänner. Det var väl tur det.

Idag blir det en något kortare arbetsdag, tänkte gå hem någon timma tidigare om det går. Antar att det inte är någon rush så här innan ledigheten. Måste åka och handla det som ska ätas resten av veckan och sen blir det hem och städa. T har match mot Kärra i Göteborg ikväll. Viktig match och jag hoppas stenhårt på vinst.

På återseende.


2011-01-01
 18:17:20

Gorgonzolapasta med fläskfilé, ruccola och...

img_0064 (MMS)

Gorgonzolapasta med fläskfilé, ruccola och parmesan får inviga 2011.

2011-01-01
 10:27:26

Gott nytt år kära ni! Inledde året med att...

img_0063 (MMS)

Gott nytt år kära ni! Inledde året med att som vanligt dela min del av sängen med Mimmi och Nicky hela natten. Tur att de inte är bortskämda...