2009-04-19
 22:08:12

Helg-summering

Fredagskvällen hos Madde blev mycket gemytlig. Skit god mat samt marängswisch (och hur fan stavas det?!) till efterrätt var en riktig tiopoängare. Att man inte äter det oftare. Vi kollade givetvis Så ska det låta, den här gången med bla Sanna Nielsen. Herregud vilken jävla kärring! Hon är typ 24 år eller nåt, men hon beter sig ta mig tusan som om hon vore 60. Minst. Tur att Agnes var med och styrde upp programmet.
 
Igår var det tidig uppstigning för att åka med laget till Stockholm andra kvalmatchen mot Tyresö. Och vet ni vad? Dom vann och säkrade därmed elitserieplatsen nästa säsong. Så himla kul! Det var de verkligen värda efter allt slit. Ni kan ju tänka er hur hemresan såg ut. Ja, ord är överflödiga. Kansliet intogs när vi väl kom hem och vad som hände där, det publiceras inte här så klart. Kan inte läcka sådana interna grejer. Jag stannade dock inte så länge, gick väl vid 2 typ, men vissa av oss gick tydligen hem vid 6 i morse.

Vaknade vid 11 tiden av att Tobias, som varit borta hela helgen pga en tränarkurs, lillebror kom och ringde på. Tack för den! Jaja, men jag kom i alla fall upp och fick något gjort. Har under dagen gjort klart kaklet i badrummet, möblerat om i sovrummet, städat hela lägenheten, varit och ätit "frukost" med tjejerna och tittat på handboll med Jossan. Dessutom en liten promenad med Tobias på kvällen och lite handling.

I morgon blir det skolarbete igen och då ska arbetet göras klart eftersom det ska lämnas in på tisdag. Sedan är det bara presentation och opponering kvar på den här kursen. Ingen träning på kvällen. Säsongen är nu över så det blir väl en tre veckor ledigt innan nästa tar vid. Det kommer att bli ett helvete. Men dock ett roligt sådant.

Nu ska jag kolla Låt den rätte komma in innan jag somnar.

Sayonara.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: