2012-09-27
 20:18:37

Babysång

Idag stod babysång på programmet i babygruppen. Jisses, vilken skönsång det blev. Bä bä vita lamm, Sov du lilla videung, När trollmor lagt osv.. Thilda stensov under tiden vi sjöng, tur det så stackarn slapp höra min gräsliga stämma. Skämt åsido, hon slipper inte undan. Sjunger (om man kan kalla det för sång) för henne flera gånger varje dag. Tydligen tycker bebisarna alltid att mammans röst är helt gudomligt vacker. Undra när de inser att så inte är fallet.. Den dagen den sorgen.

Tobias är iväg på sponsorträff med handbollen och kommer komma hem sent ikväll. Vi har därför fördrivit kvällen med bad och babymassage. Båda två var väldigt uppskattat. Så uppskattat att Thilda tackade med att leverera sin egen vikt i bajs och spy ner halva sig. Precis när vi tagit på ny blöja och pjamas. Alltid perfekt tajming.

Nu blir det till att kolla klart handbollen på tv för att sedan förflytta oss till sängen. CSI för mig och sömn för Thilda. Förhoppningsvis.

Imorgon håller vi tummarna för bra väder så jag kan tvätta fönstren. Har inte gjort det en endaste gång sedan vi flyttade hit för över ett år sedan. Känns som om det är på tiden. Får nog ta en före- och efterbild.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/858933/images/2012/pic_50649847e087c310411400be.jpg" class="image">



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: