2009-09-27
 21:05:04

Söndagsmys

Ännu en helg är över och det är helt sinnessjukt hur fort tiden går. Insåg typ igår att jag har tenta nästa lördag och att jag egentligen inte kan speciellt mycket. Det är väldigt svårt att veta vad man ska träna på, dessutom blir man lite slapp när man vet att man får ha med allt man har fått i skriftlig form samt skrivit under föreläsningarna. Till och med gamla tentor med tillhörande svar är tillåtet. Vad hände där liksom? Tror nog i och för sig inte att det räcker att ha med allt, man måste ändå kunna det till en viss del för man kommer omöjligt hinna slå upp allt. Det är ändå skönt att inte behöva komma ihåg smådetaljer, som till exempel procentsatser och beloppsgränser.

Träningen igår morse var riktigt bra. Tycker det är skönt att komma upp tidigt och vara klar med träningen redan innan elva. Styrka med inriktning på bröst, axlar och armar, samt korta intervaller stod på programmet. Behöver jag nämna att jag har en riktigt oskön träningsvärk i axlarna?

Efter träningen begav vi oss iväg till Överby för shopping. Inhandlade 3 par nya stövlar; ett par normalhöga, ett par låga och ett par knähöga. De sistnämnda var dessutom fodrade så de kommer bli riktigt sköna att ha på sig under kalla vinterdagar. Hittade även lite nya trosor och bh:ar, en ny oversize-tröja och linne, samt ett nagellack.

Dagen fortsatte i hallen där vi såg herrlaget förlora mot Trelleborg med en boll. Kvällen tillbringades hos mig med Jossan, Jenny och Sofia. Pastagratäng lagades, morötter och chips dippades samt film sågs. Lördagsmys med andra ord.

Söndagen har spenderats med Tobias. Först blev det tv-tittande, sen en långpromenad och därefter en tur till Trollhättan för att kolla handboll med Johan. Värdelös match, precis som den vi såg i fredags, och ännu sämre domare. Tycker det är synd att vissa domare får döma, de förstör ju bara sporten.

I morgon blir det plugg hela dagen lång. På kvällen är det som vanligt träning; handboll och styrka.

Nu har herr Nordendorph fått för sig att vi ska baka kladdkaka. Antar att det blir jag som ska göra det, för baka kan han definitivt inte.



På återseende.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: