2013-03-03
 20:32:17

Nu är det klippt

Uppstigning 6.30 även idag. Tjoho!

Har spenderat en del av dagen på Ikea och A6 med Ida och Leah. Shoppade lite småsaker, så som pjamas och leopardleggins till Thilda, matta och krokar till köket, muffinsplåt och formar, kaffepress. Man gör lätt av med pengar.

Har även städat och framförallt gjort rent kaklet i badrummet. Eller, jag tog bara duschdelen idag. Vågade inte slå på stort i fall Thilda hade gått bananas. Hur som helst. Köpte den där sprayen de gör reklam för på tv, Cillit Bang. Bara att spruta på och skölja av stod det. Jo, tjena. Men vet ni vad? Det var sant! Kul när saker funkar som de bör.

Thilda har även hon fått sig en rengöring. Hon älskar verkligen att bada den ungen. En vacker dag hoppas jag vi kan ha badkar så ungen slipper sitta i badbaljan. Bor vi kvar i den här lägenheten ska jag kolla med hyresvärden om de kan sätta in ett badkar. Vi har nämligen världens största badrum med världens minsta dusch.

I morgon börjar Tobias jobba och vi ska bland annat hänga på öppna förskolan. Förhoppningsvis får vi även fikabesök av Niklas och Linda på kvällen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: