2012-11-22
 23:17:18

5 månader

Idag blir vår lilla solstråle hela 5 månader. Tänk så fort tiden gått. Fast ändå inte. Himla konstig det där. Kommer knappt ihåg hur livet var före bebisbajs och spyor, samtidigt känns det som det var igår hon fick för sig att göra dramatisk entré.

Dagen till ära firade vi till det med BVC-besök. Vaccinationen gick bra, lite tårar efter andra sprutan som snabbt försvann. Vikten ligger på stadiga 7,6 kg och längden på 65 cm. Med andra ord en rund rackare. Så ska det va, bättre att ha för mycket att ta av än för lite. Kurvorna såg ändå perfekta ut enligt sköterskan (frågan är om de någonsin säger något annat, ska nog mycket till). Längden ligger precis på medel och vikten ett snäpp över.

Sedan har dagen kantats av strumpbyxeköp på A6, lunch på golfklubben, Thilda-shopping på stan och fika hos Eriksson/Clarin. Allt detta samtidigt som Thilda sovit till och från. Vaccinationen tog ut sin rätt och första febern är avverkad.

I morgon blir det en extremt lugn hemmadag. Har varit ute och flängt med Thilda hela veckan så hon behöver nog varva ner och ta det lugnt. Om inte så behöver jag det..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: