2012-06-28
 13:55:16

Thilda

 
Blogg-appen har inte fungerat sedan i torsdags, därav de uteblivna inläggen. Hur som haver valde en liten prinsessa att komma ut på självaste midsommarafton. Allt frukt och mat som förbereddes i torsdags blev med andrà ord ståendes hemma. Givetvis.
 
Det blev lite dramatik med bland annat ambulansfärd och urakut kejsarsnitt, men det hela låter värre än vad det var. Eller ja, det blir ju vad man gör det till och för oss var det inga problem. Vi tog det lugnt och tänkte väl att det här löser sig. Och det gjorde det ju sannerligen. Lilla Thilda var i alla fall ute 50 min efter att vattnet gått, och allt har hittills flutit på hur bra som helst. 
 
Damen är en riktig sjusovare som låter oss sova hela nätterna, med två korta blöjbyte- och amningspauser. Sista dagarna har jag till och med fått väcka henne framåt 10.30. Sen sover hon dessutom i stort sett hela dagarna. Hoppas det håller i sig men man ska väl inte bli för bortskämd.
 
Får snart besök från BVC så det är väl bäst att fixa i ordning både sig själv och Thilda en aning. Sitt yttre är inget man har prioriterat sista veckan om man säger så. 
 
 


Linn

ett mega grattis till er båda, skönt att allt gick bra trots att de gick så snabbt och med snitt och allt.
grattis igen och hälsa din familj=)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: