2013-03-24
 21:13:51

Lugn helg

Här har vi inte gjort många knop sista dagarna.

Häng med Elin, Ella, Ida och Charlie i fredags. Så kul att äntligen träffa dem. Mer av det framöver! På kvällen blev det hamburgare och fotboll på Tokarp.

Igår kollade vi ett par filmer (Zero Dark Thirty och Breaking Dawn part 2) och käkade gott. Tobias jobbade ett par timmar och vi fördröjde tiden med att tvätta och leka.

Idag tog vi en långpromenad och baguettefrukost innan Tobias jobb. Sen blev det handboll på tv och ännu en film på eftermiddagen (Taken 2).

Tobias har inte varit helt hundra sista dagarna, så han har somnat redan vid 20 både lördag och söndag. Helt okej för mig. Är ju trots allt skönt med en stund för sig själv när även Thilda sover.

Något tråkigt i en annars väldigt bra tillvaro. Mammas och pappas ena katt, Fossing, blev riktigt dålig för några dagar sedan. Tyvärr blev det inte bättre så hon är numera i himlen. Förmodligen fick hon en propp. Får mig att inse att jag förmodligen kommer bli helt förkrossad den dagen Nicky eller Mimmi väljer att lämna in. Älskade lilla Fossing.

I morgon är det måndag igen. Och så stundar givetvis öppna förskolan. Skoj!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: