2009-04-29
 22:05:01

Lidköping

I morgon ska jag åka "hem" till Lidköping och hälsa på. Äntligen. Har inte varit hemma sedan i julas tror jag. Ska bli riktigt kul! Jag och Anna åker dit i morgon för att följa med Jossan på någon liten fest hos hennes kompis Bettan. Resten av helgen ska jag bara umgås med vänner och min familj. Ska framför allt bli roligt att umgås lite med den andra Anna. Är dock lite orolig för mina katter. Tobias är borta han med hela helgen så hans lillebror Fredrik ska sova här och vara kattvakt. Men det går säkerligen galant!

Har under dagen varit i skolan, kollat ett par avsnitt av One Tree Hill, pluggat lite och kollat handboll Jenny. That's it!

I morgon bär det, förutom trippen till Lidköping, en sväng till solariet och tvättning som gäller. Får väl ta en promenix till Systemet med.

Nu blir det mer One Tree Hill.

Over and out.


 
2009-04-28
 15:32:22

Fotografering & grillning

Ska snart iväg för en fotografering med hela Kroppskultur, såväl handboll som gymnastik. Efter det blir det grillning hos Anna samtidigt som vi kollar semifinalen mellan Sävehof-Guif. Ska bli kul att se. Trots att Annas nya pojkvän, Joakim, spelar i Sävehof så håller jag stenhårt på Guif. Förklarade för honom att jag hejar på Guif och honom. Tror det var okej.

Blev bra sugen på att grilla lite marshmallows men det glömde jag ju givetvis köpa. Får nog ta vägen om affären på vägen till Anna för att inhandla det med.

I morgon är det skola melan 9 och 12. Sen blir det antingen en tripp till Göteborg för att hälsa på Tobias lillebror Fredrik eller en eftermiddag med lite plugg och träning. Ni kan ju tänka er åt vilket håll det lutar.

Nä, för er som vill veta så ska jag nu platta håret.

Sayonara.
2009-04-27
 22:59:58

Pineapple

Var bara tvungen att gå in på Tempo och köpa en färska ananas förut efter löprundan. Finns inget godare!

Förresten gott folk, I have an announcement to make: JAG HAR SLUTAT BITA PÅ NAGLARNA! Inte illa pinkat efter 22 år.

Nu blir det någon go film innan jag somnar!

Sleep tight.

2009-04-27
 19:09:10

Nu beger jag mig ut.

Har precis kollat klart bioaktuella State of Play. Skit bra film, se den! Ikväll blir det nog nya Fast and Furious. Är helt frälst i att man kan kolla film på nätet utan att behöva vara olaglig och ladda ner. Har hittat riktigt bra sidor med mängder av filmer, dock är ju inte kvalitén på filmerna den bästa men det får man leva med. Igår såg jag dessutom The day the earth stood still, och även den var klart sevärd.

På tal om filmer så har jag precis bokat biljetter åt mig och Tobias till Änglar och demoner den 15/5. Äntligen.

Nåväl, nu blir det en löprunda innan CSI, och allt vad det nu är, börjar på tv:n. Ska unna mig några goda toast med kyckling och ost när jag kommer hem. Mumma!

Sayonara.

2009-04-27
 15:40:17

Jag vill ha sol, sol, sol, mera sol!

Ärligt talat, det är april och näst intill sommar. Hur är det möjligt? I april förra året var vi i Sälen och åkte skidor samtidigt som det snöade. Samma värld? Japp. Global uppvärmning? Japp. Hoppas i alla fall på att solen hänger i och att det inte blir nåt vårrusk i år.

I lördags blev det, precis som jag hoppades, grillning. Helt sjukt gott var det och det får vi nog tacka våran grillmästare Steken för. Påpassligt smeknamn där hörru. Även då var det varmt så vi satt utomhus tills klockan elva. Dock led jag nog av en smärre förfrysning när jag kom hem för det krävdes en halvtimma under tre täcken innan jag fick upp temperaturen igen.

Gårdagen spenderades i hålan Färgelanda. Var där och kollade på min kusin Sara som spelade Höfers Cup, vilket var jätte kul eftersom jag inte får tillfälle att se henne så ofta. Hur som helst så är hon grym, och jag tycker mig väl ändå se lite utav min excellenta (hmpf) spelförståelse hos henne. Givetvis är det mig hon brås på. Vem annars?

Skola var det som gällde idag. Vi hade introduktion på den nya kursen, Investeringsbedömning och finansiell analys, och dessutom fick jag köpt kurslitteraturen. Inte så värst kul att punga ut nästan 1000 spänn för några böcker man kommer att använda i 5 veckor för att sedan troligtvis aldrig öppna dem igen. Inte kul! Efter föreläsingen bar det av hemåt för en trevlig lunch på Cheers uteservering med Anna, Jenny och Carro. Givetvis var ju jag och Anna tvungna att runda av det hela med en McDonalds glass till efterrätt. Givetvis.

Nu blir det till att ta tag i den roliga räkningsbetalningen och sedan får det bli en power nap. Sov så dåligt i natt eftersom min minsta katt har gått och blivit könsmogen så här på vårkvisten, så hon håller mig vaken på nätterna med sina beundransvärda läten. Helt sjuk hur en liten katt kan få till dessa. Farbror vetärinär får sig nog ett besök snart, annars kommer Tobias slänga ner henne från balkongen eller nåt. Skämt åsido, han gillar fatiskt katterna, även om det var min idé att skaffa dem. Ikväll blir det en joggingrunda, dock ensam idag eftersom Tobias jobbar dygn och lämnar mig själv hemma. Ska försöka plugga lite också så att jag hänger med på den här kursen. Det brukar ju inte höra till vanligheterna direkt.

På återseende.

2009-04-25
 12:06:23

Update

Har sedan sist avslutat kursen Organisation och ledarskap. Vi lämnade in arbetet i tisdags och torsdags var det dags för opponering (för er som inte vet vad det är, typ konstruktiv kritik) och presentation av rapporten. Det hela gick smärtfritt och vi fick reda på att vi blev godkända. Först om två veckor vet vi om det till och med räckte till ett VG. Har en svag aning om att det faktiskt kan komma att göra det, men som sagt, det återstår att se.

Igår spenderades första halvan av dagen med mamma och pappa på IKEA. Inhandlade bland annat ett par nya lampor,  köksstolar, skålar och tallrikar, vaser och ljus, bordstabeletter och annat mindre krims krams. Som alltid på IKEA.

        


På kvällen kom Jenny hit och kollade på Så ska det låta, vilket för övrigt var kasst igår, och Dude where's my car?.

Idag blev det tidig uppgång vid 8 för att tvätta. Har dessutom försökt sätta upp gardinstången som Mimmi rev ner i natt, men det går inte alls så jag får nog anlita lite experthjälp för detta projekt.

Vad som händer idag vet jag inte än. Kanske blir det grillning eller något annat festligt. Om inte så blir det en heldag för mig själv eftersom Tobias är borta hela dagen. Ska i vilket fall kolla handbollsmatchen på tv sen, Sävehof mot Eslöv, och det är inga höga odds på att Sävehof vinner och tar sig till final.

Nä, nu ska jag gå ut och ta mig en promenad i det fina vädret. Kan ju inte sitta inne när det är hur varmt som helst.

Sayonara.

2009-04-22
 22:25:33

Kvällslöpning

Nu börjar den här jobbiga kursen närma sig sitt slut. I morgon smäller det, då är det presentation av rapporten och opponering som gäller. Lite nervöst men det kommer nog gå galant.

Kvällen spenderades med Tobias framför matchen mellan Alingsås och Hammarby. Därefter tog vi en välbehövlig löprunda på 5 km. Nåväl, jag orkade inte springa alla fem kilometerna men jag är ändå nöjd med mig själv! Tobias är nog mindre nöjd eftersom han knappt var trött efteråt.

Nu blir det till att träna lite på min del av presentationen och läsa på rapporten samt opponeringen. Kul kvälls lektyr.

Lovar att bättra på uddateringen under helgen.

Längtar för övrigt till fredag, då blir det IKEA med mamma och pappa.

God natt!

2009-04-20
 22:51:35

Exhausted

Begav mig till skolan vid 8 tiden i morse. Och vet ni när jag kom hem? Nio på kvällen. Det är så det ser ut dagen innan ett arbete ska lämnas in. Som tur var hade vi ju ingen träning idag, ser ut som om det blir ett par veckor ledigt. Väl hemkommen parkerade jag, som alltid på måndagkvällar, framför tv:n för att se CSI. Sen var det bara till att hoppa in i duschen och sen rätt ner i sängen.

Har under dagen fått köpt mig en ny laddare till datorn. Lyckades hitta en på Tradera, dock ingen begagnad utan en splitterny från något företag, för 300 riksdaler. Alternativet hade varit att köpa en ny orginaladapter från HP, men en sådan kostar 900 så en icke-orginal duger gott och väl för mig. Så länge den laddar datorn så jag kan använda den, i stället för att känna mig helt avskärmad från omvärlden, är jag nöjd.

I morgon är det grupparbete igen kl 9. Finslipning på arbetet innan det ska lämas in 12.00, sedan kommer resten av dagen gå åt att fixa fram en bra presentation tills på torsdag. På kvällen blir det nog en löprunda med min älskling och sedan myskväll.

I'm so excited.

Godnatt!

2009-04-19
 22:08:12

Helg-summering

Fredagskvällen hos Madde blev mycket gemytlig. Skit god mat samt marängswisch (och hur fan stavas det?!) till efterrätt var en riktig tiopoängare. Att man inte äter det oftare. Vi kollade givetvis Så ska det låta, den här gången med bla Sanna Nielsen. Herregud vilken jävla kärring! Hon är typ 24 år eller nåt, men hon beter sig ta mig tusan som om hon vore 60. Minst. Tur att Agnes var med och styrde upp programmet.
 
Igår var det tidig uppstigning för att åka med laget till Stockholm andra kvalmatchen mot Tyresö. Och vet ni vad? Dom vann och säkrade därmed elitserieplatsen nästa säsong. Så himla kul! Det var de verkligen värda efter allt slit. Ni kan ju tänka er hur hemresan såg ut. Ja, ord är överflödiga. Kansliet intogs när vi väl kom hem och vad som hände där, det publiceras inte här så klart. Kan inte läcka sådana interna grejer. Jag stannade dock inte så länge, gick väl vid 2 typ, men vissa av oss gick tydligen hem vid 6 i morse.

Vaknade vid 11 tiden av att Tobias, som varit borta hela helgen pga en tränarkurs, lillebror kom och ringde på. Tack för den! Jaja, men jag kom i alla fall upp och fick något gjort. Har under dagen gjort klart kaklet i badrummet, möblerat om i sovrummet, städat hela lägenheten, varit och ätit "frukost" med tjejerna och tittat på handboll med Jossan. Dessutom en liten promenad med Tobias på kvällen och lite handling.

I morgon blir det skolarbete igen och då ska arbetet göras klart eftersom det ska lämnas in på tisdag. Sedan är det bara presentation och opponering kvar på den här kursen. Ingen träning på kvällen. Säsongen är nu över så det blir väl en tre veckor ledigt innan nästa tar vid. Det kommer att bli ett helvete. Men dock ett roligt sådant.

Nu ska jag kolla Låt den rätte komma in innan jag somnar.

Sayonara.

2009-04-17
 10:15:28

Another friday

Sitter återigen i skolan och arbetar med vårt arbete. Himla roligt eftersom jag har så sköna gruppmedlemmar :)

Ikväll blir det lite kalas hos Madde där jag och Jenny ska bjuda på mat eftersom vi har fyllt år. Hoppas på en trevlig kväll, men jag tror knappt att det kan bli annat med så goa tjejer.

Back to business.
2009-04-16
 09:55:44

Skoldag

Sitter nu i skolan och ska alldeles strax gå iväg på handledning med våran examinator Bengt. Våran egentliga handledare Anna Karin är inte här på hela veckan. Helt fantastiskt smart med tanke på att det är sista veckan att arbeta med exminationsuppgiften.

Hur tänkte hon där?
2009-04-15
 23:09:54

Änglar och demoner

Den här filmen har jag väntat på sen jag läste boken, dvs flera år. Och nu kommer den äntligen! Desutom verkar den så sjukt grym. Fast det vet jag ju i och för sig. Boken är en av de bästa jag läst så.
 
 
 

2009-04-15
 22:43:56

Hej, jag heter Malin och är 22 (!!??) år.

Herregud, nu är jag verkligen  gammal. Min mamma var rätt härlig när hon ringde och grattade mig igår. Hon förklarade att när hon var 22 år så hade hon minsann en bebis på ett par månader, dvs moi. Jaha, så nu vill hon att jag ska blir med barn så hon får bli mormor tänkte jag. Men lika snabbt som hon hade sagt det sa hon även att barn är inget jag får skaffa än, jag måste allt plugga klart först och skaffa mig ett jobb. Ja du mamma, där är verkligen något vi är överrens om. Nåväl, nog om barn. Min födelsedag spenderades i skolan, sen var det raka vägen hem för träning, och kvällen avslutades med att Tobias lagade tacos till mig. Dessutom åt vi givetvis tårta.

Idag har det återigen varit en heldag i skolan. Sedan hem för ett klädbyte och därefter iväg till hallen för att se kvalmatchen. Tjejerna vann med tio bollar efter mycket om och men. Tyresö hämtade upp rejält till ställningen 18-17 men mer än så blev det inte. På tok för många missar och tekniska fel, men trots det vanns matchen med 10. Det är ändå ett styrkebesked inför nästa match, som för övrigt spelas borta på lördag. Vore kul om nivån kunde hållas uppe i en hel match då, då skulle nog en vinst med 20 bollar inte vara helt omöjligt. I och för sig ska man inte hänga upp sig på mål, huvudsaken är att man står som segrare när matchen blåses av. Vill även ge lite ros till Tyresö som aldrig gav upp. Tycker att de stundtals spelar riktigt, riktigt bra handboll. Säkerligen var tjejerna väldigt unga också, det såg i alla fall så ut, så de kommer nog bli ännu duktigare nästa år.

I morgon blir det skola igen, bland annat så står ett handledarmöte på schemat. Ska bli intressant att få höra om vi gjort rätt i vårat arbete, eller om det rent av är helt åt helvete. Intressant. För övrigt så fick jag reda på marknadsföringstentan idag. Och vet ni vad? Nä, det är klart att ni inte vet. Men i alla fall, jag fick ett VG med god marginal. Så jäkla gött! Jag trodde verkligen inte att jag hade klarat den, så det kom som en bra födelsedagspresent så där dagen efter. På kvällen blir det träning som vanligt.

Nu blir det ett avsnitt av One Tree Hill innan jag somnar.

God natt!
2009-04-15
 10:48:30

Duvan räknar bilar


2009-04-13
 23:00:10

C-vitamin boost

Drog i mig en rejäl kur c-vitamin efter träningen förut. Röd paprika på mackorna och 4 kiwi på det. Himla gott och nyttigt! Annars har det varit en lugn dag. Blev en tur till Torp i förmiddags med Jossan och Jenny. Inhandlade nya gardiner till köket och vardagsrummet, samt mer plast till kalket på toaletten. Snart är det klart, och ta mig tusan vad mycket snyggare det är nu än innan. Så himla billigt och enkelt! Har även hunnit med lite plugg men kanske inte så mycket som jag borde ha gjort.

Helgen, för övrigt, spenderades i Linköping. Vi tog en roadtrip dit för att överraska Elin när hon spelade med landslaget och det blev en riktig toppen helg! Orkar inte skriva så mycket om det, så för den som är intresserad kika in på Annas blogg och läs om det lilla äventyret.

I morgon blir det skola hela dagen och därefter träning. Tjejerna spelar en sjukt viktig match på onsdag, nämligen första kvalmatchen mot Tyresö. Heja heja!

Nu blir det ett avsnitt One Tree Hill innan jag somnar.

Förresten, jag fyller 22 år i morgon. Weiii!

2009-04-11
 00:09:28

Långfredagen - världens längsta fredag?

Tycker jag väl ändå inte att det är. Dagen har gått riktigt snabbt. Kan anledningen vara att jag inte gick upp förrän kl 12 mån tro? Fattar inte hur jag lyckas. Vaknade typ 9.30 och var rätt pigg men jag tänkte ändå ligga och dra mig lite. Självfallet somnade jag om och givetvis vaknade jag upp först 2,5 timma senare. Tack för den! Nåväl, gick i alla fall upp och städade samt pluggade lite. Fick varma mackor av Tobias till frukost (läs:lunch), vilket satt som ett smäck. Jätte gott! (Måste skriva så för att han ska känna sig uppskattad). Gav mig sedan iväg fram till stan för att kolla på födelsedagspresent åt min älskling. 22 år blir han i morgon, dock blir han nog aldrig mer än 17 i sinnet. Haha, nej skämt åsido. Han är ju stoooor nu. Det slutade i alla fall med att han fick ett par nya vita tygskor. Jätte snygga enligt mig. Och om ni undrar varför jag skriver det här på bloggen dagen innan han fyller så är anledningen den att han redan har fått dem, jag är nämligen inte hemma i morgon. Han blev jätte glad, eller snarare så verkade han jätte glad. Man vet ju aldrig, återstår att se om han använder dem någon gång. Passade på att fynda två tunikor åt mig själv, varav en är en födelsedagspresent från Tobias till mig. Alltså, jag köpte den själv men han står för betalningen. Kanske inte så roligt, men jag ville så gärna ha den. Kvällen avslutades med en super-duper god middag beståendes av helstekt fläskfilé, färskpotatis (dock importerad) och bearnaisesås. Mumma! Chkladpudding till efterrätt framför Så ska det låta rundade av en riktigt mysig långfredagskväll.

Nu måste jag sova, ska upp ganska så tidigt i morgon för ett smärre påsk-äventyr. Vad jag ska göra och vart jag ska håller jag för mig själv. Ni som behöver veta, ni vet. Och ni som inte vet, ni behöver heller inte veta. Så det så.

God natt och återigen; GLAD PÅSK!
2009-04-09
 23:05:45

Skärtorsdagen

Är totalt slutkörd idag. Efter ett par timmars uppsatsskrivande i skolan har jag inte gjort något mer än att träna, men ändå är jag helt färdig och orkar knappt röra mig här i soffan. Har ont i varenda lem, benen har det värst. Värker likt växtvärken man hade som liten. Näe, nu ska jag sluta att beklaga mig. Är trots allt oerhört glad att jag har hälsan i behåll. Tur att jag kan sova hur länge jag vill i morgon. Fast, det kan jag ju i och för sig göra nästan jämt.

I morgon blir det en sista plugg- och städansträngning innan jag tar påskledigt. Vart och hur jag ska "fira" detta stora happening är ännu oklart. Eller rättare sagt.. Ni får helt enkelt hålla ut och se. Blir förhoppningsvis en liten tripp med Anna och hennes nya kompis under eftermiddagen också. Dessutom ska jag skämma bort Tobias med god mat och umgänge under kvällen.

Glad påsk!


2009-04-08
 22:38:33

Volvo PV

Nu är äntligen intervjuerna på Volvo genomförda. Nu återstår bara arbetet på 20 sidor som ska vara klart om två veckor. Härligt! Vi börjar i morgon klockan nio. Tur att jag har de andra i gruppen för själv skulle jag aldrig klarat det. Har inte direkt greppat ämnet än kan man säga.

Fick besök av Anna och Tobias lillebror Fredrik lagom till handbollen på tv förut. Lindesberg fick storstryk, vilket är väldigt synd för jag gillar deras handboll. Sävehof valde Guif och jag kan inte annat än föfäras. Jag hade nämligen hoppas på just dessa lag i finalen. Måste jag välja mellan dem är valet självklart, jag väljer Guif alla dagar i veckan. De imponerar så sjukt mycket med sitt ungdomliga lag. Grymt underhållande handboll!

Som sagt skola antagligen hela dagen i morgon, sedan blir det handbollsträning. Gött!

PS. Akons nyaste skiva, Freedom, är så sjukt jävla bra. Alla låtar låter nästintill likadant, men det spelar föga roll för mig. De är så jäkla bra. Nu vet ni.

God natt allihop!
2009-04-08
 01:00:32

Migrän

Usch, jag vaknade vid 4 i natt av att jag hade världens huvudvärk. Och ingen vanlig heller, utan migrän. Försökte gå upp och ta en tablett men det bara flimmrade för ögonen så det var bara till att ligga kvar en stund till. Somnade om igen vid typ 6 och sov till 11. Då hade det tack och lov nästan gått över, var bara känslig för ljus och har gått med lite huvudvärk hela dagen.

Har i alla fall spacklat färdigt hallen så nu är det bara till att måla så fort jag får tid, vilket nog inte blir förrän nästa helg. Har gett mig på ännu ett projekt här hemma dessutom. Håller nämligen på att göra om vårt avskyvärt fula mintgröna kakel på toaletten till svart. Har köpt sådan där fiffig plast som man bara klistrar på plattorna. Det jobbiga är att det är fruktansvärt pilligt och tar sådan tid. Dessutom behövde jag 4 kvadratmeter och det fanns bara 2 kvar på Colorama. Så hälften är gjort, medans den andra halvan får vänta tills nästa onsdag då affären får in nytt. Så sjukt mycket snyggare än innan blir det i alla fall. Nu ska jag matcha det här med några snygga handdukar och nytt duschdraperi i nån cool färg. Just nu står valet mellan rosa, lila, röd och limegrön. Alldeles för mycket att välja på är ett som är säkert.

I morgon bär det av till Torslanda och Volvo PV för att göra intervjuer.

Sov så gott!
2009-04-06
 23:01:11

Bedtime Stories

Träffade Emelie idag vilket var skit skoj! Vi tog en sväng på stan och avslutade med en fika på det relativt nya caféet vid Kungstorget, tror det heter Leijlas eller Leijas. Jätte mysig och de serverade kriminellt god vanilj latte. Innan handbollsträningen fick jag spacklat hallen, som jag nu äntligen ska ta tag i och måla om. Tänkte försöka göra detta nästa helg. Är dock lite i valet och kvalet över vilken färg jag ska ha på fondväggen. Resten ska vara vitt, men sen är jag inne på rätt så ljust grå eller lila. Ingen hysterisk lila utan mer åt det gråa hållet. Lila blir nog snyggast, men grått passar ju till allt. Får helt enkelt se vad jag hittar i affären. Funderar på att göra en fondvägg i köket med när jag ändå håller på, vet dock inte i vilken färg. Förmodligen blir det grått där i så fall.

I morgon blir det skola, gruppen ska träffas och skriva frågor till intervjuerna på Volvo PV i Torslanda på onsdag. Vi gör nämligen ett arbete om organisationskultur och ledarskap och valet föll således på Volvo.

Nu ska jag kolla lite på IKEAs hemsida innan jag slänger i handduken för idag. Förhoppningsvis ska jag dit med mamma och pappa den 24:e så jag måste faktiskt kolla vad som behövs. Nya stolar till köket blir det i alla fall. Dessutom ska jag göra fint på balkongen i år. Ska lägga trall på golvet och köpa ett litet bord och två små stolar till. Ska även försöka mig på att plantera några blommor, som jag sedan för en gångs skull ska försöka hålla vid liv. Brukar nämligen inte vara så bra på det.






Återkommer med eventuella fynd på IKEAS hemsida.

God natt!

2009-04-06
 15:30:04

GB-glass

Blev inspererad av inlägget som ligger på blogg.se's första sida idag om gamla GB-glassar.



På bilden från 1996 finns många gamla godingar med. En av dem är den lätt godaste glassen som någonsin har gjorts av GB, nämligen Banana Split (den bredvid GB Sandwich). Även den "riktiga" Solero och Brizz (cola isglass i en bägare) var riktiga höjdare som konsumerades flitigt det året. Som synes har glassarna blivit ganska mycket dyrare på 13 år, är väl inget konstigt i det, och nu kan jag förstå att min mamma faktiskt kunde köpa ettöres kolor när hon var liten.

Numera är glassarna så stora och exklusiva som möjligt. Nya Magnum innehåller belgisk choklad och kostar därefter. 22 kr för en glass som är mindre än orginalet, och inte smakar något speciellt, är nästintill att råna folk. Dessutom kör Ben & Jerry's någon sandwich variant som, trots att den är så liten, kostar över 20-lappen. Har inte smakat på den så jag vet inte om den är värd det, men eftersom deras glass brukar smaka himmelskt så antar jag att den gör det med. En positiv sak med årets glassar är att favoriten Top Hat har kommit tillbaka. Ni vet struten med en röd och en brun prick i vaniljglassen.

Summan av kardemumman i det här otroligt onödiga inlägget är att glassarna var bättre förr. Mycket bättre.

GB: ta tillbaka Banana Split och den gula Solero!

2009-04-05
 22:32:01

Domenica sera

Söndagkväll igen och än en gång har en vecka tagit slut. Snabbt. Alldeles för snabbt.

Lördagskvällen spenderades med Jenny och filmen Get smart. Jag fullkomligt älskar sådana filmer där allt går fel. Hysteriskt kul, i alla fall enligt min humor. Vi hann även kolla Lugi - Guif innan vi blev alldeles för trötta. Så kul att Guif gick vidare, hoppas att de vinner SM-guld i år för de är det klart roligaste laget att se.

Idag var min mamma, pappa och lillebror och hälsade på. Torp besöktes, där inhandlades ett par vita Converse (som mamma var så snäll och betalade åt mig, hon är bäst) och några nya handdukar. Tobias hittade givetvis ett par nya t-shirtar, shopoholic som han har gått och blivit. Skämt åsido, men han har hysteriskt många t-shirtar. Och jackor. Och skor. Listan kan göras lång. Sen blev det en tripp till ÖB där en massa godis och kattmat inhandlades. Därefter blev det mat på Thai-restaurangen här bredvid, lika gott som vanligt. Dagen avslutades mad handboll på tv:n och en film, Passangers, som jag fullkomligt lipade sönder. Riktigt bra, men konstig film.

I morgon ska jag umgås med en av mina allra bästa vänner, Emelie, som äntligen har kommit hem från USA. Ska bli tippen toppen!

Nu blir det Supernatural på femman.

Trevlig ny vecka på er.
2009-04-05
 22:08:04

Most Played

Min spelningslista just nu:

Darin - Runaway
T.I. & Justin Timberlake - Dead & Gone
Britney Spears - If U Seek Amy
Taylor Swift - Love Story
Beyoncé - Halo
Akon - Beautiful
Flo Rida - Right Round
Basic Element - Touch You Right Now

Brandy/Sean Kingston - Right Here
Beyoncé/R Kelly - If I Were A Boy
T.I - Whatever You Like
Gavin Degraw - Cheated On Me
Akon - Freedom
Jesse McCartney - How Do You Sleep
Akon - Keep You Much Longer
The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel
Gawin Degraw - Young Love
Ne-Yo - Mad

Och bästa just nu:

2009-04-04
 18:17:44

Tvätt och städ

Tar nu en paus i mitt tvätt och städande. Är helt slut och skulle somna med en gång om jag lade mig ner. Så därför gör jag inte det. Ofta man gör sådant här en lördag kväll. Men tvätthögen var stor och i morgon kommer min familj på besök så då får det allt vara rent och fint.

Annars har jag hunnit med träning och en Göteborgstripp idag. Träningen kan tyckas vara helt åt helvete en lördags morgon, men det var faktiskt riktigt skönt. Man kommer helt enkelt igång tidigt och har hela dagen framför sig i stället för att sova bort den. Matchen vi kollade på i Göteborg var inte direkt underhållande. Trodde Hisingen skulle vara bättre och klara av att slå ut Tyresö i kvalet till elitserien men de spelade en och en, och inte som ett lag som sig bör, så de har spelat färdigt för säsongen. Bättre lycka nästa år. Nä, blir det ner till tvätten och sen en avslutande damsugning.

Ikväll bli det till att gå och hyra film, troligtvis med Jenny a.k.a Jerry Arm.

Sayonara.
2009-04-03
 23:16:33

Trött


Nu blir det sängen. Upp 07.30 för träning i morgon, sen blir det Göteborg för att kolla handboll.

Mamma, pappa och Marcus kommer på söndag! ♥

2009-04-02
 22:48:39

Sunshine med stort S

Återigen sol och varmt ute idag. Och hur spenderas en sådan dag bäst? Jo, givetvis genom att inviga Cheers uteservering med en nästan 2,5 timma lång lunch. DET är höjden av välbehag. Att det hela dessutom kryddas med extremt god mat gör naturligtvis saken ännu bättre. Kycklingfilé med vitlökscremefraiche och GI-grönsaker, dvs typ ugnsstekta morötter, rödlök, paprika och färska champinjoner. Sen pannkakor på det. Mumma.

Innan detta hade jag, Jenny och Elin varit på Sportlife och tränat. Var faktiskt uppe klockan 8 i morse och pluggade. Det är en bedrift för att vara mig, brukar i stort sett aldrig gå upp innan 11 de dagar jag inte ska till skolan. Stort kors i taket.

Annars har resten av dagen bestått av plugg och handbollsträning. Sjukt hur ont jag har i kroppen efter den här veckans träningar (kanske är på tiden att jag börjar stretcha så jag inte går som en gammal fotbollsspelare när jag blir äldre), och än är det inte över eftersom vi även tränar på lördag. Dessutom klockan 9 i Färgelanda. det innebär en uppgång vid 7 snåret. Hmpf!

I morgon är det skola mellan 9 och 4, grupparbete och seminarium står på tapeten. På kvällen blir det lugnt med fredagsmys och Så ska det låta. Pensionärsstämpel? Oooo ja.

Nu blir det sängen, god natt!
2009-04-01
 23:14:17

Springa, springa mer och springa ännu mer!

Rubriken syftar på våran träning idag. Vi sprang en hel del, hoppade en hel del och svettades en hel del. Man är jäkligt lättlurad egentligen som tycker det är skoj att springa så fort det är en boll med. Utan den där bollen är det ju ett helvete rent ut sagt.

I morgon blir det till att gå upp klockan 8. Måste plugga en del innan jag och Jenny beger oss iväg till Sportlife vid 10 och gymmar. Därefter är det lunch på Cheers. Hoppas att det inte är något gott i morgon (bisarr önskan?), så att jag kan ta ärtsoppa och pannkakor utan att behöva välja bort något delikat.

Helt sjukt vilket väder vi haft idag. När jag gick hem från träningen klockan 9 på kvällen var det fortfarande varmt. Vad hände där liksom?

Snart kommer min älskade lilla Emelie hem från sin 2 år långa au pair tripp i USA. Äntligen! Ska försöka övertala henne att flytta till Uddevalla hade jag tänkt, hennes mamma bor nämligen inte långt härifrån i Munkedal. Får se hur det går med den briljanta planen. Försöka går ju alltid.. :)

God natt och hoppas på en lika fin dag i morgon. Det gör jag!

2009-04-01
 12:27:20

Träningsvärk

Vaknade i morse med världens träningsvärk i mina axlar och armar. Antar att det är efter bänkpressen i måndags. Men va fasen, det är ju bättre att ha värk för då vet man ju att det har gett något i alla fall, än att man inte känner något alls. Så resonerar förnuftiga jag.

Började dagen med att läsa lite inför seminariet på fredag och fixa min och Tobias deklaration, sen blev det till att ta tag i städ och disk. Bara tvätten som ska vikas ihop nu. Måste iväg och handla lite dessutom, vårat kylskåp ekar om man pratar i riktining mot det när dörren är öppen. Och äta bör man, annars dör man. Får se vad det blir för kulinariskt idag, är riktigt sugen på varma mackor men det ä ju ingen riktig mat egenligen. Får väl kanske bli det ikväll efter träningen i stället.

Ikväll är det återigen träning, och säkert en jobbig sådan med mycket spring precis som i måndags. Men det är alltid skönt efteråt, så man får väl tänka så.

Funderar på, om jag hinner, att ta med mig katterna ut en stund idag. Eftersom de är innekatter så måste man ha dem i koppel, och det tar emot lite måste jag säga. Känns rätt fjantigt att gå runt med två katter i koppel. Dessutom har Mimmi aldrig varit ute, så det är nog bäst att Tobias är med på min genialiska plan. Så att vi kan ta varsinn.

Nä, nu väntar boken på mig och sen blir det till att gå ut i solen. Sjukt skönt väder!


Grym låt




Auf wiedersehen.