2009-08-27
 16:56:51

Slutspurten

Nu har jag snart gjort klart dagens sysslor. Ska bara packa och tvätta lite tränings t-shirtar samt sport BH:ar. Resten är gjort och nu återstår kvällen som ser ut att innehålla filmkväll och eventuellt en remake av Annas blogg. Mobilen är fylld av nya låtar och dessa, ihop med 4:e Twilight boken, får förhoppningsvis tiden att gå lite snabbare till och från Danmark. Tänkte för övrigt köpa en ny parfym på båten. Någon som har något väldoftande förslag? Nä, nu väntar tvätten.

Hej!
2009-08-27
 11:45:15

Blä

Har på tok för mycket att göra idag och alldeles för lite ork/vilja till att göra det. Delar av mig av min lilla "to do"-lista så att jag har den svart på vitt. Då kan jag inte komma sen med någon bortförklaring till varför jag uteslutit vissa grejer.

♦ Plocka in alla kläder som ligger överallt
♦ Ta disken som fyller hela diskhon med råge
♦ Byta sängkläder och bädda
♦ Byta kattsand
♦ Dammsuga och damma
♦ Tvätta
♦ Packa inför Danmark
♦ Laga mat
♦ Hjälpa Anna med lite data-grejer
♦ Fixa nya låtar till mobilen så det finns något att lyssna på under helgen

Finns säkert fler saker som behöver göras, men jag börjar med det.

Har varit hos naprapat Jesper nu på morgonen och fått en ny omgång massage av vaderna samt den-där-maskinen-som-typ-är-som-ultraljud-men-ändå-inte-fast-jättebra-för-knät.

Nä, sysslorna ringde.

Sayonara.
2009-08-27
 00:08:13

Glömde en sak...


Såg The Notebook för etthundrafemtioelfte gången idag. Grinar lika mycket varje gång. Har ni inte sett den? Gör det i morgon för tusan! Finns ingen mer romantisk film. Och jag skojar inte.



Nu somnade jag egentligen för 10 minuter sen.

God natt.
2009-08-26
 14:30:09

Mumsfilibabba!

Återigen nyss hemkommen, den här gången från en mycket god lunch på Cheers. Fisk med räksås och potatis stod på menyn idag, och det var rackarns gott vill jag lova.

Nu blir det film, Linje 123 kapad, och senare väntar som sagt fotografering och handbollsträning.

Har sådan sjuk träningsvärk idag. Någon som har en rullator/permobil ståendes hemma? RING!

Sayonara.

2009-08-26
 11:21:15

Ny design

Som ni ser så slängde jag ihop en ny design för bloggen igår. Den blev väl sådär, tog typ 10-15 minuter att göra så vad mer kan man begära. Huvudsaken är att det blev en förändring.

Är precis hemkommen från solningen. Brutalt är nog rätta ordet för att beskriva hur varmt det var. Men, nu har man i alla fall lite färg inför fotograferingen ikväll. Vi ska nämligen ta individuella kort till spelarpresentationerna. Är ju inte speciellt fotogenisk så det är inget som lockar. "Få det gjort" känns som ett bra motto.

Har förresten glömt att nämna att vi ska till Danmark fredag till söndag. Träningsturnering i Ålborg står på programmet och det ska bli himla kul. Framförallt så är det en bra grej för att svetsa samman truppen då nästan hälften är nya. Skoj!

Nä, nu ska jag klä på mig och fixa till mig lite smått innan det bär i väg för lunch på Cheers.

See you later.
2009-08-25
 22:34:28

Mörbultad x 1000 upphöjt till 10

Ja, det är så min kropps känns just nu. Min rumpa är inte nådig, vet någon som inte kommer kunna sätta sig ner på toaletten i morgon. Kul. Igår gjorde vi bland annat utfallshopp med hantlar, vilket tar rejält, och idag körde vi återigen brottning. Ni förstår ju att vi är rätt nertränade nu när det gäller benen. Oh Jesus (Madde citat).

Nämnde ju igår att jag skulle sammanfatta helgen, men det orkar jag inte så det får bli en kortis. I fredags var det sista dagen på jobbet för i sommar. Fika med cheferna och en liten present senare så lämnade jag Telias faktura kundtjänst. Kanske för gott? Vem vet. Därefter var det dags för träning, som dagen till ära bestod av en massa olika intervaller, och efter träningen följde herrarnas match och lagfest. Kvällen avslutades med utgång. På lördagen jobbade vi på något som man inte kan kalla annat än en rejäl raggarträff. Var hemma 02.30 och efter ca 4,5 timmars sömn var det bara till att gå upp igen för att städa hela området från dagen innan. Städa låter väl inte så farligt, det var bara det att vi skull plocka upp ALLA fimpar, tuggummin och snusprillor som fanns. Tur att vi var många, annars hade det tagit tid. Söndagen avslutades med att kolla på herrarna, en 4 timmar lång power nap och Män som hatar kvinnor med Tobias. 

Gårdagen, dvs min första lediga dag, spenderades hos naprapat Jesper med bla vadmassage och något typ av ultraljud på knät. Därefter följde lunch på stan med Tobias, städning och träning.

Idag har jag varit på Torp med Anna och Jenny. Inhandlade 2 nya tröjor på Gina Tricot, hämtade ut nya löparskor på Stadium och köpte en ny dator. En tråkig men ack så välbehövlig utgift.

         

Morgondagen börjar med solning på Hawaii runt 10, därefter ska jag hem och betala räkningar samt fixa en massa grejer inför skolan. Bland annat lämna studieförsäkran till CSN så jag får några pengar. Tänkte att jag skulle försöka mig på en ny design till bloggen också, har börjat tröttna på allt svart. Vi får se, vi får se. Ska nog försöka övertala Jenny att ta en lunch på Cheers i morgon. Tror inte det behövs så värst mycket övertalning i och för sig. Hon brukar vara lättflörtad.

Nä, nu ska jag greja lite med datorn och käka hallonsorbet.

På återseende.
2009-08-25
 21:05:31

Twilight-tönt?


Ärligt talat, jag vet att jag är lite nördig när det gäller Twilight, men DAMN! vad jag längtar till premiären av New Moon 20/11. Jag och Jossan kommer att vara på premiären. Var så säker!

2009-08-24
 23:07:40

Run this town

Är på tok för trött för att blogga. Kör ett längre inlägg i morgon om helgen som varit. Bjussar på skönaste låten just nu så länge.



Nu blir det sängen. Imorgon blir det Torp med Jenny och Anna för att kolla handbollsskor/löparskor samt köpa ny dator.

Sayonara.
2009-08-21
 16:14:34

Funderar på en ny tatuering


En tatuering på min vänstra handled kanske vore något? Har suttit och googlat lite nu och det gäller verkligen att hitta något som jag inte kommer att tröttna på. Vissa ser ju förfärliga ut. Hur tänker folk?! Jag är lite inne på frasen Alis Volat Propiis (hon flyger med egna vingar).  Typsnittet jag är sugen på är Scriptina Font som ser ut så här:



Nä, nu slutar jag jobbet för i sommar. Träningen kallar. Sen. Partaj!
2009-08-20
 11:57:45

It's been a while

Nu är det så där tok-längesedan jag uppdaterade igen. Det kommer bli andra bullar nu när jobbet är över och jag återgår till vardagen med skola några dagar i veckan. Då kommer det förhoppningsvis bli dagliga updates i alla fall. Va så säker på't..!

Sedan sist har min tillvaro bland annat innehållit coopertest (gör ett medvetet val att inte kommentera det mer detajerat), träningsmatcher, helgträningar, räkfrossa, jobb och en massa annat. Fullt upp med andra ord. Nu är det återigen en fullspäckad helg på gång. I morgon är det först jobb (sista dagen för den här sommaren), sedan löpträning. Därefter ska vi kolla herrarna som spelar träningsturnering samt festa till det lite med god mat och dryck. På lördagen är det jobb med handbollen på något bilevent här i Uddevalla mellan 11.00 och 01.00. Därmed är hela lördagen planerad. På söndagen blir det till att städa efter lördagen och kolla lite mer handboll.

Därefter börjar min 1,5 vecka långa ledighet! Herrgud så skönt det ska bli. Hade egentligen tänkt göra en tenta den 26:e som jag fortfarande inte har gjort, men jag hoppar över det och skjuter fram den ett tag till. Vill vara helt ledig fram tills den nya terminen börjar den 3:e september.

Fick precis ett samtal av en av våra naprapater, Jesper. Vi tog nämligen blodprov i tisdags för att kolla att det stod rätt till med HB och järn. Tydligen såg mitt HB bra ut men jag hade järnbrist så jag ska äta något som heter Niferex i 3 månader. Hoppas jag blir lite piggare då, har kännt mig lite slö det sista och förmodligen är det pga av detta. Det konstiga är att när vi gjorde samma test förra året så var det ingen järnbrist i sikte. Konstigt med tanke på att jag har börjat äta betydligt bättre sedan dess. Kanske ska övergå till McDonald's, pizza och Sibylla igen? Nej tack, jag tror inte det.

Ikväll väntar dubbelträning. Först handboll i 90 minuter, sedan styrka i 60. En lång kväll med andra ord.

Nej, nu måste jag kila upp och käka lunch.

På återseende
2009-08-11
 21:34:24

Bummer!

Vaknade med en helvetiskt huvudvärk i morse, och till råga på det givetvis även mensvärk. Yey. Men, det var bara att gå iväg till jobbet som vanligt. I med ett par alvedon så släpper det säkert tänkte jag. Men icke. Att då sitta framför en dator och inte röra sig överhuvudtaget en hel dag är ju inte att föredra. O nej. Funderade på att gå hem tidigare men jag stannade kvar ändå. Väl hemma var jag tvungen att städa lite snabbt och laga lite mat. Därefter stängde jag in mig i sovrummet med neddragna persienner och sov 2 timmar. Ingen träning med andra ord. Det hade inte funkat med brottning idag. Speciellt inte om vi skulle gjort alla de hjulningar och kullerbyttor vi gjorde förra veckan. Då hade jag nog lagt en pizza där på mattan. Inte så tilltalande.

I morgon är det åter jobb, och därefter är det Cooper-test som gäller. Jag bävar inför detta då jag vet att jag kommer att vara sjukt mycket sämre än de andra. Nog för att jag har förbättrat mig avsevärt sedan jag började träna i vintras, men jag är inte i kapp de andra i laget på långa vägar. Har dock samlat vuxenpoäng här under kvällen genom att inse att jag inte springer för någon annan. Så vad jag får för tid är egentligen skitsamma. Så länge den är bättre nästa gång vi gör det. Punkt slut. Herregud, jag tråkar ju ut mig själv med det här snacket. Sorry.

Förresten, jag har ju inte nämnt det faktum att jag faktiskt (efter tusen år) äntligen har spelat en a-lagsmatch med Kropps. Har ju tillhört dem i två år nu men mitt knä har ju krånglat utan dess like så det har helt enkelt dröjt. Man skulle kunna kalla mig "världens sämsta nyförvärv". Yes, thats me! Hur som helst så spelade jag bara 10 min av träningsmatchen mot Gjerpen, men det var ändå jätte kul. Kan ju nämna det att vi vann också. Gött.

Nu blir det lite hallonsorbet samtidigt som jag kollar klart Real Housewives of New York. Riktiga nötter det där men ack så roliga. Eller snarare skrattretande.

På återseende.

2009-08-11
 12:02:20

Så söt.

Hur sött är inte det här då eller?


2009-08-07
 13:04:50

Så rolig.

Alex Schulman må vara en skön snubbe. Men, hans brorsa Calle är ta mig tusan ännu skönare. Läs hans blogg HÄR. Det är vad jag gör på dagarna när det inte finns så mycket att göra på jobbet.

Här kommer senaste inlägget. Genialt. Vart får han det ifrån liksom?


Hammarby Sjöstad 07:26

Byggledaren: Du. Det som hände igår...
Slip-Robban: Jag vet, tjifen. Ska inte hända igen.
Byggledaren: Du vet - jag har också chefer att rapportera till. Halv åtta ska folket vakna, det är så det är sagt. Och det är jag som har ansvar för att det blir så. Halv åtta. Inte en minut senare.
Slip-Robban: Jag vet. Hade inrikesproblem, bara.
Byggledaren: Finns det något jag kan göra?
Slip-Robban: Äh. Min jävla ex-fru... Hon vill ha pengar igen för den där jävla ungen.
Byggledaren: Robban. Du är min viktigaste väckare. Du är min ENDA väckare, goddammit! Det är viktigt för mig att du mår bra och gör ett bra jobb.
Slip-Robban: Jag mår bra nu. Jag är sugen nu. Det som hände igår kommer aldrig hända igen.
Byggledaren: Du Robban. Jag har en present till dig. Här.
Slip-Robban: Oj jävlar i mig... Är det den nya?
Byggledaren: Jajamen. Bosch dubbla vinkelslip GX2. 250 decibell rätt upp i röven på hela jävla Sjöstaden.
Slip-Robban: Jag har bara läst om 250-decibellarn. Trodde inte den hade kommit ut än. Fan vad fint.
Byggledaren: Det är ok, Robban. Alltså: VAD GÖR VI NÄR KLOCKAN ÄR HALV ÅTTA?!
Slip-Robban: SLIPAR!
Byggledaren: JAG HÖR INTE!
Slip-Robban: SLIPAR!
Byggledaren: HUR HÖGT SLIPAR VI?!
Slip-Robban: HÖGT!
Byggledaren: HUR HÖGT?!
Slip-Robban: JÄVLIGT HÖGT!
Byggledaren: Bra! Go go go! Väck de där jävla asen nu!

Världsklass.
2009-08-06
 09:51:44

Häftig film på gång.



2009-08-05
 16:02:49

Aj min nacke!


Igår hade vi ju brottning i stället för vanlig hederlig fysträning. Det var rätt kul och att få se vissa av oss i laget göra framåt- såväl som bakåtkullerbyttor kan nog näst intill beskrivas som genialt roligt. Herregud. Att någon dessutom fick gå av träningen när hälften återstod pga att det snurrade för mycket i skallen gjorde ju inte saken sämre. Denna tjej, som inte ska nämnas vid namn, som blev vit som ett lakan i ansiktet. Hahahaha!

Idag är det lugnt på jobbet. Sitter och läser Aftonbladet mm mellan varje samtal, vilket ligger på en snittid på 3 min. Med andra ord inte mycket att göra idag. Har för övrigt en helvetisk träningsvärk i nacken idag. Känns som nackspärr men det är det ju inte, uatn givetvis så är det en en smärre biverkning från brottningen.

Ikväll blir det fys igen. Den här gången är det gym och löpning på programmet. Dock har jag förhandlat mig till med våran fys-tränare Annelie att jag ska cykla i stället för att löpa. Tydligen skulle det bara bli lugn jogg så då är det lika bra att "vila" knät lite och cykla ur lite slaggprodukter som det så fint kallas.

Hittade ett rätt skönt citat på någon blogg förut som Andreas Kleerup hade sagt, så jag avslutar detta inlägget med:

-Man måste hitta en balans i allt, vad det än är. Som när man är på hotell och får en instinkt: "Jag vill slänga rödvin på den här väggen". Då måste man tänka: "Nej jag tar vitt vin istället".

Sayonara.
2009-08-04
 10:28:28

Inte kul

Det är verkligen inget roligt på jobbet idag. Lollo som sitter bredvid mig och förgyller min dag är sjuk.

Trååååkigt!

Nu längtar jag tills träningen sen. Brottning. Det blir nog skoj :)

2009-08-03
 22:28:22

Hungry Heart

Gud vad frustrerande det är på handbollsplanen när hjärnan och hjärtat vill så mycket mer än vad kroppen gör. De samspelar inte riktigt, framför allt inte med mitt knä. Har lite problem med det just nu, men även de gånger jag inte har ont så blir det bara pannkaka av allting. Jag vågar helt enkelt inte pga att jag har varit borta så länge. Gah! Hoppas på att det vänder snart.

Annars har dagen, förutom träning, bestått av jobb. Började med en jäkligt jobbig morgon då jag bara ville ligga kvar i sängen och somna om. Men som vanligt var det bara att pallra sig upp och iväg till jobbet. Väl där var jag på dåligt humör och jag hoppas att inte kunderna hörde det. Till slut blev det dock bättre och rent jobbmässigt (läs: resultatmässigt) så var det nog den bästa dagen på sommaren. Många samtal tagna och lite extra sålt. För er som undrar vad jag jobbar med så är jag på Telias faktura kundtjänst. Det är mycket viktigt att tillägga att jag INTE är någon telefonförsäljare. Inget ont mot er som är det, men jag verkligen avskyr telefonförsäljare. Skulle aldrig kunna jobba som det, är helt enkelt för ärlig. Av erfarenhet vet jag att de flesta av dessa ljuger helt uppåt väggarna mycket, detta säkerligen för att få mer provision. Det jag gör på jobbet är att besvara kundernas frågor angående deras fakturor, sen om det är läge så är det bonus om vi kan ändra/sälja en tjänst till en kund. Inget direkt måste dock. Bara så att ni vet. Big difference.

Gissa vad som händer i morgon? Ja vad tror ni? Kan det vara träning och jobb för ovanlighetens skull? Jajemen, ni gissade helt rätt. Fram tills det att skolan börjar så blir det inte mycket annat. Det enda som kryddar tillvaron lite är att vi ska ha brottartränning i morgon. Kan bli mycket intressant. Har haft det någon gång tidigare, dock för mycket längesedan. Har för mig att det var brutalt jobbigt. Och med tanke på att detta var när jag var vältränad och jag inte dirkt är det nu så lär det bli ännu tuffare den här gången. Vi får se, vi får se.

Nä, nu blir det sängen och mys pys med mina små sötnosar samt lite Twilight läsning. Längtar tills i morgon då man underbara sambo kommer hem.

So long!
2009-08-02
 23:02:34

Sunday, bloody Sunday

Aldrig tidigare har den rukriken passat såväl som just denna söndagen. Två dagar har gått sen jag såg U2 och jag har nästan lite ångest över att veta att jag kanske aldrig får se dem igen, om annat så lär det dröja ett par år tills nästa gång. Inte kul.

Gårdagen började med lite träning här hemma framför tv:n. Tobias hittade min mammas Bodywork DVD härom dagen så vi körde core i 30 min. För er som inte vet vad core innebär så är det kort och gott mag- samt ryggträning. Sjukt jäkla jobbigt är det i alla fall. Efter det blev det en rejäl städning av hela lägenheten. På kvällen bar det av till Unda camping för grillning hos Jossans föräldrar, de var nämligen där med sin husvagn. Mycket trevligt och helvetiskt goda hamburgare om ni frågar mig.

Den här dagen började med lite slappande framför tv:n samt ihopvikande av tvätt. Därefter bar det, för andra söndagen i rad, av till minigolfbanorna. Denna gång spelades det med Anna, Jenny, Jossan och Bände. Efter en, enligt mig, fenomenal runda förra veckan blev det i stället en total flopp. Kom typ överlägset sist. Det värsta är att det är nog så dålig jag ska vara egentligen, förra veckan gick på tok för bra. Efter minigolfen var det dags för mat innan dagens fys träning. Den bestod idag av 10 st intervaller ä 450-500 m med start var 3:e minut. Det var ganska så jobbigt, men det värsta var att jag fick jätte ont i knät. Jag ska inte gnälla, men jag har tänkt att det har gått alldeles för bra det sista. Givetvis kom det då ett litet bakslag. Men jag bet ihop och tog mig igenom alla tio, trots att det kändes som om någon stack mig med en kniv rakt in i knät varje gång jag satte ner vänster foten. Det ger jag mig själv cred för. Faktiskt. Nu hoppas jag på att det har försvunnit till handbollsträningen i morgon. Efter tränigen vart det matlagning. Dagen till ära blev det kyckling övertäckt med creme fraiche och vitlöks creme bonjour i ugnen samt ris till det. Gjorde så mycket att det räcker både till lunch och middag i morgon.

Nu blir det sängen och Twilight. Har varit nära på att somna sen klockan slog 9. Har dock blivit väckt av min älskling som messade, han är nämligen iväg och kollar lite handboll tills på tisdag. Är själv med andra ord. Eller själv och själv, jag har ju mina små gullungar hos mig.

Lite bilder från Bettans födelsedagsfest i Lidköping.

           


Sayonara.
2009-08-01
 18:22:17

Sinnesjukt överjävligt bra

Jag kan nog inte riktigt beskriva hur jävla bra U2 var igår. Det finns inga ord som räcker till, därför kan ni som inte var där se efter själva och avgöra HUR bra det egentligen var. Jag. Kan. Inte. Jag är i extas.

För övrigt så var Snow Patrol förband. De var också förbannat bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Och sist, den bästa av dem alla.