2012-10-12
 12:25:23

Fredag?

Ett minus med att vara föräldraledig är att man har noll koll på vad det är för veckodag. Ingen helgkänsla infinner sig heller, har ju egentligen helg mest hela tiden. Fast ändå inte.

Nåväl, är tydligen fredag idag enligt kalendern. Tobias har dock träning i Borås ikväll i stället för igår, så jag och Thilda är home alone. Lär bli X-factor innan han kommer hem, sen ska vi se nyaste Johan Falk. Den vi såg för någon vecka sen var inget vidare, så jag hoppas mer på den här.

Skrev ju att vi borde tagit in utemöblerna igår. Det gjorde vi ju givetvis inte. Men det blev en timmas promenad innan middagen. Kallt men superskönt. Thilda låg nöjt nedbäddad i fleeceoverall och åkpåse. Verkar än så länge som om sittdelen är betydligt populärare än liggdelen. Väl hemma lagade jag min absoluta favoriträtt, gorgonzolatortellini med fläskfilé och färska champinjoner. Räcker till idag med. Gott!

Lär bli en hemmadag idag, men en promenad med Thilda får det allt bli. Vore synd att inte ta vara på det, för en gångs skull ,fina vädret.

Nu en tur till tvättstugan innan sjusovaren vaknar.




Mickis

Ut med receptet Malin! Lät ju übergott!! :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: