2008-11-26
 11:53:37

Panik.

Börjar få lite smått panik inför min nästa tenta. Nog för att det är typ 6-7 veckor kvar, men eftersom jag knappt har öppnat böckerna än så innebär det att jag ligger typ 3 veckor efter i planeringen över vad man behöver göra varje vecka. Jaja, det har ju gått ra så här långt att panik plugga inför tentorna så jag får väl försöka med det den här gången också. Att man aldrig lär sig. Skulle ju faktiskt gått upp tidigt i morse för att plugga men som vanligt fanns det andra saker som gick före. Typ byta gardiner, bädda, småstäda lite och kolla på Oprah. Haha, ja städa ÄR faktiskt roligare än att plugga. Är så fruktansvärt omotiverad till det. Men men, de närmaste 4 timmarna blir det till att kolla på fruktansvärt tråkiga föreläsningar, tur att de i alla fall är bra.

När Tobias slutar jobbet blir det till att gå och handla. Frågan är vad man ska äta idag, får bli ett senare bekymmer.

Nåväl, ikväll blir det träning och därefter blir det till att kolla på Tobias match. Eller ja, han spelar ju inte men han coachar. Hoppas att de kan vinna för en gångs skull. De har en tendens till att leda hela matcherna men på något underligt sätt så förlorar de alltid med en boll. Kul för övrigt att Kropps herrar leder div 1. Vore skoj om de gick upp i allsvenskan då handbollsintresset i Uddevalla säkerligen skulle höjas en del till.

Julen är ju snart på ingång och jag har funderat de sista dagarna på om man ska ha en gran eller inte. Vore ju himla fint och mysigt men katterna skulle ju ha julafton varje dag eftersom de skulle ha massa roliga kulor att leka med samt att de nog skulle göra ett och annat försök till att klättra i granen. Sen är det ju det här med att välja färg. Det finns ju för sjutton granar i alla möjliga och omöjliga färger. Rosa, blåa, silvriga, guldiga, vita, svarta osv. Tänker inte ha en riktig gran som barrar utan i så fall blir det en i plast. Såg en svart på Åhléns med silvriga och lila kulor i, himla snyggt må jag säga! Svårt val det där, först ska man välja färg på granen och sen ska man välja färg på pyntet. Dagens i-lands problem. Ja ja, får sova på saken och se vad som finns på Torp imorn. Julstjärnor till fönsterna och gardiner, kuddar och en ny pläd till vardagsrummet ska i alla fall införskaffas. Kanske borde passa på att köpa lite julklappar också så man slipper vara ute i sista stund som vanligt. Jag och 23:e december är nämligen väldigt nära vänner. Tobias och jag kommer nog inte köpa nån julklapp till varandra i år, utan i stället lägga pengarna på en rolig grej. Återstår at se vad det blir...

På återseende.

MH





KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: