2012-10-25
 12:34:40

Sista checken

Thilda har sovit ofattbara 10 timmar i sträck i natt, helt utan mat. Herrejösses så skönt. Jag vaknade vid 8 och var hur pigg som helst. Fick till och med väcka Thilda, annars fanns risken att mina bröst hade exploderat av all mjölk.

Hur som helst blev det baguetter och smoothie till frukost med Tobias. Thilda satt med vid bordet i sin tripptrapp-stol. Bullade upp med en filt, annars är den lite för stor än.

Borås vann hur som helst igår. Vinsten satt hårt inne och domarna var totalt under isen. Tre röda och säkert femton 2-minutare i en snäll match. Sen var det sådana där domare som inte går att prata med. Finns inget värre. Ett annat konstaterande är att Cyrus tränare (för övrigt riktigt trevlig kille) nog borde börja fokusera mer på sitt eget lag. Att kalla en hyfsat vältränad kille för tjockis känns lite, äh.. som att kasta sten i glashus. Han har ju trots allt ett par trivselkilon själv. Blir bara fjantigt.

Thilda sover sen en dryg timma tillbaka, går tydligen inte hoppa över förmiddagsluren även om man sovit hela natten. Hon får sova en halvtimma till sen ska vi göra oss i ordning för ett besök på sjukhuset. En allra sista (förhoppningsvis) check av hjärtat väntar. EKG, ultraljud och hela köret. Hoppas att hon inte är helt speedad efter all sömn bara, det är ju inte det lättaste att få en 4-månaders att ligga still. Det ska gudarna veta.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: