2009-07-30
 22:56:59

U2

I morgon vid den här tiden så har jag det här framför mig. Ja, ni är välkomna att vara avundsjuka. Väldigt avundsjuka.

 



Återkommer på lördag.
2009-07-29
 14:16:03

Nedrans förkylning

Har gått och blivit jäkligt förkyld så där mitt i sommaren. Eller ja, sommar och sommar. Ni fattar vad jag menar. Halsont och snorig näsa, men febern från igåt är i alla fall borta. Det är ju alltid nåt. Ingen träning idag heller, men jag promenerar troligtvis dit och intar en utkiksplats på läktaren.

Idag kom min nya mobil. Har inte använt den speciellt mycket och kan därför inte uttala mig om huruvida den är bra eller inte, den har ju bara varit i min ägo ett par timmar. Anna blev dock den första att ringa på den. Det är stort. Haha.

I morgon ska vi till Lysekil och kolla på Bohuslän All Star mot Flensburg. Herregud, ett par herrar i Kropps ska vara med och det känns som om de kommer bli totalt överkörda. Det är inte det att de inte är bra, utan snarare att de väger lite för lätt kanske. Hur som helst så ska det bli riktigt roligt att se.

Har för övrigt hittat de ljusgula Conversen jag vill ha. Någon som vet vart man kan köpa dem? Har letat överallt!




Återkommer under kvällen.

2009-07-28
 18:16:41

Minigolf

Har glömt att berätta om mitt och Tobias lilla battle på minigolfbanorna i förrgår. Jag har väl kanske inte glömt, utan snarare med flit valt att inte gerätta något. Jag var nämligen grym (för en gångs skull) och ledde fram tills näst sista hålet. Då slår Malin till med en 7:a. En 7:a! Jag hade inte fått över 4 på de första 15 banorna. Kul. Att jag slog en spik på sista hålet spelade ju givetvis ingen roll eftersom Tobias gick förbi och vann med typ 3 slag. Inte roligt. Nåväl, innan sommaren är slut ska jag slå honom. Eller, jag ska inte bara slå honom. Jag ska krossa honom.


  




2009-07-28
 18:10:22

Enjoy

Har alltid gillat den här låten, dock har den inte varit speciellt märkvärdig. Men så såg jag den på American Idol för en stund sedan, och... DAMN! Den är sanslöst bra. Det slog mig bara sådär.


 
2009-07-27
 23:35:07

Ny mobil.

Eftersom Tobias mobil blev snodd i Åhus, och han därför var i behov av en ny, så gjorde vi en deal. Han fick "köpa" min mobil för 1000 kr och så beställde jag en ny. En rosa SonyEricsson. Wow. Min mobil är egentligen som ny, det finns varken repor eller några som helst andra defekter på den, men jag har änna tröttnat så det här blev ju jätte bra. Det tråkiga är att min nuvarande mobil innehåller ett minneskort som det får plats en massa musik på, det gör tyvärr inte den nya. Går ju i och för sig att köpa till, men det får bli en senare investering. Dator är ju fortfarande ett smärre måste innan skolan börjar. Tur att man jobbar i sommar.

En annan trevlig grej är att handbollsträningen drog igång idag igen. Det har varit jätte skönt med lite ledig, men när man är van att träna tillsammans, och alltid göra vad tränarna säger att man ska göra, så är det rätt jobbigt att behöva ansvara för det själv. Faktiskt. Idag blev det typ en halvtimma fotboll innan vi sköt och spelade en hel del. Behöver knappast tillägga att mitt lag vann fotbollen trots Jennys, enligt henne själv, 7 mål och 2 assist. Nog.

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen, en dryg månad ungefär. Kommer dock att bli ensamt när min radarpartner Johanna drar till Shanghai fram till jul för utbytesstudier. Nej men jag är inte alls bitter och avundsjuk. verkligen inte. Hon kommer nog få det riktigt grymt. Det ska i alla fall bli skönt att börja skolan igen. Visst är det tråkigt att behöva leva på mindre pengar men jag gillar ju det här med vara "ledig" ett par dagar i veckan och sedan panikplugga. Dock blir det nog som vanligt sedan. När man pluggar vill man jobba, och när man jobbar vill man plugga.

Nu lägger jag mig för kvällen.

Förrsten, nu är det 4 dagar kvar tills vi ska på U2 på Ullevi. Ojojoj.

Sayonara.


2009-07-23
 22:45:36

Åh så dåligt!

Till er, vilka man kan räkna på en hand, som brukar följa min blogg: FÖRLÅT! Ingen update på hur länge som helst. Har helt enkelt inte orkat, har bland annat prioriterat en hel del filmtittande det sista i stället för att blogga. Sorry, men film är nog min stora passion här i livet. Kan passa på att rekommendera The Hangover (svenska: Baksmällan). Det är den klart roligaste filmen jag någonsin sett och det kommer säkerligen bli den där filmen man sätter på så fort man är lite deppig. Voila, så är man på gott humör igen. Ni som har eventuell träningsvärk i magen bör inte se den, det gör nämligen ont så mycket man skrattar. Detta är inte ett förslag, det är en befallnig: SE DEN! Har även sett He's just not that into you och Push. Very bra filmer. I morgon blir det nog Brüno, såvida det inte blir utgång.

Beachhandbollen i Åhus var lika gemytlig som vanligt. Rolig handboll, en del festande och trevligt sällskap förgyllde tillvaron. Helt klart ett bra break sådär mitt i vardagslunken.

Annar har det som vanligt bara varit jobb och träning det sista. Var ute och sprang typ en mil med Tobias igår och det kändes toppen! Var ett bra tag sen (läs: typ 5 år sedan) jag kunde springa i ett såpass bra tempo utan att få ont i knät eller dö av andnöd. Nu är det ju inte så att jag kan hålla ett tempo ala Mustafa Muhammed, men det är i alla fall inte ett tempo som min farmor skulle kunna hänga på i längre. Så det så!

I helgen är det Fjordfestivalen här i Uddevalla. Förhoppningsvis bolir det en liten utgång i morgon. Jag och Jenny är sugna. Nån mer som vill med? På lördag ser det dessutom ut att bli 25 års fest för lagets återvändare från Stockholm, Malin. Får väl passa på nu innan handbollen drar igång på måndag. Då är det säkerligen adjöss till allt vad alkohol och andra onyttigheter heter fram tills nästa sommar. Typ.

Nä, nu blir det lite Twilight läsning igen innan jag stänger butiken för idag.

Sayonara.
2009-07-15
 21:31:44

Nästa Åhus.

I morgon bär det av till Åhus för den nu traditionsenliga beachhandbollsfestivalen. Grymt skoj ska det bli!

Så uppdateringarna över helgen blir minimala. Eller snarare, obefintliga. Bara så ni vet.

Sedan siat har jag jobbat och tränat. Igår kväll efter träningen blev det mathandling och lagning med Jenny och Anna. Givetvis såg vi So you think you can dance, och en sak som är säker är att jag och Jenny har ett mycket tränat dansöga. Vi kan direkt avgöra vad domarna ska säga. Elle nä, nu ljuger jag. I alla fall jag hade helt uppåt väggarna fel. Jenny var lika kass hon :)

Nu blir det Spotify och lite film letande. Tidigt i säng idag, ska upp och tvätta 07.00. Usch, Tobias brukar ju sköta detta men han ska upp ännu tidigare. 04.00 bär det av till Åhus för honom. Grattis!

Igår skulle min fina, fina moster Inger ha fyllt 45 år. Saknar henne så mycket.

Trevlig helg!
2009-07-13
 22:24:21

Helvetisk huvudvärk

Nu är det ett bra tag sen jag bloggade sist. En hel vecka! Ojojoj, men vad tusan. Vi kan låtsas att jag är en väldigt upptagen kvinna.

Förra veckan var det jobb och träning som vanligt. Lite tråkigheter inträffade, men även lite roligheter. Kan man skriva så? Är det grammatiskt rätt? Äh, skit samma. Helgen som gick spenderades hemma i Lidköping, Tobias var också med. Hann med att träffa en av mina allra bästa vänner, Anna. Önskar att jag kunde träffa henne oftare. Måste dessutom se till att träffa Emelie, och inte för att glömma Lina. Det är nästan ett år sedan jag träffade henne sist. Herregud vad tiden går. Skrämmande. På lördagskvällen blev det utgång med Anna B (jag vet att du inte vill bli kallad så, men annars blir det svårt att hålla isär Annorna) och Jossan, samt lite annat folk. Mycket trevligt och det är alltid kul att komma hem och träffa kompisar man inte sett på väldigt länge. Gårdagen, dvs söndagen, spenderades på Liseberg med Anna och hennes familj. Vet inte när jag var där sist? Det är nog säkert 4-5 år. Man blir verkligen som en liten barnunge där inne.

Vaknade i natt med världens kramp i magen, hade skit ont..! Det släppte under dagen men givetvis fick jag världens huvudvärk i stället. Hur lyckas jag? Tror det beror på vädret, alltså huvudvärken, det är i alla fall vad jag inbillar mig. Skulle ha gått ut och sprungit intervaller idag, men jag körde lite styrka med kroppen här hemma i stället. Armhävningar, dips, situps, rygglyft, utfallssteg och hopp, tåhäv, plankan, bäckenlyft och "kissande hunden" blev det. Bra va?

I morgon ska jag gå upp tidigt och springa intervallerna jag skulle ha gjort idag innan jobbet. Vad hände där lixom? Har jag gått och blivit sjuk?! Vi får väl se om jag överlever. Efter jobbet blir det gymmet med Jenny, och det blir säkert lika jobbigt som förr veckan. Hon körde verkligen slut på mig :) 

3 dagar kvar tills vi åker till Åhus. Yey!

Nu blir det sängen. Tänkte läsa lite Twilight, eller rättare sagt Eclipse, innan jag somnar.


Avslutar med absoluta favvo-låten just nu.



God natt!
2009-07-06
 20:28:08

Allsång

Middagen på Butler's i fredags var mycket trevlig. God mat och gott sällskap som vanligt. Hela lördagen spenderades på motorcross VM. Vi jobbar alltid i kioskerna där med handbollen, och det är faktiskt rätt kul. Inte för att jag är det minsta motorintresserad, men jag tycker ändå att det är rätt häftigt på något sätt. Fråga mig inte hur det kommer sig. Söndagen tillbringades i Göteborg för att kolla på Tobias lillebror Fredrik när han spelade Partille Cup. De vann och det var ju givetvis jätte kul. På kvällen kollade vi hela Wimbeldon finalen, vilket ju tog sin lilla tid, och därefter fick jag med mig Tobias ut för att springa 15 st intervaller á 90 sekunder. Sjukt jobbigt men ack så välbehövligt.

Den här måndagen var det som vanligt jobb och sedan hem för att käka. Därefter blev det ett nytt pass med intervaller. Lika jobbigt idag vill jag lova. Nu sitter jag här nyduschad och kollar Allsång med Lotta. Första gången jag ser det faktiskt, och jag kan väl inte påstå att jag tycker att det är speciellt bra. Det är ju ändå inte den "riktiga" Allsången. For sure.

Nu blir det lite mer kikande på internet sedan en tidig läggdags. Är så trött att jag skulle kunna somna ståendes. I morgon blir det äterigen träning och jobb. Som vanligt.

Har förresten tappat bort mitt VISA-kort. Hur kan man känna sig så handikappad utan ett litet plastkort?

Sayonara.

2009-07-02
 20:30:15

The All-American Rejects

Ännu en torsdag till ända. Har som vanligt jobbat hela dagen, sen blev det Sportlife och styrketräning med Mickis och Madde. Gött. Väl hemma har jag käkat varma mackor. Orkar inte laga någon riktig mat till mig själv, Tobias är ju borta tills på lördag. Nu blir det dusch, sedan CSI:Miami och därefter bums i säng. Ska fortsätta och läsa min nya Mari Jungstedt bok en stund om jag orkar, är fruktansvärt trött idag.

Morgondagen är nästan identisk med idag; först jobb, sedan Sportlife och därefter middag med tjejerna på Butler´s. Ska bli himla trevligt!

Bästa låten just nu, som för övrigt håller på att spräcka högtalarna eftersom den spelas på full volym all day long:




So long!
2009-07-01
 23:39:16

Nu somnar jag till...


2009-07-01
 23:36:11

Ny lista = uttråkad

MIG:

1. Hur lång är du? 176 cm (tror jag, kan vara 175).

2. Vad vill du bli när du bli stor? Jävligt lycklig. Och rik.
3. Vad pluggar du? Ekonomi, ska börja 3:e året till hösten.

4. Har du långt hår? Typ 15 cm nedanför axlarna.
5. Vilken hårfärg har du? Brunt.

6. Sminkar du dig? Ja, för det mesta.

7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vit.

8. Har du kysst någon idag? Jajemen.


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Ja.

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Givetvis är båda lika bäst :)

3. Hur många syskon har du? En lillebror, Marcus 19 år.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Hej då. (Efter att de var här i söndags)

5. Hur många ställen har du bott på? 3. Lägenhet inne i Lidköping med mamma & pappa tills jag var tre. Sedan tills jag var 19 med mamma & pappa utanför Lidköping. Därefter i Uddevalla med Tobias.

6. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen. Faktiskt.

7. Vilken familjemedlem är snällast? Diplomatiskt svar: de är lika snälla.

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Oj, det kommer jag inte ens ihåg.


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? I måndags med Jenny när vi tränade.

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Inte en blekaste aning.

3. Har du kysst någon kompis? Faktiskt inte. Är nog den enda jag vet som inte har det.

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja, men det var någon jag var "ihop" med när jag var väldigt, väldigt liten.

5. Vem har du varit kompis med längst? Det är nog Emelie. Sen vi var 6 år.

6. Vem känner dig bäst? Tobias och mamma.

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Det beror på hur nära jag stod den här kompisen..

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej, inte en enda.


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Ja, och jag har nog gjort det för mycket i mina yngre dagar.

2. Klä dig annorlunda? Det beror på vad annorlunda innebär.

3. Vara dig själv? Ja, alltid. Kan i och för sig bli lite tystlåten ibland, samtidigt som jag kan spela över i andra situationer.

4. Visa dig i bikini/badbyxor? Vågar gör jag allt.

5. Pierca dig? Absolut. Har en i naveln, och så givetvis hål i öronen.

7. Ha sex på offentlig plats? Varför inte? :)

8. Vara omogen? Ooo ja.

9. Äta småkryp? Nej, nej och åter nej.


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? Igår.

2. När var du på semester senast? Det var längesedan jag hade semester. När jag var i Egypten i november..

3. Vilken färg är det på din tandborste? Vit/orange.

4. Är ditt hår tråkigt? Nja, det kanske inte är jätte roligt och vågat direkt.

5. Vem såg dig naken senast? Tobias.

6. Hur ofta duschar du? Nästan varje dag. I alla fall alla dagar jag tränar.

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? NU!

2009-07-01
 23:19:23

Årsdag 5 avklarad

Nya Transformers var grym. Handlingen var bättre än vad jag trodde att den skulle vara, men shit pommes frites vad bra gjord den var. Helt sjukt hur man kan göra något så fiktivt så verkligt. Efter bion blev det mat på Harrys, sedan hem och nu ligger jag här i sängen. I morgon väntar jobb och sen gymträning efter det. Tobias åker till Göteborg ett par dagar så jag blir själv hemma igen torsdag till lördag. Bara så att ni vet :)

Bye bye!